Jump to content

Dolly

Premium Members
  • Posts

    10.730
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    5

Posts posted by Dolly

  1. On 11/1/2021 at 8:55 PM, GriGaS said:

    Επειδή έχω φιλίες με τους admin μπορώ να πω ότι ανά πάσα στιγμή μπορώ να κανω τον @Dolly admin και ξέρεις τι θα γίνει... 

     

    Καλησπέρα, 

    • Like 1
    • Haha 6
  2. To προβλημα σε αυτο που αναφερει ο @tommybertsen ειναι οτι παει ο κοσμος να κοντραρει την βλακεια της κυβερνησης και ειναι συνεπως ΟΚ?

     

    Ειναι σαν κατι τυπους που βλεπω οταν ειμαι με το τζιμ και πεταγονται στον δρομο να περασουν και μου κανουν σημα "σταματα", αλλα αμα δεν σταματησω ποιος θα χασει, εγω ή αυτοι? 

     

    Ετσι ειναι και το θεμα με τον ιο. Βλεπεις, ξερεις και δεχεσαι οτι η κυβερνηση (οπως και καθε κυβερνηση οπως εχω πει σε παλια αναρτηση) κανει μαλακιες, και βασικα δεν ξερει και ειναι ανικανη να διαχειριστει την κατασταση. ΔΕΔΟΜΕΝΟ. 

    Αλλα επειδη κανει η κυβερνηση μαλακιες ο κοσμος που θεωρητικα ειναι πιο εξυπνος, και τις βλεπεις και τις καταλαβαινει και τις κανει flag. ΠΩΣ ειναι δυνατον να αντιδρα ανευθυνα και να λεει "αφου κανουν μαλακιες οι αλλοι θα κανουμε και εμεις" οταν με αυτες, μπορει να ΠΕΘΑΝΕΙ αυτος και οι συγγενεις του. 

     

    Εμενα αυτο ειναι που με αφηνει αναυδο.

     

    Επισης, απο δικες μου εμπειριες και απο φιλους και γνωστους που απο τον Μαρτιο περσυ ειναι ΚΑΘΕ μερα εξω σε παρτυ και συγκεντρωσεις κλπ , ειδικα στην Ελλαδα (αλλα και Αγγλια φυσικα) η ατομικη ευθυνη δεν ειναι οσο ψηλα οσο θελουμε να πιστεουμε οτι ειναι. Δηλαδη αυτο που βλεπει ο Τομυ (και χαιρομαι που το βλεπει dont get me wrong) δεν ειναι δυστηχως τοσο διαδεδομενο απο τα δικα μου ματια.

    Και ξαναλεω, καραμελα η οχι, αν το λουσεις μπορει να ΠΕΘΑΝΕΙΣ. οποτε διακαιολογιες του στυλ "τα λουζουν οι απο πανω και ετσι εχω διακιολογια να τα λουσω και εγω" οταν μπορει να πεθανεις εσυ ή το σοι, τα ακουω βερεσε. 

     

    Σε καποια φαση ο ελληνας πρεπει οντως να σταματησει να κατηγορει την καθε κυβερνηση γιατι ειναι δεδομενο οτι κανει μονο λαθη και να περιοριστει μονος του μπας το περασουμε αυτο το προβλημα. Και μετα ας βγουν να τα σπασουν ολα αμα θελουν αφου αυτο δειχνει να ειναι το θεμα/προβλημα μας εδω και παρα πολλα χρονια. 

    • Like 7
    • Agree 1
  3. Γιατι αμα κανεις το εμβολιο δεν το κολλας? Ελα τωρα. 

     

    Το εμβολιο σε βοηθα να νωσεις πολυ πιο ελαφρια και το βασικο να μην καταληξεις νοσοκομειο, ολα τα αλλα ειναι @@ριες. 

     

    Παντως επειδη βλεπω πολλα σχολια για ΜΜΜ και γενικη αντιμετωπηση της καταστασης κλπ, και χωρις φυσικα νε υπερασπιζομαι υπερμετρες λαλακιες που εχουν γινει απο την κυβερνηση και εγω που το ζω "εις διπλουν" με γονεις και συγγενεις Ελλαδα και εγω Αγγλια θα σας πω πως πουθενα καμια κυβερνηση δεν εχει ιδεα τι κανει και παντου ο κοσμος αυνανιζεται με μενος ταυτοχρονα. ( το αν το κανει επειδη εχει κουραστει ή "γιατι ετσι" δεν ειναι το ζητουμενο εδω). Θα μου πεις κραζουμε αυτο που εχουμε και συμφωνω, αλλα ειναι κατι που πραγματικα ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει ΙΔΕΑ πως να το κανει καλα. ΟΤΙ εχουμε δει και καλα πιο δραστικο ή ριζοσπασικο ανα τον κοσμο εχει παντα καταληξη κακια. Δεν εχει δει ενα μοντελο να δουλευει καλα με εξαιρεση πχ Αυστραλια και ΝΖ που απλα κλειστικαν απο τον πλανητη, αλλα αυτο δεν μπορει να γινει εκτος αν εισαι νησι. Oh wait /εγραψε απο το ΗΒ. Παντου σκατα. 

