Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Streacom ανακοινώνει το νέο της κουτί F12C

    Η εξωτερική σχεδίαση είναι μινιμαλιστική και αποτελείται από πάνελς των 4 mm από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο περασμένο στην αμμοβολή για να πάρει αυτή τη διαχρονική υφή. Ο μοναδικός του σχεδιασμός δεν σταματάει εκεί, αφού υπάρχει ένα νέο σύστημα τοποθέτησης των ανεμιστήρων και των δίσκων που καταργεί τις σταθερές θήκες και κάνει το όλο σύστημα ευέλικτο και παραμετροποιήσιμο.

     

    Οι δίσκοι και οι ανεμιστήρες μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στις δύο πλευρές του κουτιού και με οποιονδήποτε προσανατολισμό. Αυτό επιτρέπει το στήσιμο ενός συστήματος με τη μέγιστη συμβατότητα αλλά και την καλύτερη ψύξη.

     

    Υπάρχει ακόμα μία επιλογή για τοποθέτηση ανεμιστήρων αλλά και υδρόψυξης, που συνδυασμένη με την ψύξη από τους ανεμιστήρες από το πλαϊνό καπάκι, προσφέρει υψηλή δυνατότητα ψύξης. Τα καλύμματα των ανεμιστήρων έχουν ειδικά σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη ροή αέρα αλλά παράλληλα να αφαιρούνται εύκολα για να καθαρίζονται.

     

    Η ανοιχτή και ευέλικτη σχεδίαση επιτρέπει μεγάλα τροφοδοτικά, κάρτες μέχρι 310 mm, ψυγεία υδρόψυξης με διαστάσεις μέχρι 140mm + 2x120mm, ενώ παράλληλα το κουτί έχει διαστάσεις μόνο 420x320x184mm, κάνοντάς το ιδανικό για ένα οικιακό σύστημα ψυχαγωγίας υψηλών επιδόσεων.

     


    f12cs 025 090 Hdd Fan

     

    f12cb 000 315

     

    f12cb 000 275


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.