Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft συνιστά την απεγκατάσταση της προαιρετικής ενημέρωσης των Windows 11, KB5012643

    Η Microsoft συμβουλεύει τους χρήστες των Windows 11 να απεγκαταστήσουν μια πρόσφατη ενημέρωση. Οι αναφορές υποδεικνύουν ότι η προαιρετική ενημέρωση KB5012643 προκαλεί διακοπή λειτουργίας διαφόρων εφαρμογών. Το πρόβλημα περιλαμβάνει μια αλληλεπίδραση μεταξύ της ενημέρωσης και του .Net Framework που αποτελεί μέρος των Windows. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές ποιες εφαρμογές επηρεάζονται από το ζήτημα, κάνοντας την απεγκατάσταση ως τη «μόνη» βιώσιμη λύση.

    "Οι εφαρμογές που επηρεάζονται χρησιμοποιούν ορισμένα προαιρετικά στοιχεία στο .NET Framework 3.5, όπως τα στοιχεία Windows Communication Foundation (WCF) και Windows Workflow (WWF)." Αυτή η ενημέρωση επηρέασε επίσης την ασφαλή λειτουργία των Windows. Η Microsoft λέει ότι όταν οι χρήστες εκκινούν σε «Ασφαλή λειτουργία χωρίς δικτύωση», οι χρήστες ενδέχεται να δουν το τρεμόπαιγμα της οθόνης. Σύμφωνα με την Microsoft, "Τα στοιχεία που βασίζονται στο explorer.exe, όπως η Εξερεύνηση αρχείων, το μενού "Έναρξη" και η γραμμή εργασιών, μπορεί να επηρεαστούν και να φαίνονται ασταθή." Η Microsoft έχει ήδη εκδώσει ένα γνωστό ζήτημα επαναφοράς (Known Issue Rollback-KiR) για αυτό, επομένως θα πρέπει να διορθωθεί. Εάν το συναντήσετε, θα πρέπει να μπορείτε να το επιλύσετε ενεργοποιώντας την υποστήριξη δικτύου στην ασφαλή λειτουργία.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.