Jump to content



  • miriam87
    miriam87

    Need for Speed 2015 : Καθυστερεί η έκδοση για PC, προσεχώς η έκδοση beta για Xbox One και PS4

    image need For speed Hot pursuit 13364 2059 0002

    Need For Speed 2015

     


    Το παιχνίδι θα έβγαινε φέτος , αλλά σε ένα post στο blog του παιχνιδιού (http://www.needforspeed.com/en_GB/news/nfs-update?utm_campaign=nfs-social-global-ic-tw-web-nfsupdate-091015-tw-prev-site-ramp) , η Ghost λέει πως πήρε την δύσκολη απόφαση να καθυστερήσει το λανσάρισμα της έκδοσης για PC. Το λανσάρισμα του Need for Speed σε Xbox One και PlayStation 4 θα ακολουθήσει όπως ήταν προγραμματισμένο στις 3 Νοεμβρίου στην Β. Αμερική , και στον υπόλοιπο κόσμο από τις 5 Νοεμβρίου.

     


    2366936 need For speed rivals bugatti veyron super sport   iconic Web

    need For speed story

     


    Έτσι ,αυτή η καθυστέρηση θα σημαίνει πως η έκδοση για PC δεν θα είναι διαθέσιμη πριν από την άνοιξη του 2016 , που σημαίνει ότι οι PC gamers αντιμετωπίζουν μία αναμονή πολλών μηνών μέχρι να φτάσει σε αυτούς. Η Ghost έδωσε εξήγηση :

     

    “Αυτή η απόφαση μας δίνει τον απαραίτητο χρόνο ανάπτυξης ώστε να αυξήσουμε τον οπτικό τομέα που μπορούμε να προσφέρουμε στα PCs . Παράλληλα, θα συμπεριλάβουμε ενημερώσεις , που θα ήταν διαθέσιμες για τις κονσόλες μέχρι εκείνη την στιγμή, κάνοντάς τες διαθέσιμες στους PC players , από την πρώτη μέρα.”

     

    Οι βελτιώσεις στην έκδοση για PC θα περιλαμβάνουν το ξεκλείδωμα του frame rate , το οποίο οι προγραμματιστές λένε πως γίνεται προς απάντηση της ζήτησης που υπήρξε από την gaming community.

     


    Για τους console gamers, η Ghost έχει επίσης δώσει μία αναβάθμιση που αφορά τις ετοιμασίες της ώστε να εξασφαλίσει πως το παιχνίδι τρέχει ομαλά στους servers της. Γι ' αυτό τον σκοπό , λέει πως θα τρέξει "μία κλειστή beta σε PS4 και Xbox One τις επόμενες εβδομάδες για να μας βοηθήσει να τεστάρουμε την υποδομή του server μας" .Για την beta μπορείς να κάνεις εγγραφή εδώ >http://www.needforspeed.com/en_GB/beta-sign-up μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.