Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Samsung : Ετοιμαστείτε για το νέο Gear

    Αυτό θα είναι το πρώτο Gear Smartwatc που θα έχει στρογγυλή οθόνη. Μία ακόμη φωτογραφία από την ίδια ανάρτηση της Samsung παρουσιάζει τους συνεργάτες της, με το Baidu, CNN, και το Yelp να είναι ανάμεσά τους. Η Samsung θα κυκλοφορήσει και το development kit (SDK) για τους προγραμματιστές, το οποίο θα είναι διαθέσιμο πριν την κυκλοφορία του, ώστε να αναπτύξουν εφαρμογές άμεσα.

     

    Ο JK Shin, CEO and Head of IT & Mobile Communications στη Samsung Electronics σχολίασε σχετικά με τις εφαρμογές για το Gear :

     

    "H Samsung έχει ενεργητικά προσαρμόσει την προσέγγισή της απέναντι στην ανάπτυξη των εφαρμογών για τις wearable συσκευές, ως ηγέτιδα της ταχέως αναπτυσσόμενης κατηγορίας. Μέσα από καλά σχεδιασμένες καινοτομίες, η Samsung, αγκαλιάζει την ανοιχτή συνεργασία για να εμπλουτιστεί το συγκεκριμένο οικοσύστημα των εφαρμογών και να δημιουργηθούν μοναδικές εμπειρίες για τον χρήστη, για μία έξυπνη 'κινητή' ζωή".

     

    Οι προγραμματιστές που ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν εγγραφή σε αυτήν την ιστοσελίδα. Θα έχουν άμεση πρόσβαση στο SDK και θα μπορέσουν να ξεκινήσουν την ανάπτυξη εφαρμογών για το Gear.

     

    Η ανακοίνωση αυτή του νέου smartwatch συμπίπτει με την έναρξη της πώλησης του Apple Watch μόνο online, αντίθετα με την απόφαση της Apple να μετακινήσει την ημερομηνία διάθεσης του Apple Watch στα καταστήματα τον Ιούνιο λόγω μειωμένων αποθεμάτων.

     


    SDK 2


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.