Jump to content

LL_NEO

V.I.P.
  • Posts

    3.347
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Posts posted by LL_NEO

  1. 3 ώρες πριν, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

     


    Εσύ αυτό κατάλαβες, ότι κόβομαι;

     

    Ναι να μην την ξεγράψουμε, ας καταργήσουμε και τη γεωργία γιατί υπάρχει σε ένα πολύ μικρό κομμάτι της ανθρώπινης ιστορίας...

    Κατά τα άλλα, εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί να σου απαντάω, γιατί όπως πάντα μετακινείς τα δοκάρια όπως σε βολεύει. Σεβαστές οι απόψεις σου, να συνεχίσεις να τις έχεις. Ευτυχώς για όλους μας, είστε η μειοψηφία γιατί αλλιώς θα είμασταν στο μεσαίωνα.

    Προφανώς και κόπτεσαι όταν μας λες πως καμία αλλαγή δε θα επιφέρει αυτό που πάνε να μας επιβάλλουν αλλά παράλληλα όσοι δε συντασσόμαστε με αυτό το ησσονος σημασίας πράγμα είμαστε ομοφοβικοί. Διάλεξε και πάρε. 
     

    @Myralis γλυκέ μου προφανώς και δεν θα καλιμπραρεις τα λεγόμενα σου με βάση το εκλογικό σας ποσοστό. Παρόλα αυτά αυτό που σου είπα ισχύει. Είστε πλέον ξανά πολυ μικρή σαν παράταξη για να έρχεστε με ύφος φωτεινού σκατογνωστη και να βάζετε ταμπέλες.

    • Like 2
  2. 23 λεπτά πριν, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

    Η αγαπημένη μπούρδα την οποία διαβάζω με αφορμή αυτό το ζήτημα είναι ότι δίνονται δικαιώματα σε αυτούς οι οποίοι συνάπτουν σχέση γάμου επειδή είναι πιθανοί γονείς. Δικαιώματα πρέπει να δίνονται στους γονείς, το αν υπάρχει γάμος ή σύμφωνο συμβίωσης ή τίποτα από τα παραπάνω είναι άσχετο. Πιθανοί γονείς είναι όλοι.

    Επίσης μπούρδα που διάβασα στο νήμα, είναι ότι η χήρα δικαιούται σύνταξη χηρείας επειδή μεγάλωσε τα παιδιά και κάθισε σπίτι. Και που ξέρει ο νομοθέτης αν κάθισε εκείνη; Και γιατί τότε δικαιούται σύνταξη και ο χήρος, ο οποίος δεν κάθισε σπίτι;

    Και τέλος μπούρδα η εξίσωση του "παιδί χωρίς πατέρα/μητέρα δε μεγάλωσε σωστά" με το δεν είναι καλοί οι ομοφυλόφιλοι για γονείς. Το πρώτο μιλάει καθαρά για μονογονεϊκές οικογένειες. Δεν έχω γνώμη για το αν είναι καλή η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Όταν υπάρξει σχετικά μεγάλος όγκος ερευνών επάνω στο θέμα, ίσως αποκτήσω.

    Γενικά συντηρητικοί μας τα ζαλίζουν με το θέμα της Αγίας Ελληνικής Οικογένειας. Σε μια σύγχρονη κοινωνία δε θα έπρεπε να υπάρχει γάμος νομικά, παρά μόνο σύμφωνο συμβίωσης (ή όπως θέλετε να το πείτε) το οποίο τακτοποιεί και τα κληρονομικά. Γάμος για όσους θέλουν θρησκευτικό (ή μόνο τελετή), χωρίς καμία νομική υπόσταση. Τα παιδιά ούτως ή άλλως αναγνωρίζονται πλέον και με το ζόρι με την ευκολία την οποία μας προσφέρει η τεχνολογία.

    Παιδιά δε μεγαλώνουν σε σωστή οικογένεια επειδή υπάρχει γάμος, αλλά επειδή οι γονείς τους είναι κατάλληλοι. Και είμαι σίγουρος ότι αν υπήρχε σοβαρή Πρόνοια στη χώρα μας, πρώτοι οι συντηρητικοί δε θα ήθελαν επεμβάσεις στην "σωστή" τους οικογένεια.

