Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    O νέος επίσημος Matrix Resurrections ιστότοπος σας αφήνει να επιλέξετε ανάμεσα στο κόκκινο ή στο μπλε χάπι, επιφυλάσσοντας εκπλήξεις...

    Η Warner Bros κυκλοφόρησε μια νέα ιστοσελίδα "What is the Matrix" με διαδραστικά οπτικά αποσπάσματα για την προώθηση της νέας της ταινίας Matrix Resurrections.

     

    Ο νέος ιστότοπος What is the Matrix ARG σας επιτρέπει να πάρετε το κόκκινο χάπι ή το μπλε χάπι, αναπαράγοντας ένα οπτικό απόσπασμα κάθε φορά που κάνετε μια επιλογή. Τα οπτικά αποσπάσματα προέρχονται απευθείας από τη νέα ταινία Matrix Resurrections και είναι λίγο διαφορετικά κάθε φορά. Το βίντεο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να ανακοινώσει την ακριβή ώρα που παρακολουθείτε το οπτικό απόσμασμα, εν μέσω της διάσημη κύλισης χαρακτήρων με πράσινο χρώμα που θυμίζει ρετρό τερματικό, και κινούμενης εικόνας εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας απευθείας από την ταινία.

     

    Μερικά από τα βίντεο που είδαμε δείχνουν τον Neo να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να εκτρέψει τις σφαίρες, να πετάξει τους εχθρούς στον αέρα και μερικά θρυλικά πλάνα επιστημονικής φαντασίας των καλαμαριών από την αρχική τριλογία. Υπήρξε επίσης μια λήψη του Neo να κατεβαίνει από έναν τεράστιο ουρανοξύστη.

     

    Ο ιστότοπος επιβεβαιώνει ότι ένα επίσημο τρέιλερ Matrix Resurrections έρχεται αυτήν την ΠέμπτηΗ ταινία αναμένεται στις 22 Δεκεμβρίου και θα είναι διαθέσιμη στους κινηματογράφους και στο HBO Max.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.