     

    Και εδω ο Αινσταιν που μας κυβερνα ενω η χωρα πηγαινε πολυ καλα αποφασισε 7/12 να "τονωσει την αγορα" και φτασαμε τα 60κ / μερα σε πληθυσμο 60 εκ. και τωρα τρεχει να το μαζεψει ακομα και σημερα, και οντας κυβερνηση με πληρη ελλειψη @@διων απο οταν ξεκινησε η φαση αυτη (σχεδον ετος συντομα), δεν εχει παρει ΜΙΑ αποφαση που να επιβαλει κατι. Το μονο που κανει ο αυστραλοπηθικος ο ευθυνοφοβος ειναι να λεει "we recommend" γιατι φοβαται το πολιτικο κοστος του να στεναχωρησει καποιον. Νομιζετε οτι δουλευει καλυτερα αυτο? Εχουμε στατιστικα που μοιαζουν με ουραγο Γ' εθνικης, χρωσταμε της Μιχαλους και ολα αυτα ερχονται, εχουν τα παντα σπασει, η λιρα εχει φαει μανικι που δεν εχει ριξει ο Ροκο στα νιατα του κλπ. 

     

    Οι επομενοι 2-3 μηνες ειναι ολο το ζουμι για μενα πλεον στις δυτικες χωρες που αρχιζει και κανει roll out το εμβολιο στις επιφοβες ηλικιες. Αν αυτο δουλεψει οπως ελπιζουμε μετα σιγα σιγα θα ερθουμε καπως προς τα φυσιολογικα πιστευω. Αλλα μεχρι να γινει αυτο υπομονη. 

    • Like 5
    • Agree 1
    • Haha 2
  4. Παντος αν παρουμε σαν δεδομενο οτι η Ευρωπη τον εφαγε απο την συμφωνια που ειχε κανει, δεν βρισκω τον λογο γιατι να μην κανει οτι κολοτουμπα χρειαζεται και να χτυπησει οτι πορτα βρει προκειμενου να προμηθευτει εμβολια. Δεν βρισκω κατι μεμπτο σε αυτο. Δεν πιαστηκε μονο η ψαρωκοσταινα με τα παντελονια κατω αλλα και ο Γερμανοτσολιας και ο Πεπε Λε Πιου και ολοι οι 27. 

     

    Εδω (ΗΒ) εγω που φετος θα γινω 40 (και πέφτω στο 40-50 bracket) οπως πανε θα εμβολιαστω πριν τον πατερα μου στην Ελλαδα που ειναι 77 και διαβητικος. Συνεπως ΟΤΙ και να κανει η ΕΕ/Ελλαδα αυτη την στιγμη θεμιτο ειναι. 

    • Like 4
  5. On 1/24/2021 at 8:47 PM, schumifer said:

     

    Αν εξαιρέσουμε την ναύλα του γκαζιού, δεν υπάρχει λόγος για πολλά άλογα. Και πόσοι έχουν αυτήν την ναύλα μετά τα 35; Η πλειοψηφία θεωρώ του κόσμου που μπορεί να σκάσει χρήμα για αμάξι, δεν καίγεται ή τουλάστιχον δε χρησιμοποιεί πάνω από 150 άλογα. Και αυτά πολλά λέω. Αν κινείσαι στα όρια, με το ζόρι προλαβαίνεις να σκίσεις μία 1η-2α-3η, μετά είσαι πάνω από το όριο. Και το κόστος αυτής της ναύλας είναι μεγάλο.

    Αν και γεννήθηκα με αυτήν, δεν θεωρώ ότι αξίζει να δώσω χρήματα. Ένα καλό ''τάμπλετ'' αυτοκινήτου που να αναλαμβάνει ό,τι κάνει κανονικά το κινητό μου, και να μου δίνει πληροφορίες για το αμάξι μού είναι πιο χρήσιμο από 100 άλογα παραπάνω.

     

    Νταξει, δεν ειναι ετσι ακριβως, 

     

    Η ταυλα δεν φευγει και την ψαχνεις καπου και μετα τα 35 (σχεδον 40 εδω αυτον τον μηνα). 

    Δεν κανεις τις ταρζανιες που εκανες παλια και σιγουρα πχ εδω (Αγγλια) που εχει τις πιο πολλες καμερες στην ευρωπη δεν μπορεις (και δεν δεν θες σε στενα φυσικα) να πας σας λαλακας, αλλα βρισκεις την ακρη σε Β-roads, roadtrips, και στην πιστα. 

    Εγω συγκεκριμενα πιστα δεν παω το φορτηγο μου αλλα τα αλογα που ειναι εδω κανουν πολυ μεγαλη διαφορα στην καθημερινοτητα (ηχο, αποκριση, στισιμο) απο το αναλογο διζελ πχ. Επισης το καλοκαιρι που ηρθα οδικος Ελλαδα και το ειχα εκει 2+ μηνες ηταν αλλη φαση. Γενικα οπου μπορεις θα την βρεις και θα το χαρεις. 