    Όσοι διάβασα να αντιτίθενται στο νομοσχέδιο είναι στα μάτια μου καθαρά ομοφοβικοί (ή απλά κολλημένοι με το τι είναι "σωστή" οικογένεια) και όχι επειδή υπάρχουν πρακτικοί λόγοι να μην ψηφιστεί. Και συμφωνώ απόλυτα με τον @acct ότι σε άλλες εποχές θα έγραφαν τα ίδια για την ψήφο των γυναικών και για την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας. Από την άλλη θεωρώ ότι έχει γίνει τεράστιος ντόρος για κάτι που θα φέρει στην πραγματικότητα ελάχιστες αλλαγές στην κοινωνία. Καθείς ο οποίος τίθεται έντονα προς την χρησιμότητα ή τον κίνδυνό του, το κάνει για λόγους ιδεολογικούς και όχι λόγους ουσίας.

    Μισό. Αν δεν επιφέρει καμία αλλαγή ουσίας όπως λες, τότε εσυ γιατί κόβεσαι;

  3. 16 λεπτά πριν, το μέλος Myralis έγραψε:

     

    1. Μιλάμε για πολιτικό γάμο, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι θρησκευτικές πτυχές, ακόμα και σε αυτά που είπες σαν παραδείγματα η θρησκεία δεν έχει καμία θέση. Σκοταδισμός και παραμυθάκια αλλού.
    2. Από Wikipedia: Ο γάμος ομοφυλόφιλων μπορεί να παρέχει σε όσους έχουν δεσμευτεί σε σχέσεις μεταξύ ομοφυλόφιλων με σχετικές κυβερνητικές υπηρεσίες και να τους ζητήσει οικονομικές απαιτήσεις συγκρίσιμες με εκείνες που απαιτούνται από αυτούς σε γάμους ετεροφυλόφιλων και τους παρέχει επίσης νομική προστασία, όπως τα δικαιώματα κληρονομιάς και επίσκεψης στο νοσοκομείο.[3]
    3. Το νομοσχέδιο δεν φέρνει τίποτα καινούργιο στο θέμα υιοθεσίας, το θέμα μας ειναι ο γάμος. Το θέμα υιοθεσίας είναι πολλές φορές πιο περίπλοκο.
    4. @Γιάννης_84 Ποιο είναι το δικό σου πρόβλημα στο να επιτραπεί ο γάμος τους, πως θα επηρεαστεί η ζωή σου ή η τσέπη σου ή οι ζωές όσων αγαπάς; Αν δεν έχεις απάντηση σε αυτό, είσαι απλά ένας μικρόψυχος προνομιούχος Κυρ Παντελής.. (Αυτό το τελευταίο πάει σε όσους εναντιώνοντε)


     

    Ξεφορτωσε λίγο μαγκιά και κόψε με τους χαρακτηρισμούς. Ξέρεις ότι αυτό το παιχνίδι ξέρω να το παίζω και εγώ. Άντε ήρθε το 11% να μας κουνήσει το δάχτυλο για το τι είμαστε. Με αυτές σας τις παπαριες φτάσατε ξανά να μην μπορείτε να γεμίσετε ταξί. 
     

    @Simon να σου απαντήσω ξεκάθαρα. ΣΚΑΤΑ. 

    • Like 2
  4. 8 ώρες πριν, το μέλος Myralis έγραψε:


    Δεν τους βγάζω τους χαρακτηρισμούς, συγνώμη.
    Πρέπει να ανήκεις στα άκρα ή να είσαι βαθιά συντηρητικός ώστε να εναντιώνεσαι στο δικαίωμα κάποιου άλλου να ζήσει την ζωή του με τον άνθρωπο που αγαπάει και με τα προνόμια που προκύπτουν από αυτό. Μιλάμε για τα ίδια προνόμια που έχει όλος ο κόσμος.. Εσύ που το χαρακτηρίζεις "αηδία", γιατί ακριβώς εναντιώνεσαι; Τι σε χαλάει;

    Δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο Θωμάς με τον Αντώνη στο κρεβάτι τους. Ότι έχει να κάνει με τα δικαιώματα τους ως ζευγάρι είναι ήδη τακτοποιημένο με το σύμφωνο συμβίωσης και τα οποία κενά στο κληρονομικό άνετα τακτοποίειται με διαθήκες κτλ. Το διακύβευμα / αηδία είναι ότι με αυτό το διάολο που φέρνουν δίνουν σε αυτούς το δικαίωμα σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων να γίνουν με πλαγιά μέσα γονείς. 
     

