Jump to content

gkatsogr

Premium Members
  • Posts

    587
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

About gkatsogr

  • Γενέθλια Ιανουάριος 10

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Everywhere
  • Ενδιαφέροντα
    Everything
  • Επάγγελμα
    Anything

Πρόσφατοι Επισκέπτες

3.287 Εμφανίσεις προφίλ

gkatsogr's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλους και όλες! Αυτή την στιγμή έχω 2 οθόνες Xiaomi A27i και θέλω να πάρω μία πιο μεγάλη οθόνη που θα αντικαταστήσει και τις 2 Xiaomi! Η χρήση που κάνω στο PC αυτό είναι κατά κύριο λόγω VM Machines/Office και αν έχω χρόνο παίζω και κανα παιχνιδάκι. Το θέμα μου είναι πως δεν θέλω να δώσω πάνω από 654,21€ που έχει η Iiyama. Απλά επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει με Iiyama και LC-Power θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. gkatsogr

    GIVEAWAY – Κέρδισε ένα κλειδί για το Crimson Capes στο Steam!

    Καλημέρα! Γράφω ένα σχόλιο...
  3. Έχει γίνει καθαρή εγκατάσταση των λειτουργικών τους μέσω του Dell Recovery. Είναι λίγο ταλαιπωρημένα τα κουτιά αλλά πλήρως λειτουργικά. Συνάντηση Αθήνα-Αχαρνές. Τα έχω βάλει και σε site με αγγελίες. Optiplex 3070 200€ Vostro 3368 180€ Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα σε όλους και όλες! Θέλω την εξής βοήθεια: Μέχρι πρότινως είχα δίκτυο στην αποθήκη μου μέσω powerline και ότι συσκευή είχα έπαιρνε IP από το router (FritzBox7590). To powerline έδινε και wifi στους 3d εκτυπωτές μου. Επειδή όμως είχα θέματα, κατέβασα καλώδιο δικτύου απευθείας κάτω και το σύνδεσα επάνω στο FritzBox (σκέφτηκα μήπως το κουμπώσω επάνω στο Deco ώστε να μην σας ζαλίζω) και την άλλη άκρη μέσα σε ένα managable switch (TP-Link TL-SG108E) που έχω στην αποθήκη. Το θέμα μου είναι πως επειδή το Deco (X60) έχει άλλο range σε IP's δεν επικοινωνούν οι ασύρματες συσκευές μου με τις σταθερές. 'Εψαξα λίγο στο net και μια οδηγία που αναφέρει: Steps to Add a New Static IPv4 Route Open the User Interface: Enter http://fritz.box in a web browser and log in. Navigate to Static Routes: Go to Home Network > Network > Network Settings. Open IPv4 Routes: Scroll down to the "Static IPv4 Routes" section and click the "IPv4 Routes" button. Add Route: Click on "New IPv4 Route". Enter Details: IPv4 Network: Enter the network address (e.g., 192.168.10.0). Subnet Mask: Enter the mask (e.g., 255.255.255.0 or 24). Gateway: Enter the IP address of the device that routes to this network (e.g., 192.168.178.2). Activate: Ensure the "Enabled" checkbox is checked. Save: Click "Apply" to save the settings. Θέλω την βοήθεια σας γιατί κάτι βάζω λάθος και μου αναφέρει: An error occurred. Error description: The route is illegal. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! υ.γ. δεν θέλω να βάλω το deco σε Access Point mode γιατί θα χάσω γονικούς ελέγχους κτλ.
  5. gkatsogr

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Εγώ πήγα και είδα το 28 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ: Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ. Απογοητεύτηκα...
  6. Δεν δείχνει την τοποθέτηση του νέου γιατί συνήθως ακολουθείς έπειτα την αντίστροφη διαδικασία.
  7. gkatsogr

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2026: May the form be with you!!!

    Καλά Χριστούγεννα με υγεία!!! Σας ευχαριστούμε που φέτος ο διαγωνισμός ήταν πραγματικά ξεκούραστος και δεν μας ανάψανε τα δικά μας λαμπάκια!!!! Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!!! Τα δώρα απλά κορυφή!
  8. Καλησπέρα και καλό μήνα! Εμένα μου είχε συμβεί σε χαρτί που είχε τραβήξει αρκετή υγρασία.
  9. gkatsogr

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Από την στιγμή που παίζει ο Λάμπης είμαστε κομπλέ!
  10. @f117 σε ευχαριστώ πολύ για τα ηχεία!!! Ήδη η μικρή μου χορεύει!!!
  11. psyber trixx
  12. gkatsogr

    BBQ με υγραέριο - Τεχνικές, απορίες, προτάσεις

    Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Άσχετο αλλά είχα πάρει το ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ STAINLESS STEEL NAPOLEON, και το χρησιμοποίησα πρώτη φορά εχθές. Ειλικρινά δεν πίστευα πόσο εύκολα καθαρίζει τα λίπη. Αφήστε που το inox έγινε καινούριο και επίσης μετά που έψησα, ότι είχε πιτσιλίσει με το πέρασμα χαρτιού έφευγε χωρίς κόπο!!!
  13. Μπα καλά το πήγε το bank, θα χρειαστεί δάνειο για να τα αποκτήσεις....
  14. Καλησπέρα! Εκδηλώνω ενδιαφέρον για τα ηχεία.
  15. gkatsogr

    SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

    To Stories: The Path of Destinies το έκανε εγώ Redeem!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.