Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Cooler Master κυκλοφορεί το νέο της μηχανικό Gaming πληκτρολόγιο Quick Fire XTi

    Ένα πληκτρολόγιο για υψηλές επιδόσεις για gamers με άποψη στο στυλ, δεν έχει περιττά λογότυπα και πληθώρα κουμπιών που αποσπούν την προσοχή, ελευθερώνοντας έτσι χώρο στο πληκτρολόγιο. Το Quick Fire XTi είναι ένα πληκτρολόγιο επιδόσεων και με τον σχεδιασμό του εγγυάται ότι τα προφίλ, οι μακροεντολές και τα διάφορα μοτίβα φωτισμού είναι εύκολα παραμετροποιήσιμα χωρίς την ανάγκη πολύπλοκου λογισμικού
    Οι gamers που προτιμούν την απλότητα θα εκτιμήσουν τις κομψές γραμμές, τη συμμετρία και τη στιβαρή κατασκευή του Quick Fire XTi. Απαλό στο άγγιγμα και με μεγάλη αντοχή, το Quick Fire XTi διαθέτει πλήκτρα με επικάλυψη UV που προσδίδει μία πλούσια εμπειρία αλλά προστατεύει τα πλήκτρα από τη φθορά του συνεχούς παιχνιδιού. Τέλος πια τα ξεβαμμένα γράμματα στα πλήκτρα. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των 100% αυθεντικών διακοπτών Red, Brown, ή Blue Cherry MX.

     

    image 965

     

    To Quick Fire XTi διαθέτει διπλό οπίσθιο φωτισμό : Μπλε και κόκκινο, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί δίνοντας έτσι 35 χρώματα ανά πλήκτρο. Υπάρχουν και έτοιμα μοτίβα φωτισμού όπως κυματοειδή, προσομοίωση αναπνοής και άλλα εφέ. Επίσης υπάρχουν τέσσερα πλήκτρα προφίλ τα οποία επιτρέπουν την καταγραφή και αναπαραγωγή φωτιστικών προφίλ. Μπορείτε να προγραμματίσετε πολλαπλές ενέργειες σε ένα πλήκτρο και να αλλάζετε τον φωτισμό άμεσα. Και όλα αυτά χωρίς την ανάγκη πολύπλοκου λογισμικού.

     

    Επίσης το Quick Fire XTi διαθέτει 104 πλήκτρα και φροντίζει κάθε πλήκτρο να δίνει το σωστό σήμα ανεξάρτητα από το πόσα πλήκτρα είναι πατημένα ταυτόχρονα εκείνη τη στιγμή. Η CoolerMaster συνεχίζει να παρέχει ενημερώσεις με νέα μοτίβα φωτισμού στην αντίστοιχη σελίδα του προϊόντος.

     

    Το ντυμένο καλώδιο είναι αποσπώμενο και μπορεί να περιστραφεί σε γωνία 180 μοιρών ώστε να μην γεμίζει με πολλά καλώδια στο γραφείο σας. Επίσης μπορεί να τοποθετηθεί σε τρεις διαφορετικές υποδοχές micro USB (μέση αριστερά και δεξιά) ανάλογα που σας βολεύει.

     

    Το Quick Fire XTi είναι άμεσα διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αγορές με προτεινόμενη λιανική τιμή στα € 149,99

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.