     

  5. 19 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

     

    Γιατί έχουμε αντιπροσωπευτική δημοκρατί. 🤷‍♀️
     

      


    Η κυβέρνηση γιατί θεωρείς οτι θα βγεί χαμένη αν δε περάσει το ΝΣ;

    Φρέσκια από ανασχηματισμό είναι με 3,5 χρόνια μπροστά της. Σκνίπα στον προφυλακτήρα το ΝΣ αυτό. 
    Και άλλωστε ότι και να γίνει σε ένα μήνα το πολύ με το σωστό grooming η κοινή γνώμη θα το χει ξεχάσει.

    Διότι είτε έτσι είτε γιουβέτσι δε θα έχει περάσει νομοσχέδιο που καταθέτει το κόμμα το οποίο έχει τη δεδηλωμένη. Όποτε ναι έστω και σε επίπεδο γοήτρου είναι πλήγμα. 

  6. 12 ώρες πριν, το μέλος Myralis έγραψε:
    WWW.NEWS247.GR

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεκαθαρίσει σήμερα τι θα προβλέπει το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, όμως ήδη...

     


    Ακροδεξιοί; Βαθια συντηρητικοί; Βαθιά θρησκευόμενοι; Χαιδεϋουν αυτιά ψηφοφόρων;

    Για τα τρία πρώτα αν βγάλεις τους προσδιορισμούς άκρο/βαθια θα συμφωνήσω μιας και ουσιαστικά περιγράφεις το 90% των ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ψηφοφόρων της ΝΔ οι οποίοι και είναι αντίθετοι με αυτή την αηδία. 
     

    Το αν χαϊδεύουν αυτιά ψηφοφόρων θα φανεί όταν γίνει η σούμα, κοινώς είναι εύκολο να λες «δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία» όταν υπολογίζεις να το ψηφίσουν άλλοι για σένα. Τώρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ λένε πως δε θα το ψηφίσουν τα κοζα αλλάζουν. 
     

    Αν πάντως κάτσει η μπίλια στο Όχι θα είναι η πρώτη φορά που εγώ μπορώ να σκεφτώ που η κυβέρνηση θα βγει χαμένη και το κυβερνητικό κόμμα κερδισμένο. 

  7. On 11/8/2023 at 8:17 ΠΜ, το μέλος minast έγραψε:

    Μια και ξεκίνησα τη διαμάχη και έχω μείνει απών από τότε, συμφωνώ ότι τις ίντσες δεν τις έκλαψε κανείς. Για να παραφράσω το γνωστό γνωμικό με την IBM "Nobody got fired for buying more inches"...

    Όμως, έχοντας συμβιώσει μια πενταετία με την OLED, συγκρίνοντάς την με κάθε άλλη οθόνη, μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν θα την άλλαζα ποτέ με 10" παραπάνω και άλλο είδος πάνελ*, εκτός για άλλη OLED. Κι επειδή κι εδώ χωράει τσιτάτο, "Once you go black, you never go back" ;). Δεν εννοώ βεβαίως μόνο για το contrast, αλλά αλλιώς δεν κάνει ομοιοκαταληξία...

     

    * Εάν το υλικό θέασης είναι HDR, ιδανικά αλλά όχι απαραίτητα 4K - και μάλιστα ρεαλιστικά μεγέθη της τάξης των 25GB/ταινία που είναι και το κλασικό μέγεθος των streaming platforms, και υπάρχει στοιχειώδης έλεγχος της φωτεινότητας του χώρου.

