Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft αρχίζει... το μάζεμα των Windows 10

      Η Microsoft θα τερματίσει την υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος το 2025

    Τα Windows 10 22H2 θα είναι η τελική έκδοση του λειτουργικού συστήματος, ανέφερε η Microsoft σε ανάρτηση στο ιστολόγιο της την Πέμπτη. Από εδώ και στο εξής, όλες οι εκδόσεις των Windows 10 θα υποστηρίζονται με μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2025, οπότε η Microsoft θα τερματίσει την υποστήριξη. Ορισμένες εκδόσεις στο κανάλι μακροχρόνιας εξυπηρέτησης, ή LTSC, θα λαμβάνουν ενημερώσεις και μετά την εν λόγω ημερομηνία λήξης της υποστήριξης. Η Microsoft ενθαρρύνει τους χρήστες να μεταβούν τώρα στα Windows 11, επειδή τα Windows 10 δεν θα αποκτήσουν νέα χαρακτηριστικά.

     


    Τώρα που τα Windows 11 έχουν κυκλοφορήσει για περισσότερο από ενάμιση χρόνο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρεία αρχίζει σιγά σιγά να "μαζεύει" τα Windows 10, ένα λειτουργικό σύστημα που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2015. Η εταιρεία έκανε ένα βήμα προς τη συνέχεια, όταν σταμάτησε την πώληση των Windows 10 από τον Ιανουάριο, ενώ τώρα πλέον γνωρίζουμε πότε θα λήξει  και επίσημα η υποστήριξη των Windows 10.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Alex Castro / The Verge
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.