Jump to content

JeRiChO

Premium Members
  • Posts

    251
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    127.0.0.1
  • Επάγγελμα
    PC Tech

JeRiChO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. JeRiChO

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=OJ8Gtx45Fmc]The Black Keys / RZA - The Baddest Man Alive - YouTube[/ame]
  2. JeRiChO

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Been there,done that.Δεκέμβρης 2007 με Νοέμβρη 2008.Β πυρχια 2ος ουλαμός.Σε είχα και δόκιμο για λίγο πριν φύγεις για Μόντε Σμιθ.
  3. JeRiChO

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Όχι και zohan o Λαμπρούκος
  4. Πάντως άμα συντομεύσεις λίγο τον διάλογο ακούγεται σαν πρώτη προσπάθεια για πρωκτικό Κατά τα άλλα το αμάξι τα σπάει :baby:
  5. JeRiChO

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Εικόνες περνάνε μπροστά από τα μάτια μου............Πολλές εικόνες:whistle2:
  6. JeRiChO

    Official Battlefield 3 Thread

    Hey i just met you,and this is crazy but throw some ammo and call a medic....
  7. JeRiChO

    Αλλαγή πρίζας τηλεφώνου-συνδεσμολογία

    Έχω και εγώ στο σπίτι μου ακριβώς τα ίδιου τύπου καλώδια άλλα δεν υπάρχει θέμα με το attenuation και αν μου λες ότι το έχουν όλοι το πρόβλημα κάτι άλλο θα είναι (κεντρικά καλώδια ΟΤΕ κλπ κλπ) Τα δικά μου π.χ.
  8. JeRiChO

    Αλλαγή πρίζας τηλεφώνου-συνδεσμολογία

    Τα δυο που σου περισσεύουν μπορεί να είναι αναμονή για συναγερμό(αναλόγως το πόσο παλιό είναι το σπίτι)αν και δύσκολο άμα έχεις τέτοιου είδους καλώδια στους τοίχους να έχεις αναμονή.Κανονικά είναι το ζευγάρι που σου φέρνει από έξω την γραμμή και αριθμός ζευγαριών ισοδύναμος με τον αριθμό πριζών στο σπίτι.Το έξτρα ζευγάρι μόνο ο ηλεκτρολόγος που το έβαλε μπορεί να σου πει γιατί είναι εκεί καθώς ηλεκτρολόγος=πατέντα:fist: τις πιο πολλές φορές (με κάθε σεβασμό στους ηλεκτρολόγους του φόρουμ)
  9. JeRiChO

    Αλλαγή πρίζας τηλεφώνου-συνδεσμολογία

    Έτσι ακριβώς ειναι,το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να το συνδέσεις στα 2 μεσαία σύρματα γιατί μπορεί να βάλεις πάνω κάποιο τηλεφωνικό που να έχει μόνο τα 2 μεσαία καλώδια στο φισάκι.Στην δικιά σου πρίζα είναι το L1 όπως φαίνεται και από την φωτογραφία.
  10. JeRiChO

    Αλλαγή πρίζας τηλεφώνου-συνδεσμολογία

    Έτσι όπως έχεις πιάσει τα δυο καλώδια είναι το σωστό,απλά προσπάθησε να καταλάβεις ποιοι σύνδεσμοι πάνε στα 2 μεσαία σύρματα στην πρίζα σου γιατί πλέον τα πιο πολλά τηλεφωνικά έχουν μόνο τα δυο μεσαία καλώδια μέσα στο φισάκι .Κατά πάσα πιθανότητα είναι το πράσινο και το κόκκινο(έτσι είναι συνήθως στις περισσότερες πρίζες,και έτσι φαίνεται και από την φωτογραφία που έχεις βάλει). Τα δυο παραπάνω καλώδια που βγαίνουν από τον τοίχο είναι για να δώσεις γραμμή σε άλλη πρίζα στο ίδιο δωμάτιο η σε κάποιο άλλο και όχι για δεύτερη τηλεφωνική γραμμή
  11. JeRiChO

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZVoCe8U3Oh0]The Crystal Method - Roll It Up - YouTube[/ame]
  12. Βρε δεν αντιλέγω ότι είναι δυνατό και ότι θέλει ο καθένας παίρνει απλά δεν καταλαβαίνω πως κάνεις τρύπες από την στιγμή πού δεν παίρνει τρυπάνι.
  13. Μάστορα μου αυτό είναι ηλεκτρικό κατσαβίδι,πως έχεις κάνει τρύπες; Εγώ έχω αυτό BLACK & DECKER 10MM 14.4V EPC14CA - - - E-SHOP.GR αλλά με βαλίτσα και δεύτερη μπαταριά στα ίδια λεφτά από carrefour.Δεν εχει την τρελή δύναμη να πεις θα κάνω τρύπες σε μπετό κλπ αλλά ξύλο,λεπτό μέταλλο και ελαφριά υλικά τα σφάζει, + ότι κρατάνε και αρκετά οι μπαταρίες
  14. JeRiChO

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=v5pw8BNPn6U]T. Rex - Cosmic dancer - YouTube[/ame]
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.