    Ο μόνος μου ενδοιασμος σχετικά με το oled είναι το τι παίζει με το burn in. Δεν παίζω παιχνίδια με στατικές μπάρες (χμμμμ ίσως Mortal Kombat) αλλά υπάρχει ακόμα σαν φαινόμενο;

     

    Εντωμεταξυ σορρυ το ποστ μου ήταν λίγο hit & run. Μπήκα ποσταρα και δεν ξανά απάντησα σε κανέναν όποτε ευχαριστώ για το input από όλους σας μέχρι τώρα. 

    • Like 1
  8. 6 ώρες πριν, το μέλος navaho7 έγραψε:

    να μην αναφέρει ούτε την εθνικότητα των άλλων και να κρατήσει την ιδιότητα των ναζί τότε.

    Γιατί όταν, ένα μέσο που έχει κάνει σημαία την και καλά κάθαρση του χώρου του επαγγελματικού αθλητισμού, δεν αναφέρει τους οπαδούς του παναθηναϊκού, αυτών δηλαδή που κάλεσαν τους κροάτες, τους φιλοξένησαν και τους οργάνωσαν, υποκρύπτει δόλο. και ο δόλος είναι ο φόβος για διακοπή της -άτυπης- χρηματοδότησης

     

    Επίσης δεν κάνει σαφές γιατί έρχονται οι άλλοι από γαλλία και ιταλία που τους κάλεσαν οι αεκτσήδες, και γιατί ο κόσμος θα φοβάται να πάει αύριο στο γήπεδο της λεωφόρου, γιατί θα πρέπει να φοβάται ο κόσμος να κυκλοφορήσει με τα μέσα αύριο τις ώρες πριν και μετά τον αγώνα του παναθηναικού με τη μαρσείγ και γιατί ξεκίνησε αυτό το πανηγύρι τώρα.

     

    Άνοιξε και το φάκελο της Μαρφίν αν θες, αν δεν νιώθεις ότι οι οπαδοί του παναθηναϊκού ξεκίνησαν πάλι ένα πόλεμο μεταξύ χούλιγκαν, είναι δικό σου θέμα

    Το ότι ενεπλάκησαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού, προκύπτει από την ειδησεογραφία που έχω διαβάσει. Που ακριβώς είδες όμως ότι αυτοι τους κάλεσαν και οργάνωσαν το σκηνικό. Μήπως τα μπερδεύεις με το τι έγινε στο Λαύριο;

  9. 13 ώρες πριν, το μέλος Myralis έγραψε:

    Με μεγάλη χαρά (not) βλέπω ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στο politics Lab..

     

    Μωρή σουρλουλου μυρίστηκες ότι παίζει να μπει η Ζωιτσα στη Βουλή και μπήκες για προπαγάνδα;

    • Haha 2
  10. 6 λεπτά πριν, το μέλος junior-21- έγραψε:

    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

    μας κανεις και γελάμε με το επίπεδο σου, και είμαστε μεγάλη παρέα
     

    Εχω παραιτηθεί από δυο από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελλάδας, με καλούς μισθούς, και μπορούν άτομα από εδώ να επιβεβαιώσουν, απαρνήθηκα μονιμότητα και εφάπαξ, παίρνω την ζωή στα χέρια μου γιατί κάποιοι πάνε με τον σταυρο στο χέρι. 
    Επειδή καλή η άνεση του πληκτρολογίου, έχεις ποτε καταφέρει κάτι στην ζωή σου μόνος σου ή είσαι σπ€ρμ@ ΔΑΠιτη;

    είσαι σίγουρος πως θέλεις να επικαλεστείς την εξωθεν καλή μαρτυρία; Ρώταω για ένα φίλο φίλου

    • Plits 1
    • horni 1
    • Haha 2
  11. 3 λεπτά πριν, το μέλος junior-21- έγραψε:

    . Αν περίμενα από την σύνταξη, θα ήμουν χαζός. Ιδιωτική ασφάλιση κ συνταξιοδοτικό για να είσαι ήσυχος.

