Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τίτλοι τέλους για τα Windows 10 στις 14 Οκτωβρίου 2025. Μετά οι αναβαθμίσεις θα κοστίζουν

      Τα Windows 10 λαμβάνουν μια έκδοση του προγράμματος επέκτασης των ενημερώσεων για τα Windows 7.

    Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η τελευταία ημερομηνία υποστήριξης των Windows 10 είναι ο Οκτώβριος του 2025, καθορίζοντας ένα προθεσμίας για τη λήψη της τελευταίας ενημέρωσης ασφαλείας. Ωστόσο, για τους χρήστες που επιθυμούν να παραμείνουν στα Windows 10, η Microsoft παρέχει το πρόγραμμα Extended Security Updates (ESU).

     

    Το ESU παρέχει τρία επιπλέον έτη υποστήριξης και ενημερώσεων ασφαλείας, με κόστος που πρέπει να καταβληθεί ετησίως. Παρά την προώθηση της μετάβασης στα Windows 11, οι χρήστες διατηρούν την ευελιξία τους, μπορώντας να εξετάσουν το κόστος και τα οφέλη του προγράμματος ESU.

     

    Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα ESU για περαιτέρω προετοιμασία πριν από τη μετάβαση στα Windows 11. Ωστόσο, οι νέες απαιτήσεις του Windows 11, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων υλικού, προσθέτουν προκλήσεις για τη μετάβαση, ενώ το πρόγραμμα ESU παρέχει χρόνο για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.

     

    Για τους οικιακούς χρήστες, η επιλογή μεταξύ Windows 10 και 11 γίνεται τώρα πιο σημαντική, λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές προτιμήσεις και τις ανάγκες. Το κόστος και οι έκδοσεις του προγράμματος ESU θα προσφέρουν μια εναλλακτική λύση για εκείνους που επιθυμούν να παραμείνουν στο αγαπημένο τους λειτουργικό σύστημα ή/και δε θέλουν ακόμα να αναβαθμίσουν το υλικού του υπολογιστή τους.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Microsoft
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.