Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To Facebook υποστηρίζει πλέον video 360 μοιρών

    Με εταιρίες όπως το

    που έχουν ήδη υιοθετήσει τα video 360 μοιρών, ήταν θέμα χρόνου για το Facebook να υποστηρίξει αυτή την τεχνολογία. Μπορεί να μην ήταν η πρώτη εταιρία που το υποστήριξε αλλά σίγουρα ήταν η εταιρία με το περισσότερο υλικό κατά την έναρξή της, προσφέροντας περιεχόμενο από το Star Wars, Discovery, GoPro, LeBron James & Uninterrupted, NBC's Saturday Night Live, και VICE.

     


    ce2f0a3453364ce3de6475ecb7e015a5 original

     

    Οι κάμερες 360 μοιρών μαγνητοσκοπούν μία σκηνή από διαφορετικές γωνίες επιτρέποντας έτσι στους θεατές να αλλάζουν την γωνία θέασης και την προοπτική. Ο χειρισμός είναι απλός αφού το μόνο που πρέπει να κάνει ο θεατής είναι να σύρει το ποντίκι του πάνω στο video στα συστήματα desktop ή το δάκτυλο στις κινητές συσκευές, Στις τελευταίες μπορεί απλώς να γύρει τη συσκευή για να αλλάξει η γωνία.

     

    1421018018436943792

     


    H έλευση αυτών των κινηματογραφικών μηχανών των 360 μοιρών έχει επιτρέψει τη δημιουργία περισσότερων εφαρμογών για συσκευές εικονικής πραγματικότητας όπως Oculus Rift και το HTC Vive, που προσφέρουν μία ακόμα καλύτερη εμπειρία video 360 μοιρών.

     

    Προς το παρόν το Facebook υποστηρίζει Android συσκευές με έκδοση από 4.3 και πάνω με την υποστήριξη για iPhone να έρχεται τους επόμενους μήνες, και την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Facebook, ενώ στα desktop συστήματα υποστηρίζονται ο Chrome και ο Firefox. Δεν υποστηρίζονται ακόμα ο Safari, το iOS και ο Internet Explorer.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.