Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft προσφέρει τα Windows 11 24H2 με το PC Optimizer σε επιλεγμένες περιοχές

      Ενσωμάτωση της εφαρμογής PC Manager της Microsoft με την τελευταία ενημέρωση των Windows 11 στην Κίνα

    Η Microsoft έχει ξεκινήσει την ενσωμάτωση του εργαλείου βελτιστοποίησης του υπολογιστή της, Microsoft PC Manager, με την ενημέρωση Windows 11 24H2, ξεκινώντας από την Κίνα. Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών, βελτιώνοντας την απόδοση του συστήματος μέσω της διαχείρισης της μνήμης, της βελτιστοποίησης του χώρου στο δίσκο και της μείωσης των διακοπών του συστήματος. Η εφαρμογή PC Manager προωθεί επίσης τη χρήση του Bing για αναζητήσεις και ενσωματώνει το Microsoft Edge. Αν και έχει ως στόχο να βελτιώσει τη συντήρηση του συστήματος για τους χρήστες, η εφαρμογή έχει δεχτεί κριτική για τις τακτικές προώθησης που εφαρμόζει, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης συνδέσμων θυγατρικών εταιρειών και της ρύθμισης του Bing ως προεπιλεγμένης μηχανής αναζήτησης.

     

    Η ενσωμάτωση σηματοδοτεί μια στρατηγική προσπάθεια της Microsoft να παρέχει μια πιο απρόσκοπτη και αποτελεσματική εμπειρία χρήσης, ιδιαίτερα σε αγορές όπου ο ανταγωνισμός με τοπικές λύσεις τεχνολογίας είναι έντονος. Προσφέροντας ενσωματωμένα εργαλεία βελτιστοποίησης, η Microsoft στοχεύει να απευθυνθεί σε χρήστες που αναζητούν καλύτερες επιδόσεις και απλότητα χωρίς να χρειάζονται λογισμικό τρίτων.

     

    Ωστόσο, η προσέγγιση αυτή δεν ήταν χωρίς αντιδράσεις. Οι χρήστες έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τις επιθετικές στρατηγικές προώθησης της εφαρμογής και το ενδεχόμενο να επιβάλλει τις προτιμήσεις του οικοσυστήματος της Microsoft στους χρήστες, περιορίζοντας ενδεχομένως τις επιλογές και την προσαρμογή. Παρόλα αυτά, η συνοδευόμενη εφαρμογή τοποθετείται ως ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διατήρηση της υγείας και της αποδοτικότητας του συστήματος, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντική προσθήκη αξίας για πολλούς χρήστες.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Dall-E
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.