Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H MSI παρουσιάζει τρεις νέες Z170 Gaming μητρικές

    Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά τους είναι δύο θύρες USB 3.1, εκ των οποίων η μία είναι Type-A και η άλλη Type-C. Επιπλέον κάποιες από αυτές θα έχουν το Gaming LAN της MSI, μία θύρα ethernet αποκλειστικά για gaming με την τεχνολογία "LAN Protect" η οποία προστατεύει από τις υψηλή τάση μέχρι και 15 KV.

     

    Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο η MSI φαίνεται να θεωρεί τη θύρα SATA Express ως "πεθαμένη". Κάτι που μάλλον ισχύει με τα σημερινά δεδομένα και έτσι η εταιρία δίνει τις PCI-Express lanes, που θα χρησιμοποιούσε η SATA Express, στη θύρα Turbo M.2. Έτσι κάποιες από αυτές τις μητρικές θα έχουν δύο θύρες M.2 κάθε μία από αυτές, ικανή για μεταφορά δεδομένων με ταχύτητες μέχρι και 32 Gb/s.

     


    Msi 3 levels armora

     

    Η ναυαρχίδα της MSI, η M9 ACK θα διαθέτει Reactive Armor, η οποία κάνει τη μητρική πιο στιβαρή αλλά όσον αφορά την εμφάνιση, δεν θα είναι ορατή όταν η μητρική είναι τοποθετημένη στο κουτί. Το όνομά της προέρχεται από την τεχνολογία "ACK", η οποία είναι στην ουσία ένας ελεγκτής ασύρματης σύνδεσης ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί με τον ελεγκτή ethernet Killer Gigabit. Επίσης θα διαθέτει και την τεχνολογία "Game Boost" της MSI η οποία είναι ένας διακόπτης στη μητρική ο οποίος επιτρέπει τον υπερχρονισμό του επεξεργαστή.

     


    Msi next Gen enthusiast twin M2a

     


    Msi reactive armora

     

    Η MSI δήλωσε ότι και οι τρεις μητρικές της είναι πιστοποιημένες από τη SteelSeries που σημαίνει ότι τα περιφερειακά της θα συνεργάζονται καλύτερα με τις μητρικέs αυτές, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Να σημειώσουμε ότι δεν θα έχουν όλες οι μητρικές τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά. Κάποια μπορεί να τα έχει όλα και κάποιες μερικά χαρακτηριστικά από αυτά που ανακοινώθηκαν, Δυστυχώς η MSI δεν το ξεκαθάρισε. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε με την κυκλοφορία της νέας πλατφόρμας της Intel.

     

    Πρόσφατα η MSI είχε επίσης δώσει μερικά στοιχεία για την μητρική Z170 Krait, την οποία είχαμε παρουσιάσει εδώ


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.