Jump to content

jid001

Members
  • Posts

    22
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

jid001's Achievements

  1. jid001

    Windows 10

    Η προστασία που παρέχει το defender είναι ασφαλής ή θεωρείτε αναγκαία την χρήση ενός πιο ολοκληρωμένου προγράμματος προστασίας; Ευχαριστώ.
  2. jid001

    #labxmas2014 day 1 gift 1

    Tim Berners-Lee! Καλημέρα!!!
  3. jid001

    Στα σαγόνια της...σέγας!

    Ένα πράγμα μόνο: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την δουλεία αυτή! Περιμένω το επόμενο με μεγάλο ενδιαφέρον!
  4. jid001

    Intel SSD

    Τελικά η Intel Ελλάδας μου αντικατέστησε τον δίσκο παρά το ότι το πρόβλημα ήταν στο Inteltoolbox utility v. 3.1.5 κατά το οποίο έδειχνε λάθος σε όλους τους SSD 520 με SN που άρχιζαν από ΕΚ. Στις επόμενες εκδόσεις 3.1.6 και μετά το πρόβλημα εξαλείφθηκε. Εδώ μπορείτε να δείτε και τα αντίστοιχα thread (το πρώτο δικό μου) στο επίσημο forum της Intel. New Intel SSD 520 180GB toolbox there was a warning "Drive health is degraded..." Intel SSD Toolbox - Incorrect drive health displayed on some 520 SSD's Τέλος καλό και όλα καλά χάρη στην μεγάλη αξιοπιστία της Intel η οποία δεν δίστασε να μου αντικαταστήσει τον δίσκο έστω και προληπτικά.
  5. jid001

    Intel SSD

    Τελικά σήμερα μου το ζήτησε ο προμηθευτής πίσω για έλεγχο και πιθανή αντικατάσταση και τον έστειλα. Φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα ενημερώσω σχετικά μόλις έχω νέα.
  6. jid001

    Intel SSD

    Είναι μηδενικά. Ξαναβάζω την εικόνα.
  7. jid001

    Intel SSD

    Αυτή είναι η εικόνα του Crystaldiskinfo. Στον δίσκο μετά την εγκατάσταση φορτώθηκε είδωλο από αντίστοιχο intel 120gb. Μετά έγιναν merge το υπόλοιπο partition με αυτό του ειδώλου. Επανέλαβα επαναφορά με το νέο δικό του είδωλο και πάλι το ίδιο? Επίσης δοκίμασα και clear setup windows 7 pro 64bit και πάλι ίδια εικόνα. Στο intel forum αναφέρεται το ίδιο πρόβλημα και σε άλλους SSD 520 series... Να είναι κάποιο bug του Intell SSD ToolBox;
  8. jid001

    Intel SSD

    Ο δίσκος μόλις εγκαταστάθηκε και δουλεύει κανονικά αλλά: Το INTEL TOOL BOX εμφανίζει warning στο Smart summary -> Drive Health Τι σημαίνει αυτό;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.