Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To Gmail για Android αποκτάει ενοποιημένο inbox και καλύτερη αναζήτηση

    H νέα έκδοση του Gmail για Android προσφέρει μία νέα εμπειρία πλοήγησης, με μεγαλύτερη ταχύτητα και βελτιωμένη αναζήτηση, εμφάνιση των μηνυμάτων σαν συνομιλίες και τέλος καλύτερη συνεργασία με το Google Drive.

     

    To νέο Gmail για Android εισαγάγει την επιλογή να έχουμε ενοποιημένη εικόνα για τα εισερχόμενα από όλους τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μία πιο απλή εμφάνιση, ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζουμε εφαρμογές και λογαριασμούς για να δούμε τα μηνύματά μας.

     

    Η επιλογή αυτή δεν είναι υποχρεωτική αλλά υπάρχει στη συρόμενη οθόνη πλοήγησης, αν θέλετε να την χρησιμοποιήσετε. Επίσης προσθέτει και την προβολή των μηνυμάτων ως συνομιλίες στα μηνύματα από Yahoo, Outlook, και άλλους λογαριασμούς IMAP/POP. Βελτίωση υπάρχει επίσης και στην αυτόματη συμπλήρωση των αναζητήσεων σε αυτούς τους λογαριασμούς.

     

    Τέλος μερικά λιγότερο σημαντικά αλλά πρακτικά χαρακτηριστικά που προστέθηκαν όπως καλύτερα animations, μεγαλύτερες προεπισκοπήσεις των συνημμένων και αποθήκευση στο Google Drive με ένα άγγιγμα.

     

    Η Google δεν ανακοίνωσε πότε θα είναι διαθέσιμη η ενημέρωση αυτή αλλά προφανώς, όπως είναι και η τακτική της εταιρείας, θα εφαρμόσει τη σταδιακή ενημέρωση κατά περιοχή τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες.

     


    gmail.0


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.