Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Skylake επεξεργαστή θα έχει η νέα σειρά laptop από τη Xiaomi

    Νέες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν με το επερχόμενο laptop από τη Xiaomi. Τα laptops που απεικονίζονται φαίνονται να ακολουθούν τον σχεδιασμό του  MacBook Air και αντί Thunderbolt, τα Xiaomi laptops θα διαθέτουν USB-C.

    Xiaomi-laptop-2.jpg

    Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε είναι τα εξής :

     

    Επεξεργαστής Skylake Intel Core i7-6500U (2 cores, 4 threads, χρονισμένο στα 2.50GHz, με ταχύτητα Turbo  στα 3.10GHz).
    Μνήμη 8GB RAM.
    Διαστάσεις στις 11” και 13” με Windows 10.

     

    Οι νέες διαρροές διαλύουν κάθε αμφιβολία για τον τύπο του επεξεργαστή με τον οποίο θα είναι εξοπλισμένες οι νέες συσκευές από τη Xiaomi, αφού αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για επεξεργαστές Intel Atom, οι οποίοι θα βοηθούσαν στη μείωση του κόστους .

     

    mi-notebook-635x275.jpg

     

    Σύμφωνα με την πηγή, τα νέα laptops δεν θα διαθέτουν οθόνες αφής, λόγω κόστους και θα έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Η εταιρία φέρεται να έχει προγραμματίσει την ανακοίνωσή τους στις 27 Ιουλίου. Τότε θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά αλλά και το πιο σημαντικό που όλοι περιμένουν να μάθουν, την τιμή τους.

     

    mi-usb-type-c-1-635x357.jpg

     

    Μέχρι τώρα η Xiaomi έχει μικρή παρουσία στις δυτικές χώρες και δεν είναι ξεκάθαρο αν τα νέα laptops θα κυκλοφορήσουν και έξω από τις συνηθισμένες αγορές της ανατολής στις οποίες είναι ηγέτιδα δύναμη η Xiaomi.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.