Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα Windows 11 θα σας επιτρέπουν να επανεγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα μέσω του Windows Update χωρίς να σβήσετε τα αρχεία σας

      Αυτή η νέα λειτουργία θα κάνει την επανεγκατάσταση των Windows 11 παιχνιδάκι.

    Αν έχετε πραγματοποιήσει ποτέ μια νέα επανεγκατάσταση των Windows 11, θα γνωρίζετε πόσος χρόνος χρειάζεται και πόση προσπάθεια πρέπει να καταβάλλετε για να ξεκινήσει. Ευτυχώς, η Microsoft το έχει λάβει υπόψη της. Όπως εντοπίστηκε σε μια πρόσφατη ενημέρωση του κλάδου beta των Windows 11, η εταιρεία εργάζεται πάνω σε έναν τρόπο επανεγκατάστασης του λειτουργικού σας συστήματος μέσω του Windows Update, χωρίς να χάνονται αρχεία κατά τη διαδικασία.

     

    Όπως εντοπίστηκε από το Windows Latest, η πιο πρόσφατη ενημέρωση στον κλάδο beta του Windows Insider έχει προσθέσει μια νέα λειτουργία με τίτλο "Fix Problems using Windows Update". Η λειτουργία είναι ακόμα σε εξέλιξη, οπότε δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αν βρίσκεστε στο Windows 11 Insider beta branch, μπορείτε να δείτε μόνοι σας το κουμπί στη σελίδα Recovery, ανάμεσα στις ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των Windows 11.

     

    Windows-11-recovery-tool.jpg

     

    Παρά το γεγονός ότι η λειτουργία δεν λειτουργεί στην τρέχουσα κατάστασή της, η περιγραφή μας δίνει μια καλή ένδειξη για το τι κάνει. Η ρύθμιση αναφέρει ότι θα "επανεγκαταστήσει την τρέχουσα έκδοση των Windows (οι εφαρμογές, τα αρχεία και οι ρυθμίσεις σας θα διατηρηθούν)". Ως εκ τούτου, φαίνεται να είναι ένας τρόπος για να εκτελέσετε μια νέα επανεγκατάσταση των Windows 11 χωρίς να απαιτούνται εξωτερικές μονάδες δίσκου ή πρόσθετες λήψεις. Αυτή είναι μια φανταστική είδηση: η επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος είναι μια κοινή λύση αντιμετώπισης προβλημάτων, οπότε η διευκόλυνση των ανθρώπων να την εκτελέσουν είναι πάντα μια νίκη.

     

    Επειδή η λειτουργία βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή, δεν γνωρίζουμε τις λεπτές λεπτομέρειες αυτής της νέας λειτουργίας. Για παράδειγμα, δεν είμαστε σίγουροι αν τα Windows 11 μπορούν να επιδιορθώσουν τον εαυτό τους χωρίς επανεκκίνηση, πόσο χρόνο διαρκεί η διαδικασία ή αν αυτή η λειτουργία αποτελεί καλύτερη εναλλακτική λύση από τη χρήση εξωτερικής μονάδας ανάκτησης. Ωστόσο, πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη ματιά στο πώς η Microsoft θέλει να κάνει την αντιμετώπιση προβλημάτων σε έναν υπολογιστή με Windows πιο εύκολη από ποτέ.


    Πηγή
    Φωτογραφία: PC World
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.