Jump to content

Vamire666

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Vamire666

  • Γενέθλια 29/04/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vamire666's Achievements

  1. Εχω γυρισει εδω και δυο χρονια σχεδον απο το εξωτερικο. Ενα πραγμα θελει στα 18-19 να επιβαλει το κρατος σε ολους σε αυτη τη χωρα να ζησουν στο εξωτερικο εστω για 6μηνες - 1 χρονο. Μονο ετσι θα καταλαβουν πως ειμαστε αθλιοι στα παντα. Αγαπαω το τοπο που μεγαλωσα αλλα μισω σχεδον τα παντα τωρα πια. Οπως ειπες εχουμε ενα τοπο διαμαντι αλλα το εχουμε καλυψει με σκατα. Ψυχολογικα επισης παρα πολλα. Ηρθε και αυτη η κριση με τους αθλιους να κυβερνουν και εγινε η χωρα αυτη ενας βοθρος. Σε αυτο συμβαλει ολο το συστημα. Ειδες ποτε κανεναν να του μπιπ το σπιτι ολοκληρο που περναει με κοκκινο; Να του γινεται αφαιρεση του διπλωματος επειδη εστελνε sms ή μιλουσε στο κινητο ή εβγαζε selfie για το fb? Ειδες κανεναν να αντιδραει που ο αλλος περναει με κοκκινο; Ζουμε σε απολυτη αναρχια κανεις δεν ακολουθει το νομο ουτε οι ιδιοι οι κυβερνητες. Ο αλλος δεν θα σου κοψει φπα γιατι ετσι γουσταρει και αν του ζητησεις την αποδειξη ή θα το παιξει τρελιτσα ή θα βγει και απο πάνω. Το εχω πει και θα συνεχιζω να το λεω. Οταν δουμε εφαρμογη του κοκ & σωστη ασφαλτο και οταν παψει να παιρνει τα πρωταθληματα μια ομαδα, διχως να υπαρχουν πιθηκια στο γηπεδο (δεν βλεπω μπαλα ουτε ειμαι σε καμια ομαδα το θεωρω χασιμο χρονου) τοτε μονο θα εχουμε κανει ενα βημα μπροστα ως χωρα.
  2. εχω ενα απο τα γνωστα κινεζικα ταμπλε με dual boot. Ενω εχω συνδεσει τις συσκευες μπλουτοουθ ηχειο και keyboard καθε φορα που μπαινω στο επομενο os ειτε android ειτε windows δεν βλεπει την συσκευη και πρεπει να κανω delete ή remove και ξανα συγχρονισμο για να την δει ειτε με το keyboard ειτε με το ηχειο. Και στις δυο περιπτωσεις υπαρχει κουμπι on/off. Aν πχ τα εχω συνδεσει και τα δυο στα windows αν κλεισω το ταμπλετ και το ξανα ανοιξω στα windows και ξανα ενεργοποιησω ειτε το keyboard ειτε το ηχειο τοτε γινεται η συνδεση κανονικα διχως να χρειαζεται αν τα κανω remove απο το συστημα και ξανα pair. Καμια ιδεα;
  3. Vamire666

    Νέο ransomware σας επιβάλει πρόστιμο για παράνομο λογισμικό

    Δηλαδή για ποια άλλη περίπτωση είναι από το να κολλήσεις ιό;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.