Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Νέες πληροφορίες για το Microsoft Windows 12: Η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2024, ενισχύοντας την τεχνητή νοημοσύνη

      Κυκλοφορία Windows 12 το 2024: Η ηγετική θέση στους υπολογιστές AI είναι προ των πυλών

    Το Microsoft Windows 12 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2024 με την υπόσχεση ενσωμάτωσης εκτεταμένων τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης, επιχειρώντας να καθιερωθεί ως ο ηγέτης στον τομέα των υπολογιστών με τεχνητή νοημοσύνη. Ο πρόεδρος της Gigabyte, Lin Bai-Li, και ο CEO της Acer, Jason Chen, εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις ευκαιρίες επιχειρηματικού κέρδους που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη.

     

    Σύμφωνα με εκπροσώπους του τομέα τεχνολογίας, το 2024 θα είναι η χρονιά της τεχνητής νοημοσύνης στους υπολογιστές, με εταιρείες όπως η MSI, η Gigabyte, η Quanta, η Compal, η Pegatron, και οι κορυφαίοι κατασκευαστές Acer και ASUS να επωφελούνται από αυτή την εξέλιξη.

     

    Ο Lin Bai-Li και ο Jason Chen, παραβρέθηκαν σε εκδήλωση για την τεχνολογία υγείας στην Ταϊβάν, όπου τόνισαν τη σημασία της τεχνητής νοημοσύνης στο μέλλον. Ο Lin Bai-Li αναφέρει ότι η Gigabyte επενδύει σημαντικά στην αγορά της τεχνητής νοημοσύνης, ενώ ο Jason Chen εκτιμά ότι η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στους υπολογιστές θα επιφέρει νέες ευκαιρίες και χρήσεις, προβλέποντας μια σταδιακή, αλλά συνεχή επιτάχυνση της ζήτησης για AI PCs.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.