     Μην το λες. Με τη βλακεία που κάνεις φλεξ νομίζω ότι κάλλιστα θα μπορούσες να κάνεις τα χαρτιά σου για αναπηρική

    • Haha 1
  12. 1 ώρα πριν, το μέλος junior-21- έγραψε:

    Άμα δεις το ναι στην απάντηση μου, δείξε το μου. Δεν έγραψα συνταξιούχος. Άμα είσαι από τους λίγους που δεν ξέρουν την ηλικία μου για να ξέρεις ότι δεν είμαι συνταξιούχος, Γκιόνι μου. Επίσης έχει emoji, εννοώντας ότι το έγραψα πιο πριν αλλά μάλλον δεν βλέπεις.
    επισης πίτσα γιατί; Γκιονι μου ποιος είναι πάνω, οποιοσ και να είναι δεν αλλάζει κάτι για μένα. ΑντιΝΔ είμαι μέχρι το κόκκαλο, επίσης δεν ψήφισα μεγάλο κόμμα, και ούτε πρόκειται. Για μένα είναι εγκληματίες που είναι ελεύθεροι έξω. Πριν το Γεωργακη και το Καστελλόριζο, ξέρω καλά ποιοι μας φέρανε εδώ. 

    Οσο για τις αντιδράσεις στο ποστ σου, είναι από άτομα που ένα εκ αυτών έκανε θριαμβευτική ανάρτηση με 💦💦💦 στο FB μετά την νίκη Κουλη και όταν του έγραψα τα καθέκαστα , με έκανε μπλοκ. Αλλά αυτός είναι ο Έλληνας, πρέπει κάπου να ξεσπάει αν έχασε δίκαια το πρωτάθλημα η δεν πήρε ευρωπαϊκό πριν λίγες ώρες.

    Αρα για να ανακεφαλαίωσουμε

     

    Κλαφτηκες που η γυναίκα σου δεν παίρνει προσωπική διαφορά (η οποία προορίζεται για συνταξιούχους) σε ρώτησε κάποιος αν η γυναίκα σου ειναι συνταξιούχος, απαντας Cosmote απο το 12.

     

     Ναι σόρρυ που αγνοώ ότι δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα και κλαίγεσαι για κάτι που η γυναίκα σου αν δεν είναι συνταξιούχος, αλλά τι να πω, τυπικός αντιΝΔ μέχρι το κόκκαλο οπότε όλα καλά. Ελπίζω σε γρήγορη ανάρρωση γιατί έρχεται νέα πίτσα σε ένα μήνα

    • Haha 2
  13. 1 ώρα πριν, το μέλος junior-21- έγραψε:

    ποσο νιανια θα πρέπει να τα κάνω, σε δυο ποστ μάλιστα; Πως γίνεται να είσαι εργαζόμενος από το 2012 στην Cosmote  και το 2023 να παιρνεις την σύνταξη στα 40 σου; 
    Εκτος αν είχες καμία θεία από αυτές που μπαίνανε στα 20 και στα 35 βγαίνανε στην σύνταξη όταν η εταιρια ήταν δημόσιο, που και πάλι μιλαμε για ΟΤΕ και όχι Cosmote και την εποχή του Αντρέα Παπανδρέου. Η σύνταξη πλέον είναι στα 67. Μόνο εθελούσιες υπάρχουν πιο πριν. Η Cosmote είναι ιδιωτική εταιρια 

    Θες λίγο να τσεκάρεις τι έγραψες πιο πάνω; Σε ρώτησαν αν η γυναίκα σου είναι συνταξιούχος και λες ναι από το 2012. Πως ακριβώς στον πεοντα θέλεις να καταλάβουμε αν σοβαρολογείς, αν τρολαρεις ή αν απλά σε έχει βαρέσει εγκεφαλικό από τη προχθεσινή πίτσα και δεν ξερεις τι λες;

     

     

    • Haha 4
  14. 3 λεπτά πριν, το μέλος junior-21- έγραψε:

    40  χρόνων έγινε την Παρασκευή χαχαχαχαχαχα

    Καλά να είναι η γυναίκα και να χαίρεται τη σύνταξη της αλλά αν όντως δεν τρολαρεις και βγήκε στη σύνταξη στα 30 της, φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως δε θα βρεις πολύ συμπόνοια εδώ. 

