Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Seagate ξεκινά τη μαζική παραγωγή HDDs 30ΤΒ με τεχνολογία HAMR

    H Seagate ξεκίνησε να προετοιμάζει τους πελάτες της για τους νέους δίσκους της εταιρείας χωρητικότητας 30TB με τεχνολογία HAMR. Δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσουν στην αγορά οι νέοι σκληροί σκληροί δίσκοι Seagate HAMR με χωρητικότητα 30TB, αλλά δεν θα πρέπει να είναι πολύ μακριά, με φήμες να αναφέρουν τις αρχές του 2023 για τους 30TB HAMR HDD. Εν τω μεταξύ, οι σκληροί δίσκοι 50TB με τεχνολογία HAMR από τη Seagate αναμένονται κάποια στιγμή το 2025.

     

    Ο οικονομικός διευθυντής της Seagate, Gianluca Romano, εξηγεί: «Έχουμε έναν 20TB HAMR που αρχίσαμε να πουλάμε τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, [...] παράγουμε απλώς αρκετή ποσότητα που μπορούμε να πουλήσουμε στους κύριους πελάτες μας, ώστε να εξοικειωθούν με τη νέα μονάδα δίσκου . Αναπτύσσουμε τη μονάδα δίσκου HAMR δεύτερης γενιάς που θα είναι πιθανώς περίπου 30TB. Αυτή είναι η κίνηση που θέλουμε να αυξήσουμε σε ένταση".

     

    Υπάρχουν ανταγωνιστές της Seagate που χρησιμοποιούν EAMR (ενεργειακή μαγνητική εγγραφή) για τεράστιους σκληρούς δίσκους του μέλλοντος, όπως οι Western Digital και Toshiba που χρησιμοποιούν τεχνολογία EAMR. Είναι βέβαιο ότι θα δούμε σκληρούς δίσκους 30TB, 50TB και 100TB+ στο μέλλον, κάτι που είναι φανταστικό, σε σύγκριση με τους σκληρούς σκληρούς δίσκους λίγων gigabyte που είχαμε στο παρελθόν...


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.