Jump to content

iraklisvel

Premium Members
  • Posts

    487
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About iraklisvel

  • Γενέθλια 20/03/1982

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

iraklisvel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. iraklisvel

    Αποχαιρετώντας το ubuntu...

    mint + mate για μένα, μια χαρά δουλειά σε όλα. και με Kde δεν με χαλούσε, αλλά συνήθως βάζω compiz και κάνω απο κεί τις ταρζανιές με εφφέ κλπ, οπότε το kde Μένει μόνο αν δεν θες να πειράζεις κάτι περαιτέρω. καλά έκανες κι άφησες το unity.
  2. iraklisvel

    windows 10 upgrade log - Γκρίνια ατελείωτη...

    Δίκαιο το ποστ σου. Συμφωνώ με τα πιο πολλά, έχω όμως μια παρατήρηση: Ως χρήστης linux επι 10ετία, έχω να πω το ίδιο και για τους generic drivers στην εκάστοτε διανομή. Το ότι μου λειτουργούν όλα με απλό τρόπο χωρίς πολλές επιλογές με τον generic, δεν σημαίνει πως έχω πλήρη υποστήριξη χαρακτηριστικών. Εδώ, βλέπεις πως είναι παρόμοια περίπτωση. ΑΛΛΑ: απο τη μία, οι εταιρίες είναι για κράξιμο επειδή δεν δίνουν υποστήριξη σε linux, ενώ εδώ δεν δίνουν υποστήριξη ούτε στο windows. δυστυχώς το αποτέλεσμα το ίδιο...
  3. νομίζω το fsb είναι θέμα σε αυτούς. δεν ξεπερνάς τα 800, αλλά δεν παίζουν όλοι έτσι κι αλλιώς ως εκεί. αντίστοιχα λάπτοπ παίζανε τότε στα 533-667, έτσι είδα σε έναν 7100 που μου ξέμεινε έτσι στην άκρη
  4. dunkel, τσέκαρε λίγο τα καλώδια sata και ρεύματος μήπως κάτι έγινε και δεν κάνουν καλή επαφή πλέον. επίσης, έχε λίγο το νου σου στο s.m.a.r.t. να είναι ανοικτό στο bios, εμένα ένας Intel 3 μέρες πριν παραδώσει πνεύμα, μου έκανε προειδοποίηση κανονικά, και όντως τα παιξε μετα. επόμενο στάδιο ίσως είναι να μην τον βλέπει πάντα το δίσκο στο σύστημα. τράβα ένα συνολικό image μην χρειαστεί αλλαγή. αν κάνει παύσεις, δες μήπως κάτι λειτουργεί και τον μπουκώνει απο το task manager, αν και δεν νομίζω να κολλούσε όλο το σύστημα έτσι με έναν ssd πάνω.
  5. iraklisvel

    Μετάβαση σε Linux

    Το ΜΑΤΕ είσαι σίγουρος ότι δεν το θες; εμένα με βόλεψε και μου φάνηκε πολύ απλό, ρίξε του μια ματιά σε live. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά πριν αρκετό καιρό είχα κάνει να παίξει το microsoft office 2007 σε linux mint, είχε κάτι θέματα, αλλά δουλειά έκανα. αν δεν μπορείς με τίποτα τα άλλα, ίσως μπορείς να επιμείνεις σε αυτό το θέμα και να το ψάξεις λίγο. Για δίσκο έξτρα με μόνο δεδομένα μέσα, θα έλεγα κράτα το ntfs. Υπόψιν πως μόνο σε παιχνίδια είναι πίσω το λειτουργικό αυτό, αν δεν παίζεις τους γνωστούς εμπορικούς τίτλους, δεν χάνεις τίποτα με το λίνουξ. Σίγουρα κάποια προβληματάκια θα σου βγάλει, ελπίζω να βγάλεις άκρη εύκολα, σε παραμετροποίηση έχει ό,τι θες.
  6. iraklisvel

    Windows 10

    Εγώ μετά απο upgrade - αν και καθαρό σύστημα και άδειο - φορτώνω τα 10 πιο γρήγορα κι απο ... το linux mint μου. οι χρόνοι εκκίνησης είναι ridiculously γρήγοροι. παίζει χαλαρά να μην δω το welcome screen του χρήστη, και απλά να δω την οθόνη φορτώματος για 2 δεύτερα. είμαι με Local account μήπως έχει αυτό σχέση; στα 8.1 πάντα φόρτωνε λίγο παραπάνω σε online accounts.
  7. iraklisvel

    radeon η geforce?

