Jump to content

nickreserved

Members
  • Posts

    25
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nickreserved's Achievements

  1. nickreserved

    Ρωσικό "PC κατά των κυρώσεων" με νέο επεξεργαστή Skif

    Καλά, από το να μην μπορούν να έχουν καθόλου υπολογιστές, είναι μεγάλη υπόθεση και του 2014 να ήταν τα πισι
  2. Δεν είμαι συνομωσιολόγος, αλλά ξέρετε που πάνε να μας το βάλουν.
  3. Α, για αυτό ο παλιός μου δίσκος είχε 5 χρόνια εγγύηση και ο νέος 2.
  4. Εγώ θα αγόραζα καινούργια εκτός κι αν την ήθελα για κανένα από τα σαπάκια μου, αλλά η αίσθηση που έχουμε για τη θερμοκρασία δεν έχει καμία σχέση με την αίσθηση που έχουν για τη θερμοκρασία τα ηλεκτρονικά στοιχεία. Εμείς στους 60°C καιγόμαστε ενώ τα ηλεκτρονικά στοιχεία την παλεύουν και πάνω από 200°C.
  5. Σε μια εταιρία που δεν πληρώνει δικό της ΙΤ, αν κάτι δουλεύει δεν ασχολείσαι. Ειδικά αν δεν είσαι συνδεδεμένος στο internet, αν σου δουλεύουν όλα όσα χρειάζεσαι με XP δεν τα αλλάζεις μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Γιατί αν αλλάξεις τα XP παίζει να χρειάζεται να αλλάξεις και hardware. Και δε μιλάμε για χαμένες ώρες στο migration αν τρέχεις τίποτα περίεργα.
  6. Θα περιμένω μέχρι το MSMG Toolkit να ξηλώνει τέτοιες βλακείες κατευθείαν από το DVD image.
  7. Νομίζω ότι είναι απαράδεκτη κίνηση αυτή. Δεδομένου ότι όλα τα BIOS υποστηρίζουν legacy mode (και εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ UEFI). Στην ουσία θα φτάσουμε σε ένα σημείο να φορτώνουμε ένα μίνι λειτουργικό (κάτι σαν το grub) για να φορτώσει το λειτουργικό. Γιατί είναι προφανές ότι θα βγει λογισμικό τρίτων που θα μπαίνει ενδιάμεσα από το legacy BIOS και το Fedora.
  8. nickreserved

    Το Ubuntu αλλάζει τη πολιτική αναβαθμίσεων του

    Ούτε εγώ. Καλά το Unity υπάρχει ακόμα; Δεν το είχαν γυρίσει ξανά σε gnome; Η αλήθεια είναι ότι και τα δύο τα θεωρώ πολύ βαριά για μένα. Προσωπικά προτιμώ το LxQt που είναι πολύ πιο ελαφρύ και απλό.
  9. Σίγουρα δεν αναφέρεται σε επαγγελματίες που η δουλειά τους θέλει ποντίκι και πληκτρολόγιο.
  10. Εκτός θέματος είμαι, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η καλύτερη συμπίεση βίντεο αυτή τη στιγμή; Έγραφα μαθήματα από το ΕΜΠ με x.264 σε h.264 loseless και μετά έκανα post processing με x.265 σε h.265 lossy. Υπάρχει καλύτερη συμπίεση να μεταπηδησω; (Κατά προτίμηση να υποστηρίζεται από τον ffmpeg)
  11. Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει για ποιο λόγο οδηγηθηκαμε εδώ. Για ποιο λόγο ένα δημοφιλές λειτουργικό αποφάσισε να έχει τέτοιες απαιτήσεις σε υλικό. Ακόμα κι αν ήταν θέμα βελτιστοποίησης μεταγλωτιστη, θα μπορούσαν να παρέχουν πολλές εκδόσεις των εκτελεσιμων δυαδικών αρχείων. Αλλά πέραν αυτού υπάρχουν κάτι απαιτήσεις για TPM που τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή μου και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι απαραίτητο. Κάποιος να μου ανοίξει τα μάτια;
  12. Σιγά τις τεχνολογίες. Εγώ χρησιμοποιώ τεχνολογίες στο DOSBox για να παίζω παιχνίδια 320x200 σε 4Κ χωρίς πιξελιασμα
  13. nickreserved

    Τέλος το Instagram από την Ρωσική επικράτεια

    Είναι άλλο να επιτρέπει ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης να επικρίνουν τον Πρόεδρο μιας χώρας και άλλο να επιτρέπει κλήσεις σε βία εναντίον πολιτών και στρατιωτών της. Υπό αυτές τις συνθήκες ο περιορισμός του Instagram είναι επιβεβλημένη δημοκρατική ανάγκη. Τώρα αν ένας Ρώσος παρόλα αυτά μπαίνει στο Instagram -το οποίο επιτρέπει διάδωση πράξεων μίσους σε βάρος τους μέσω TOR, είναι άξιος της μοίρας του. Τον φτύνουν και γλύφει.
  14. Καλά, αστείο μου φαίνεται. Το άλλο με το blockchain όμως μου φαίνεται ακόμα πιο αστείο. Λογικά έχει πέσει "σύρμα" ότι "το blockchain είναι το μέλλον" και όλοι οι μανατζαρεοι προσπαθούν να το χώσουν κι αυτό στην εταιρία, μπαίνει-δε μπαίνει. Τι διαλο. Μη μας πουν οπισθοδρομικούς. Χωσε ένα blockchain κάπου να χωράει, να φαινόμαστε τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
  15. Εσείς χρησιμοποιείτε UEFI αγάπες μου;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.