    • Plits 1
    • Confused 1
  15. 5 λεπτά πριν, το μέλος Simon έγραψε:

     

    1. Ναι δυστυχώς έχω πολλές ενδείξεις ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα εξαρτάται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Επίσης μου φαίνεται αδιανόητο να ελέγχεται ο αρχηγός του στρατεύματος και ο επικεφαλής κόμματος της αντιπολίτευσης.

    2. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ την έπεφτε στους γαλάζιους, κάλλιστα μπορούσαν οι γαλάζιοι να δείξουν την Novartis, αν στην πραγματικότητα τους ενδιέφερε η διαλεύκανση της υπόθεσης.

    3. Δεν έχω χρόνο να το αναλύσω οπότε κάνω τον κινέζο.

    5. Συμφωνώ με το νόημα της πρότασης, το ζητούμενο είναι να μην παράγουμε ως Βουλγαρία αλλά ως Ιταλία. Δεν βλέπω να επιδιώκεται κάτι τέτοιο από κανέναν κυβερνώντα. Ο Άδωνις είναι καρικατούρα αλλά οκ περί ορέξεως... Ποιά νούμερα βλέπεις που δείχνουν ότι βελτιώθηκε η κατάσταση τα τελευταία 4 χρόνια;

     

     

    Συμφωνώ με αυτό χωρίς αστερίσκους.

    5. Δείκτης ΑΞΕ που 3 χρόνια τώρα είναι σε άνοδο με αυτόν του 21 να ήταν ρεκόρ 20ετιας. 

  16. 6 λεπτά πριν, το μέλος Lakisss έγραψε:

    Δηλαδή καταδικάζεσαι για απάτη, και μετά ζητάς την ψήφο του λαού. :p

    Μεγάλη κουβέντα αλλά να σου πω κάτι; Θα ηλπιζα ότι σε μια υγιως σκεπτόμενη κοινωνία δε θα έπρεπε να υπάρχουν περιορισμοί. Ο λαός μπορεί να εκτιμήσει όλες τις παραμέτρους και να αποφασίσει αν αξίζει την ψηφο του ή όχι. Τα ίδια και με τη ΧΑ. Το πρόβλημα μου δεν είναι αν μπορούν να βάλουν υποψηφιότητα αλλά το γεγονός ότι θα τους ψήφιζαν αν μπορουσαν κάποιες χιλιάδες συμπολιτών μας. Τώρα απλά κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί. 

    1 λεπτό πριν, το μέλος GriGaS έγραψε:

    Tην καλησπέρα μας στο Νίκο Παππά. 

    Τα νεφρά μου παλιοπουστα που λέει και ο Γεωργίου. 

    • Like 1
  17. 4 λεπτά πριν, το μέλος Lakisss έγραψε:

    Αυτός πως κατέβηκε στις εκλογές αφού ήταν καταδικασμένος;

    https://www.novasports.gr/category/epikairotita/article/1157679/sti-fylaki-o-dimosthenis-bergis-gia-37-5-xronia/

    Εχει να κάνει με τη φύση του εγκλήματος και για το αν η ποινή είναι σε ισχύ ή όχι. (Δε θα σχολιάσω ότι με 37.5 χρόνια ποινή βγήκε σε λιγότερο από 10 χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου)

    • Haha 2
  18. 1 ώρα πριν, το μέλος Simon έγραψε:

     

    1. Ναι μιας και οι εισαγγελείς είναι ανεξάρτητοι και αμερόληπτοι. Έχουμε καταλάβει ποιοι ήταν υπό παρακολούθηση;

    2. Στο χέρι της ΝΔ ήταν να πιέσει για κάτι άλλο, το έκανε;

    3. Μόνο όταν μας εξυπηρετεί είναι δεσμευτικές, ειδάλλως βλέπουμε.

    4. Εντάξει καταλαβαίνω την οπτική σου, ας συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε.

