Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft θέτει σε λειτουργία τη σύνδεση τηλεφώνου για iOS σε όλους τους χρήστες των Windows 11

      Η διασύνδεση του iPhone σας με τον Windows υπολογιστή σας είναι πλέον γεγονός.

    Η Microsoft κάνει διαθέσιμο το Phone Link για iOS σε όλους τους χρήστες των Windows 11 και του iPhone, με την διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Μαΐου. Η εφαρμογή Phone Link έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται από τον υπολογιστή τους σε συσκευές Android και iOS μέσω σύνδεσης Wi-Fi.

     

    "Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι το Microsoft Phone Link για iOS στα Windows 11 αρχίζει να αναπτύσσεται στο παγκόσμιο κοινό μας σε 39 γλώσσες σε 85 αγορές. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε μια σταδιακή εξάπλωση στο κοινό των Windows 11 με όλους τους χρήστες να είναι ενεργοποιημένοι μέχρι τα μέσα Μαΐου", δήλωσε ο Ali Akgun, Corporate Vice President of Software Engineering για το τμήμα Microsoft Devices.

     

    Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τα iPhone τους από την αρχική σελίδα της εφαρμογής Phone Link for iOS. Στη συνέχεια, θα καθοδηγηθούν για να αντιστοιχίσουν τη συσκευή τους επιβεβαιώνοντας έναν κωδικό QR στην οθόνη του υπολογιστή τους.

    Μετά τη σύζευξη και την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων που απαιτούνται για το συγχρονισμό επαφών και ειδοποιήσεων, μπορείτε να βλέπετε ειδοποιήσεις στο κινητό, να παρακολουθείτε μηνύματα και να πραγματοποιείτε ή να δέχεστε κλήσεις από τον Windows 11 υπολογιστή σας.

     

    Microsoft_Phone_Link_iOS.webp
    Συσκευή iOS σε σύζευξη με υπολογιστή μέσω Phone Link (Microsoft)


    "Μόλις ενεργοποιηθεί από τον πελάτη των Windows 11, το Phone Link για iOS θα προσφέρει βασική υποστήριξη iOS για κλήσεις, μηνύματα και πρόσβαση στις επαφές. Αυτό σημαίνει ότι αν το τηλέφωνό σας είναι κρυμμένο κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης ή μιας συγκέντρωσης, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις στον υπολογιστή σας με Windows και θα μπορείτε να επιλέξετε ποια ενέργεια θα κάνετε - όλα αυτά στον υπολογιστή σας με Windows 11", σημείωσε ο Akgun. Ενώ ο ο Brandon LeBlanc, Senior Program Manager της Microsoft, όταν το Phone Link για iOS άρχισε να κυκλοφορεί στους Windows Insiders τον Φεβρουάριο δήλωσε ότι "Το Phone Link δεν υποστηρίζει την απάντηση σε ομαδικά μηνύματα ή την αποστολή πολυμέσων σε μηνύματα".

     

    Το Phone Link για iOS απαιτεί ένα iPhone με iOS 14 ή νεότερη έκδοση, μια συσκευή Windows 11, μια σύνδεση Bluetooth και την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Phone Link. Το Phone Link αντικατέστησε την εφαρμογή Your Phone πέρυσι, τον Μάρτιο του 2022, όταν η Microsoft ανακοίνωσε μια ενημερωμένη διεπαφή χρήστη για τα Windows 11 και έναν ευκολότερο τρόπο διαμόρφωσης κατά την εγκατάσταση των Windows με τη σάρωση ενός κωδικού QR. Η Microsoft παρουσίασε την εφαρμογή Your Phone στο συνέδριο προγραμματιστών Build τον Μάιο του 2018, την παρέδωσε στους Insiders τον Ιούλιο του 2018 με την έκδοση Windows 10 Insider Preview Build 17728 (Redstone 5) και την παρουσίασε επίσημα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Surface τον Οκτώβριο του 2018.


    Πηγή
    Φωτογραφία: bleepingcomputer.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.