Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η NVIDIA αποκαλύπτει τη δημόσια beta για τη νέα εφαρμογή, που φέρνει επανάσταση στη διαχείριση GPU για gamers και δημιουργούς περιεχομένου

      Δειτε τη νέα, βελτιστοποιημένη εφαρμογή διαχείρισης των Nvidia GPUs

    Η NVIDIA παρουσιάζει μια δημόσια beta για την ολοκαίνουργια εφαρμογή NVIDIA, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα προς τον εκσυγχρονισμό και την ενοποίηση της εμπειρίας χρήστη για τους gamers και τους δημιουργούς που χρησιμοποιούν GPUs NVIDIA στους υπολογιστές και τους φορητούς υπολογιστές τους. Εξυπηρετώντας ως βασικός σύντροφος, η εφαρμογή NVIDIA στοχεύει στον εξορθολογισμό και τη βελτίωση της διαχείρισης των εφαρμογών NVIDIA Control Panel, GeForce Experience και RTX Experience.

     

    Βασικά σημεία της εφαρμογής NVIDIA App Beta:

    1. Ενοποιημένο κέντρο ελέγχου GPU: Η εφαρμογή NVIDIA ενσωματώνει βασικές λειτουργίες από το GeForce Experience και το NVIDIA Control Panel σε μια ενοποιημένη διεπαφή, παρέχοντας μια κεντρική τοποθεσία για την αναθεώρηση και την τροποποίηση των βελτιστοποιήσεων και την προσαρμογή των ρυθμίσεων του προγράμματος οδήγησης ανά εφαρμογή ή σε συνολική βάση.
    2. Βελτιωμένες πληροφορίες προγράμματος οδήγησης: Η νέα σελίδα Driver page (Πρόγραμμα οδήγησης) παρουσιάζει εύκολα ανιχνεύσιμα bullet points που υπογραμμίζουν "τι νέο" και "τι έχει διορθωθεί" στις τελευταίες ενημερώσεις του προγράμματος οδήγησης. Οι γρήγορες κλήσεις για την υποστήριξη παιχνιδιών και τα σχετικά άρθρα βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη.
    3. Επανασχεδιασμένη επικάλυψη στο παιχνίδι: Το In-Game Overlay υφίσταται έναν ολοκληρωμένο επανασχεδιασμό, προσφέροντας βελτιωμένη προσβασιμότητα στο περιβάλλον εργασίας χρήστη για λειτουργίες όπως τα εργαλεία καταγραφής Shadowplay, τα Freestyle Game Filters, τα NVIDIA Highlights, η λειτουργία φωτογραφίας και τα εργαλεία παρακολούθησης της απόδοσης.
    4. Φίλτρα AI Freestyle: Η εφαρμογή NVIDIA εισάγει φίλτρα με τεχνητή νοημοσύνη για το Freestyle, αξιοποιώντας τους πυρήνες Tensor στις GPU GeForce RTX. Το RTX Dynamic Vibrance ενισχύει την οπτική σαφήνεια, ενώ το RTX HDR φέρνει το High Dynamic Range (HDR) σε παιχνίδια που δεν έχουν εγγενή υποστήριξη HDR.
    5. Εξαργύρωση πακέτων και ανταμοιβών GeForce: Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές ανταμοιβές, περιεχόμενο εντός του παιχνιδιού και premium προσφορές μελών GeForce NOW επισκεπτόμενοι την καρτέλα Redeem στην εφαρμογή NVIDIA.
    6. Βελτιστοποιημένη εμπειρία: Η beta της εφαρμογής NVIDIA επικεντρώνεται στη βελτίωση της απόδοσης και της απόκρισης του προγράμματος-πελάτη με την κατάργηση ανεπαρκώς χρησιμοποιούμενων λειτουργιών, με αποτέλεσμα ένα UI με 50% μεγαλύτερη απόκριση, 17% λιγότερη χρήση χώρου στο δίσκο και ταχύτερη διαδικασία εγκατάστασης σε σύγκριση με το GeForce Experience.

     

    Τα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση των ρυθμίσεων οθόνης και βίντεο από τον πίνακα ελέγχου της NVIDIA, το overclocking GPU και τις λειτουργίες roll-back του προγράμματος οδήγησης. Πρόσθετες βελτιώσεις, όπως η υποστήριξη AV1 για το Shadowplay και οι έλεγχοι DLSS, βρίσκονται στο χάρτη πορείας της beta.
     

    Οι χρήστες ενθαρρύνονται να κατεβάσουν την εφαρμογή NVIDIA app beta, να παρέχουν ανατροφοδότηση μέσω της εφαρμογής και να μείνουν συντονισμένοι για επερχόμενες ενημερώσεις και χαρακτηριστικά. Η NVIDIA παραμένει προσηλωμένη στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και στην προώθηση της καινοτομίας στη διαχείριση GPU τόσο για τους λάτρεις του παιχνιδιού όσο και για τους δημιουργούς περιεχομένου.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Nvidia
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.