    5. Γράφω για αγοραστική δύναμη, είμαστε συγκριτικά πάτος με το συμπάθειο. Γίναμε σοβιετία κυρολεκτικά.


    1. Έχεις ένδειξη περί του αντιθέτου; Επίσης το ποιος ήταν υπο παρακολούθηση είναι αδιάφορο με το νόημα της συζήτησης. Και επειδή φαντάζομαι οτι αναφέρεσαι στον Φλωρο αν οι διαδικασίες έγιναν με βάσει τους υφιστάμενους κανονισμούς δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. 
    2. Τι εννοείς να πιέσει; Δεν έχεις τη δυνατότητα να πας για αποζημιώσεις όταν σου καπνίσει. 

    3. Ποια υπογεγραμμένη συμφωνία παραβιάστηκε ακριβώς και ποτέ;

    5. Περάσαμε 10 χρόνια μνημονίου με τη μεγαλύτερη μείωση σε αγοραστική δύναμη που έχει σημειωθεί ποτέ σε καιρό ειρήνης. Όταν γινόταν μαδομουνι εδώ στα μνημονιακά χρόνια είχα πει ότι αν παράγουμε ως Βουλγαρία για ποιο ακριβώς λόγο να μην ζούμε ως Βουλγαρία; Ο μόνος τρόπος (εξαιρώντας  τα λεφτοδεντρα) για να μην ζούμε ως Βούλγαροι είναι να παράγουμε παραπάνω και μπορεί τον Αδωνι να τον λέμε νανογιλεκο κτλ αλλά σορρυ με βάση τους αριθμούς, τα πήγε περίφημα. 

    53 λεπτά πριν, το μέλος junior-21- έγραψε:

    Cosmote, από το 2012 😑

    Να γίνω αδιακρίτος και να σε ρωτήσω σε τι ηλικία συνταξιοδοτήθηκε;

  19. 2 ώρες πριν, το μέλος Simon έγραψε:

     

    1. Επειδή γίνονταν με τα γίδια δικαιολογούνται για όλους; Δηλαδή επειδή μια περίοδο ο πήχυς έπεσε στο πάτωμα, είναι άλλοθι για όλους τους επόμενους;

    2. Έχει καταπέσει μόνο για την ελληνική δικαιοσύνη...

    3. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα ψήφισε, η ΝΔ μπορούσε να τα καταψηφίσει.

    4. Εδώ δεν χρειάζεται να πω πολλά, αν δεις την κατάταξη των ελληνικών ΜΜΕ διεθνώς θα καταλάβεις.

    5. Είναι απαράδεκτο να λειτουργούμε με την λογική των κουπονιών όπως στην ΕΣΣΔ. Το κόστος ζωής έγινε παράλογο στην Ελλάδα, πλέον μόνο αν έχεις δικό σου σπίτι ή σε φιλοξενούν μπορείς να ζήσεις αξιοπρεπώς με έναν καλό σχετικά μισθό. Χρειαζόμαστε αύξηση της αγοραστικής δύναμης μέσω αύξησης του ΑΕΠ. Χρειαζόμαστε μια πραγματικά δεξιά κυβέρνηση αν το θέλουμε αυτό αλλά αντί αυτού έχουμε αριστερής νοοτροπίας κομματοκρατία.

     

     

    Το ίδιο μας τιμωρεί και η ΝΔ. Η οποία μαζί με το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ μας οδήγησαν στην χρεοκοπία και τα μνημόνια εξαρχής. Μας μάντρωσε στα σπίτια μας "για το καλό μας" την περίοδο έξαρσης του κορονοϊού. Διέλυσε την υγεία και πριν τις εκλογές υπόσχεται πρόσληψη 10.000 ιατρικό προσωπικό. Η δικαιοσύνη χρειάζεται τραγικούς χρόνους για να βγάλει αποτέλεσμα. Η εγκληματικότητα είναι στα ύψη, η παραβατικότητα των νέων και η ατιμωρησία επίσης. 

     

    Επειδή δεν υπάρχει αντιπολίτευση δεν έγιναν ξαφνικοί αυτοί άριστοι, απλά το παίζουν επειδή έχουν γελοίους απέναντί τους.

