Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft φέρνει το νέο Bing με τεχνητή νοημοσύνη στη γραμμή εργασιών των Windows 11

      Μια μεγάλη νέα ενημέρωση των Windows 11 είναι τώρα διαθέσιμη που περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις

    Η Microsoft κυκλοφορεί σήμερα μια μεγάλη ενημέρωση για τα Windows 11 που προσθέτει τη νέα αναζήτηση Bing της εταιρείας με τεχνητή νοημοσύνη στη γραμμή εργασιών. Η νέα ενημερωμένη έκδοση των Windows 11 θα προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στη νέα λειτουργία συνομιλίας Bing μαζί με ένα σωρό νέες λειτουργίες. Τα Windows 11 αποκτούν επίσης βελτιώσεις στα widgets, μια καλύτερη λειτουργία αφής, μια λειτουργία εγγραφής οθόνης, καρτέλες μέσα στο Σημειωματάριο και πολλά άλλα.

    Η νέα ενσωμάτωση του Bing είναι μια προσθήκη-έκπληξη που η Microsoft δεν έχει δοκιμάσει με τους Windows Insiders της. Ένα νέο εικονίδιο Bing θα εμφανιστεί μέσα στο πλαίσιο αναζήτησης στη γραμμή εργασιών, με τη Microsoft να τονίζει τη νέα εμπειρία απαντήσεων συνομιλίας στο flyout αναζήτησης. Ενώ οι απαντήσεις συνομιλίας δεν θα είναι διαθέσιμες απευθείας μέσα στο flyout αναζήτησης, οι χρήστες των Windows 11 θα μπορούν να ξεκινήσουν γρήγορα μια συνομιλία Bing στον Edge από εδώ - εφόσον έχουν πρόσβαση στην προεπισκόπηση Bing.

     

     

    "Ανασχεδιάζουμε αυτό που σκέφτομαι ως ένα όλο και περισσότερο AI-powered Windows για το μέλλον", λέει ο Yusuf Mehdi, επικεφαλής του καταναλωτικού μάρκετινγκ της Microsoft, σε συνέντευξή του στο The Verge. "Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό, σήμερα το πλαίσιο αναζήτησης χρησιμοποιείται από πάνω από μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους σε τακτική βάση".

    Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι δοκιμάζουν τώρα τη νέα προεπισκόπηση του Bing σε 169 χώρες και ο επικεφαλής των Windows Panos Panay αναφέρει σε ένα blog post ότι "σύντομα εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες των Windows 11 θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή την απίστευτη νέα τεχνολογία για αναζήτηση, συνομιλία, απάντηση σε ερωτήσεις και δημιουργία περιεχομένου ακριβώς από τη γραμμή εργασιών των Windows". Αυτό υποδηλώνει ότι η Microsoft σχεδιάζει να επεκτείνει σημαντικά τη νέα προεπισκόπηση του Bing.

    Η επέκταση της συνομιλίας Bing στη γραμμή εργασιών των Windows 11 έρχεται μόλις μια εβδομάδα μετά την εξάπλωση της ίδιας λειτουργίας από τη Microsoft στο Bing στο κινητό και στις συνομιλίες Skype. Η Microsoft ετοιμάζεται επίσης να παρουσιάσει σύντομα την τεχνητή νοημοσύνη τύπου ChatGPT σε εφαρμογές του Office.

    Αυτή η μεγάλη νέα ενημερωμένη έκδοση των Windows 11 δεν αφορά μόνο το Bing, ωστόσο. Η Microsoft ανοίγει επίσης μια προεπισκόπηση της εφαρμογής Phone Link για το iOS, που σημαίνει ότι οι χρήστες iPhone μπορούν να συνδέσουν τις συσκευές τους με τα Windows. Αυτό θα περιλαμβάνει πρόσβαση στην αποστολή και λήψη μηνυμάτων (ναι, ακόμη και στο iMessage), κλήσεων και ειδοποιήσεων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη νέα εφαρμογή Phone Link της Microsoft για iOS εδώ.

     

    Widgets.webp

     

    Η Microsoft βελτιώνει επίσης το σύστημα widgets στα Windows 11 για να συμπεριλάβει επιλογές τρίτων κατασκευαστών από το Meta και το Spotify. Ακόμη και η εμπειρία αφής στα Windows 11 βελτιώνεται σήμερα χάρη σε μια νέα βελτιστοποιημένη για tablet γραμμή εργασιών. Αν έχετε μια συσκευή όπως το Surface Pro, τότε αποσυνδέοντας ένα πληκτρολόγιο θα μικραίνει η γραμμή εργασιών για να γίνει πιο συμπαγής, με μια απλοποιημένη γραμμή εργασιών σχεδιασμένη για την αφή.

    Τα Windows 11 αποκτούν επίσης επιτέλους ένα επίσημο εργαλείο εγγραφής οθόνης. Ενώ το Xbox Game Pass προσέφερε τη δυνατότητα καταγραφής εφαρμογών, το εργαλείο Snipping Tool περιλαμβάνει τώρα την εγγραφή οθόνης για να μπορείτε να καταγράψετε ολόκληρη την οθόνη ή να την περικόψετε για εφαρμογές.

     

    Screen_Recording_Snipping_Tool.webp

     

    Αλλού, η Microsoft βελτιώνει επίσης την ενσωματωμένη εμπειρία Teams για να επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν πιο εύκολα προεπισκόπηση του βίντεο τους και να έχουν πιο γρήγορη πρόσβαση στις συνομιλίες. Η εφαρμογή Quick Assist στα Windows 11 έχει επίσης επανασχεδιαστεί για να διευκολύνει τη βοήθεια φίλων και συγγενών που μπορεί να χρειαστεί να παρέχετε τεχνική βοήθεια.

    Αν είστε οπαδός του Σημειωματάριου, τότε μάλλον θα χαρείτε να ακούσετε ότι η υποστήριξη καρτελών είναι μέρος αυτής της ενημέρωσης των Windows 11. Η Microsoft περιλαμβάνει επίσης νέα υποστήριξη οθόνης Braille και φέρνει τη λειτουργία φωνητικής πρόσβασης από την προεπισκόπηση, μαζί με νέα toggles για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των φορητών υπολογιστών.

    Όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 11 είναι διαθέσιμα σήμερα με μη αυτόματο έλεγχο για νέες ενημερώσεις από το Windows Update. Η Microsoft αναφέρει ότι αυτά θα κυκλοφορήσουν ευρέως στην έκδοση της μηνιαίας ενημέρωσης ασφαλείας Μαρτίου 2023 στις 14 Μαρτίου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.