Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To Facebook πρόκειται να κυκλοφορήσει μία νέα εφαρμογή για έκτακτες ειδήσεις

    Σύμφωνα με το Business Insider το οποίο έχει στην κατοχή του και screenshots της εφαρμογής, έχουν ήδη επιλεγεί οι εταιρίες που θα παρέχουν πιλοτικά περιεχόμενο στην εφαρμογή αυτή. Το Facebook δεν έκανε σχόλιο πάνω στην εφαρμογή αυτή.

     

    Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την νέα εφαρμογή, αλλά είναι ακόμα σε alpha κατάσταση και θα λειτουργεί ως εξής : Οι χρήστες θα κατεβάζουν την εφαρμογή του Facebook. Οι χρήστες μετά θα διαλέγουν τους εκδοτικούς οίκους που θα επιθυμούν καθώς και τα θέματα, τους "σταθμούς" από τους οποίους θα λαμβάνουν ειδήσεις της τελευταίας στιγμής.

     

    Όταν υπάρχουν τέτοιες ειδήσεις, οι συνεργαζόμενοι εκδότες θα μπορούν να δημιουργούν ειδοποιήσεις που θα προωθούνται σε όσους ακολουθούν την συγκεκριμένη εκδοτική εταιρία, όπως ακριβώς λειτουργεί και το Twitter. H ειδοποίηση αυτή θα αποτελείται από 100 χαρακτήρες κειμένου και ένα σύνδεσμο που θα οδηγεί στο πλήρες άρθρο του εκδότη. Αυτό σημαίνει ότι μάι εκδοτική εταιρία δεν θα μπορεί να δημοσιεύει συνδέσμους για ειδήσεις που έχουν δημοσιεύσει άλλες εταιρίες.

     

    Έτσι όταν εμφανιστεί η ειδοποίηση στον χρήστη, αυτός θα κάνει κλικ στον σύνδεσμο και θα μεταφέρονται αυτόματα στην αντίστοιχη ιστοσελίδα για να διαβάσει το άρθρο.

     

    Κάπως έτσι θα είναι το σύστημα ειδοποιήσεων :

     


    fbbiz 1 story


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.