Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To Sony PS5 δείχνει εκπληκτικό σε rendered video που κυκλοφόρησε με πρωτότυπο development unit

    Λίγο καιρό μετά τη δημοσίευση στο διαδίκτυο μιας ψηφιακά δημιουργημένης φωτογραφίας του PS5, κυκλοφόρησε και ένα video που δείχνει τη συγκεκριμένη μονάδα από όλες τις πλευρές. 

     

     

    Αν και το video δείχνει φανταστικό, διευκρινίζεται ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα το σχέδιο που θα βγει στην αγορά την περίοδο των Χριστουγέννων του 2020. Πρόκειται για αναπαράσταση από μνήμης μιας development unit που η Sony έχει διανείμει σε κάποιους developers προκειμένου να αρχίσουν την ανάπτυξη τίτλων για το PS5.

     

    To PS5 πρόκειται, όπως προαναφέρθηκε, να ξεκινήσει να πωλείται στο διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2020, θα βασίζεται σε CPU αρχιτεκτονικής ΖΕΝ 2 (custom made) και GPU αρχιτεκτονικής Navi (επίσης custom made). Θα υποστηρίζονται δυνατότητες όπως ray tracing, 8K Ultra HD visuals, νέο power saving mode (ακόμα πιο αποδοτικό σε σχέση με το PS4).

     

    Επίσης γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια θα έρχονται σε BDXL discs 100GB και θα μπορούν να εγκατασταθούν σε ξεχωριστά modules (π.χ. θα υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης του Single Player ή του Multi Player). Το χειριστήριο θα είναι επίσης καινούριο και θα υποστηρίζει προσαρμόσιμες σκανδάλες (adaptive triggers) σύμφωνα με τον CEO της Sony, Jim Ryan.

     

    Ανυπομονούμε να δούμε, λοιπόν, κάποια στιγμή στο μέλλον πώς τελικά θα διαμορφωθεί το σχέδιο της νέας κονσόλας!

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.