    Δεν απαντάω στον junior γιατί γενικώς δε βλέπω το λόγο να απαντάω σε copy paste όποτε ας το πιάσω από εδώ. 
    1. Ποια από όλες τις υποκλοπές έγινε παράτυπα, δηλαδή χωρίς έγκριση εισαγγελέα κτλ;

    2. Ναι οι κατηγορίες ενάντια των πολιτικών έπεσαν ΜΟΝΟ από την Ελληνική Δικαιοσύνη επειδή ΜΟΝΟ η ελληνική δικαιοσύνη ασχολήθηκε. Η Ελληνική Δημοκρατία έχασε το δικαίωμα αγωγής ενάντια στη Novartis για αποζημιώσεις όταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κωλοσφυξουρα του να καταδίωξη Σαμαρα, Αδωνη και λοιπούς δεν έκανε τις σχετικές αγωγές στην ίδια τη Novartis. 
    3. Υπάρχει κάτι που λέγεται συνέχεια στη πολιτική ενός κράτους. Οι υπογραφές μιας κυβέρνησης είναι δεσμευτικές και για τις επόμενες. 
    4. Πάντως τους μόνους πολιτικούς που βλέπω να τραμπουκίζουν δημοσιογράφους είναι κάτι Πολακηδες και κάτι Ποπες. Τις κατατάξεις των jsf τις ακούω βερεσέ λόγω πολιτικής τοποθέτησης. 
    5. Το κόστος ζωής έχει ανεβεί ΠΑΝΤΟΥ. Και εδώ στο Λονδίνο το σούπερ μάρκετ μου έχει υπερδιπλασιαστεί. Προφανώς και τα πάσα δεν είναι στρατηγική λύση αλλά σε επίπεδο τακτικής λύσης ήταν μια από τις λίγες επιλογές. 

    • Like 1
  20. 45 λεπτά πριν, το μέλος steve_m έγραψε:

    ενω τα αδερφια μας της συγχρονης ΕΕ ηταν με μας εε?

    Οι της σύγχρονης Ευρώπης είναι εταίροι μας. Που σημαίνει ότι όσο τα συμφεροντα μας ταυτίζονται έχει καλώς. Δε μας αγαπάνε και ούτε μας σιγοντάρουν επειδή είμαστε ομόδοξοι είτε για οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη παπαρια που θα μας τσαπουνάνε οι πουτινολάγνοι προκειμένου να έχουν ονειρώξεις με συμμαχίας Ελλάδας με το ξανθόν γένος.

     

    Ένα σωστό είχε πει ο αγκαλίτσας και καλό είναι να μην το ξεχνάμε: "Είμαστε έθνος ανάδελφον".

    • Like 3
  21. 2 ώρες πριν, το μέλος kpetros έγραψε:

     

    Μη φας , εχει γλαροσουπα 

    Οταν πηγαινα σχολη , οι ΔΑΠιτες ηταν 100% προθυμοι να ερθουν να με μαζεψουν απο γλυφαδα , να με πανε να ψηφισω στο ΤΕΙ Πειραια και να με επιστρεψουν .

    ναι οκ και οι της Πανσπουδαστικής ήταν πρόθυμοι μαζί με το ταξιτζή να σου πασάρουν και καμια φασαία για να βγάλεις γούστα (αν σου άρεσε η τρίχα στη μασχάλη και η μπακαλιαρίλα στα σκέλια that is), τι μ' αυτό;

     

    Εντιτ: Εντωμεταξύ τώρα πρόσεξα ποιου site "την είδηση" διαβάζουμε. Είπα και γω

    4 ώρες πριν, το μέλος steve_m έγραψε:

    το αυτονοητο εκανε,εσυ της πας κοντρα με τις κυρωσεις ο διπλα οχι

    Ναι προφανώς και αυτό που λές έχει βάση, αλλά αυτό που κάνεις αβαβα είναι το γεγονός ότι το αδελφόν γένος κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής εκστρατείας, βοήθησε την Τουρκία όπως η ίδια η ανακοίνωση αναφέρει. 

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.