Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H ΑDATA αποκαλύπτει τους νέους τις M.2 PCIe Gen4 SSDs

    Είναι εμφανές πλέον ότι τα μέσα αποθήκευσης SSD θα προπορευθούν στην αξιοποίηση του επερχόμενου στα x570 motherboards PCIe Gen4. Μετά την επίσημη ανακοίνωση του MP600 της Corsair, η ADATA έρχεται να αποκαλύψει τη νέα της σειρά M.2 PCIe Gen4 SSDs.

     

    H ADATA είναι γνωστή εταιρεία στο χώρο της αποθήκευσης και τελευταία έχει αποκτήσει ένα πολύ καλό momentum με τη σειρά XPG M.2 SSDs, που παρέχει κορυφαίες επιδόσεις σε εξαιρετικές τιμές.

     

    Η ονομασία της νέας σειράς nvme της ADATA είναι προς το παρόν άγνωστή, αλλά ανακοινώθηκε ότι οι νέοι SSDs χρησιμοποιούν τον Silicon Motion SM2267 controller και οι δίσκοι έρχονται με εντυπωσιακές χωρητικότητες μέχρι 8TB! Ο εν λόγω controller διαθέτει DRAM cache και χρησιμοποιεί επίσης dynamic SLC caching (δηλαδή όλη η NAND flash χωρητικότητα συμπεριφέρεται σαν SLC, τουλάχιστον μέχρι οι απαιτήσεις των εγγραφών να ξεπεράσουν κάποια όρια). Οι νέοι δίσκοι υποστηρίζουν το πρωτόκολλο nvme 1.3 και σύμφωνα με την ADATA θα επιτυγχάνουν σειριακές εγγραφές μέχρι τα 4000ΜΒ/s,  ενώ η πρόσβαση με 4k random reads/writes εκτιμάται στα 400k IOPS.

     

    nSxeolRrpLDRGwN5.jpg

     

    9frQpozVhLSM0AXX.jpg

     

    ootnc3QPudWlZeD3.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.