Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft θα κάνει το Windows Terminal το προεπιλεγμένο πρόγραμμα γραμμής εντολών στα Windows 11

    Η Microsoft σχεδιάζει να κάνει το Windows Terminal την προεπιλεγμένη εφαρμογή γραμμής εντολών στα Windows 11 το επόμενο έτος.

    Ενώ τα Windows 11 υποστηρίζουν επί του παρόντος τη ρύθμιση του Windows Terminal ως προεπιλεγμένης εφαρμογής γραμμής εντολών, το προεπιλεγμένο πρόγραμμα ήταν πάντα το Windows Console Host. Η Microsoft δεν έχει υποστηρίξει ποτέ επίσημα την αντικατάσταση του Windows Console Host, πράγμα που σημαίνει ότι η γραμμή εντολών και το PowerShell ανοίγουν πάντα στο Windows Console Host. «Κατά τη διάρκεια του 2022, σχεδιάζουμε να κάνουμε το Windows Terminal την προεπιλεγμένη εμπειρία σε συσκευές Windows 11», δήλωσε η Kayla Cinnamon, υπεύθυνη προγράμματος για το Windows Terminal στη Microsoft. "Θα ξεκινήσουμε με το Πρόγραμμα Windows Insider και θα αρχίσουμε να κινούμαστε από μέσα προς τα έξω μέχρι να φτάσουμε σε όλους όσους χρησιμοποιούν Windows 11."

    Αν και αυτή η αλλαγή δεν θα επηρεάσει τους περισσότερους χρήστες των Windows, οι προγραμματιστές θα δουν σύντομα το Windows Terminal εάν επιχειρήσουν να εκκινήσουν τη γραμμή εντολών. Είναι μια αλλαγή που εκσυγχρονίζει το συνολικό περιβάλλον της κονσόλας των Windows και η Microsoft έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κάνει το Windows Terminal μια καλή εφαρμογή για τους προγραμματιστές.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.