Jump to content



  • yanni
    yanni

    Gionee Elife E8 και Gionee Marathon M5

    .
    Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρίες που κατασκευάζουν smartphones είναι έντονος, ωθώντας όλο και πιο συχνά τις εταιρίες να αναπτύσσουν μοντέλα τα οποία προσπαθούν να ξεχωρίσουν και να τραβήξουν το ενδιαφέρον έστω και συγκεκριμένων ομάδων καταναλωτών, αλλά και του τύπου. Ένας τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι συσκευές οι οποίες σε έναν έστω τομέα δίνουν το κάτι έως πολύ παραπάνω.

     

    Στην περίπτωση της Gionee έχουμε δύο συσκευές με την μία να απευθύνεται στους λάτρεις της φωτογραφίας ή έστω των πολλών megapixels και η άλλη σε αυτούς που θέλουν να αποφεύγουν την συχνή φόρτιση όσο το δυνατόν περισσότερο.

     

    Η πρώτη από αυτές, η Elife E8 ενσωματώνει φωτογραφική μηχανή των 23,7 megapixels, ενώ η εφαρμογή για την λήψη των φωτογραφιών χρειάζεται μόλις 0,8 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει. Υποστηρίζει ταχύτατο phase detection autofocus, optical image stabilization και εγγραφή βίντεο σε 4K ανάλυση. Μέσω software μπορεί να επιτύχει εικόνες ανάλυσης 120MP(στο στυλ του PureView της Nokia).

     

    Gionee Elife E8

     

    Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά βρίσκουμε 6'' οθόνη ανάλυσης 1440 x 2560 pixels (~490 ppi) και οκτώ πυρήνων chipset Helio X10 της Mediatek στα 2GHz. Η GPU είναι η PowerVR 6200 GPU, η μνήμη φτάνει τα 3GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος τα 64GB. Το λειτουργικό του είναι το Android Lollipop 5.1.

     

    Gionee Elife E8  2

     

    Το Marathon M5 προφανώς δεν πήρε τυχαία το όνομά του. Δύο μπαταρίες των 3010mAh δίνουν συνολικά 6020mAh, μέγεθος που συνήθως βρίσκουμε στα tablets. Η συσκευή επιτρέπει ταχεία φόρτιση με δύο ολοκληρωμένα στην συσκευή να φορτίζουν τις δύο μπαταρίες ταυτόχρονα. Ακόμα και με βαριά χρήση το Marathon M5 αντέχει έως και τέσσερις μέρες χωρίς φόρτιση, με βάση την Gionne.

     

    Gionee Marathon M5

     

    Gionee Marathon M5 batteries

     

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Marathon M5 δεν είναι στα επίπεδα του Elife E8. Διαθέτει οθόνη 5,5'' 720p ανάλυσης και τετραπύρηνο chipset MT6735 της Mediatek τα 1.3GHz. Η μνήμη φτάνει τα 2GB, ο αποθηκευτικός χώρος τα 16GB.

     

    Το Marathon M5 θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Ιουνίου προς $370, ενώ το Elife E8 από τις 15 Ιουλίου προς $645. Και οι δύο συσκευές είναι Dual SIM.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.