    @Nick74 Σωστός @axilleas30 με το καλό να γίνεις μπαμπάς, φίλε μου Τα χόμπυ σε κρατάνε ορεξάτο, δεν θα τα κόψεις, γιατί έτσι θα επιβαρύνεσαι και δεν θα έχεις κάπου να ξεδώσεις. κι εγώ σε παρόμοια φάση, πχ όταν έπρεπε να μείνω ξύπνιος τις νύχτες, έπαιζα κάνα παιχνίδι να κρατηθώ και ξύπνιος. όλα μαζί γίνονται! κάποτε θα λέω στο γιο μου ότι έπαιζα skyrim για να μείνω ξύπνιος με εκείνον δίπλα να κοιμάται, και θα γελά με την πάρτη μου, κι εγώ επίσης!
  8. iraklisvel

    radeon η geforce?

    ΜΕ μια AtiHD7870 που αυτή τη στιγμή πιάνει κάνα .. 120άρι το πολύ σε αγγελία, τερμάτισα το BF4 με όλα τέρμα, unless I am very much mistaken. FullHD οθόνη, i7 cpu. Δηλαδή μια τωρινή καινούρια 270Χ των 200Ε σου κάνει για BF4. Αν μόνο αυτό παίζεις, και ξέρεις τι θες, μην πας να σκάσεις 350Ε για κάρτα γραφικών, ταπεινή μου άποψη. Σημειωτέον, το ίδιο σύστημα μέχρι τώρα παίζει στα High - όχι ultra - και το witcher 3 που είναι ολοκαίνουριος τίτλος. Απλά για να μην υπερβάλλουμε λίγο στο έξοδο για την κάρτα γραφικών.
  9. iraklisvel

    Δίλημμα PC ή iMAC : Budget -1600€

    Όσοι τα λένε δεν είναι απαραίτητα έξω απο το χορό. Ποιός είπε ότι ένα σύγχρονο σύστημα με windows κολλάει; Έλα να δείς το δικό μου pc πόσο γρήγορα κάνει τα πάντα με i7 κι έναν ssd, και θα καταλάβεις πως το αντίθετο συμβαίνει: η Apple έχει καταφέρει - μαγκιά της - να πείσει τον κόσμο ότι για δουλειά γραφείου θες mac και για να κάνεις τηλέφωνα και τσάμπα κλήσεις απο ίντερνετ θες iphone. Νομίζω μόνο αν κάποιος έχει καμία επιδότηση και δεν τον πονάνε τα λεφτά αξίζει να δώσει για mac. Όπως προειπώθηκε, με τα μισά λεφτά κάνεις μια χαρά δουλειά, ΧΩΡΙΣ εκπτώσεις στην ποιότητα και στην απόδοση. ΌΣο για την ταχύτητα των mac, την έχω δεί και δεν με εντυπωσίασε καθόλου, που να δεί ο κόσμος καλορυθμισμένο pc με σύγχρονο υλικό, και πχ ένα Linux σύστημα, ή καλοστρωμένα windows.
  10. Βασικά όχι, δεν κάνεις rename. Αν είναι έτσι, το αφήνεις έτσι και απλά μένεις με την απορία. Ίσως επειδή είναι τα Ultimate ξεκινάνε απο Αγγλικά και απλά μπάινει το πακέτο γλώσσας Ελληνικών. Όπως και να έχει, εφόσον λειτουργεί σωστά ΔΕΝ το πειράζεις, ειδικά όταν μιλάμε για το φάκελο program files.
  11. iraklisvel

    Πεσανε οι τιμες των ram, η μου φαινεται;

    Όντως πριν καμία 3ετία και παραπάνω, είχαν πέσει πολύ οι ddr3. Πήρα κι εγώ τότε σετάκι δύο 4άρες σύνολο, οπότε μπαίνω κι εγώ στο διαγωνισμό διεκδίκησης νεφρού
  12. iraklisvel

    Google contacts σε WP8.1

    αποθήκευση τις επαφές σε αρχειάκι .vcf και εισαγωγή τους στο άλλο δεν παίζει; είναι ο πιο κλασσικός τρόπος backup. Το κάνεις και μετά ανοίγεις και το συγχρονισμό εκ νέου. α?
  13. iraklisvel

    Windows 8.1 ή 7 για internet+office?

    Στην περίπτωσή σου 7άρια αφού υπάρχει εξοικείωση, αν και προσωπικά κι έχοντας μάθει και τα 8άρια, 100% καλύτερη επιλογή τα θεωρώ ΑΝ κάτσει κάποιος να τα μάθει 2 ώρες δουλειά.
  14. iraklisvel

    Mobile theme και Tapatalk

    Thanks για το tapatalk DJD, το feedback φέρνει αποτελέσματα
  15. iraklisvel

    TheLab.gr Version 3.0

    Να ελπίζουμε ότι θα είναι πολύ γρήγορο, όπως η υπάρχουσα έκδοση, και καλή επιτυχία!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.