Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To Asus VivoStick είναι ένα PC που τρέχει Windows 10 και στοιχίζει 129 δολάρια

    Το Asus VivoStick είναι η απάντηση της Asus στο Compute Stick της Intel. Είναι ένα PC που μπορείτε να κουβαλάτε στην τσέπη σας και στοιχίζει μόνο 129 δολάρια. Η συσκευή αυτή περιλαμβάνει 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, δύο θύρες USB και ένα βύσμα για ακουστικά. Με κάποιο τρόπο κατάφερε η Asus να τα χωρέσει όλα αυτά σε ένα στικάκι. Ο επεξεργαστής είναι ο Cherry Trail της Intel και χρησιμοποιεί τα γραφικά της Intel και όπως φαίνεται δεν μπορεί να συναγωνιστεί τα ακριβότερα συστήματα που τρέχουν Windows.

     

    201509022047063987

     

    Σίγουρα το VivoStick είναι κάτι παραπάνω από ένα USB stick στο οποίο κουβαλάτε τα αρχεία του Office. Είναι ένα πραγματικό PC (θα χρειαστείτε ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο για να το χρησιμοποιήσετε) με βάρος μόλις 70 γραμμάρια και διαστάσεις 138 x 34 x 15mm. Ακόμα διαθέτει Bluetooth 4.0 και 802.11n Wi-Fi. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η διαθεσιμότητά του από την Asus.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.