     

    Τωρα αν ειναι απαραιτητα ειναι η πιο σχετικη ερωτηση του κοσμου γιατι η ταυλα ΠΟΤΕ δεν ειναι απαραιτητη αλλιως δεν θα την λεγανε ταυλα. Απαραιτητα ειναι ελαχιστα πραγματα. 

     

    Επισης τα 150 αλογα σε βαρυ ΣΟΥΒ ειναι λιγα κατα την αποψη μου οσο ροπη και να εχει. 

     

    Μην καταπιεζεις την ταυλα σου! 

     

     

    • Like 4
    • Agree 1
    • Haha 1
  6. 32 minutes ago, karmen1983 said:

    Πάμε πάλι στα κουζινικα :p

     

    Μετά τη συζητηση με τον Ζαχο και τα άλλα παιδιά στο φαγητό θέμα πήρα μία πλάκα μαντεμένια για πίτσα.

    Πήρα μία οικονομική η οποία είναι αρκετά βαριά φυσικά και σήμερα θα κάνω την πρώτη δοκιμή. Παράγγειλα το μεσημεράκι και παρέλαβα το απόγευμα!!!

    https://taxygas.gr/product/thermogatz-μαντεμένια-πλάκα-ψησίματος-νο9-01-108-034/

    @astrolabos ακουει; 

     

    04.jpg

     

    Φωτος απο το φαι ορ ιτ νεβερ χαπεντ!!!!!

     

    • Like 1
    • Haha 3
  7. 54 minutes ago, karmen1983 said:

    Ασε τις ημί και πες καλημέρες :p 

     

    Η πλακα είναι ότι χθες ξεκίνησε η πρώτη μέρα άδειας. Λέω θα σηκωθώ με την ησυχία μου, θα ταίσω τα γατόνια μου και θα βγω έξω στον κήπο με τα ημιδεσποζόμενα γατόνια να απολαύσω ήλιο :p να ξεκουραστώ κ να πιω τον 2ο (πλεον) καφέ με την ησυχία μου... (εδώ να σημειώσω ότι την Τριτη είχε έρθει ο κηπουρός για συντήρηση)

     

    Βγαίνω που λέτε έξω και...

    03.jpg

    02.jpg01.jpg

     

    Είχε ρίξει ο @@ς σίδηρο αλλά δεν φρόντισε να πλύνει τη βεράντα και τα μάρμαρα. Το αποτέλεσμα χθες μετά που πόσταρα εδώ και μέχρι τις 2 περίπου το μεσημέρι να τρίβω μάρμαρα και πλακάκια......

     

    Αυτό λέγεται ημι-καλημέρα φίλος :p  

     

     

    Tα κροκς δεν τα σχολιασε κανεις βλεπω!! ?

    • Like 3
    • Haha 6
  8. Εβαλε το Νετφλιξ την επομενη σεζον του Line of Duty 
     

    MV5BMTExZDZjNTMtNDVmNy00ZTk2LWFiMzUtZDlk
    WWW.IMDB.COM

    Created by Jed Mercurio. With Adrian Dunbar, Martin Compston, Vicky McClure, Craig Parkinson. Drama series following the investigations of AC-12, a controversial police anticorruption unit.

     

    Που ειναι τρομερο αν σας αρεσουν τα αστυνομικά. 

     

     

    • Like 1
  9. 50 minutes ago, panoss1442169303 said:

    Υπάρχει μια...μικροδιαφορά: η μεταδοτικότητα.

    Οι καπνιστές έχουν το...μικρο-ελάττωμα...να μην μεταδίδουν τον καρκίνο τους...:(

    Οι μπουχέσες δεν μεταδίδουν τα bypass και τα μπαλονάκια τους...:(

    Όσοι οδηγούν χωρίς κράνος δεν μεταδίδουν την κρανιοεγκεφαλική τους κάκωση.:(

    Όλοι αυτοί δεν είναι εν δυνάμει δολοφόνοι.:(

     

    Φυσικά, εννοείται, δεν περιμένω να καταλάβεις τίποτα από αυτά.

     

    Mε μερικές μικρές διαφορές φυσικά.

    Οι καπνιστές μια χαρά μεταδίδουν την βρωμα και τον καρκίνο τους σαν παθητικοι καπνιστές, και ειναι προφανως εν δυνάνει δολοφόνοι, και αποδεδειγμένα εδώ και καιρό. 

    Επίσης ΟΛΟΙ αυτοι που αναφέρεις επιβαρύνουν το σύστημα σε τεράστιο βαθμό και εν δυνάμει το στερούν απο άλλους που βαζουν κράνος ή δεν καπνίζουν 3 πακέτα την μέρα. 

    Αυτή τη διαφορά τη βλέπουμε ή οχι?

     

    @acct ελεος με προλαβες για 12 δευτερόλεπτα!! :D

    • Like 2
    • Sad 1
  10. To αστειο ειναι οτι για απειρα χρονια (βλεπε φαση μεχρι περσι) δεν το ετρωγα και ξαφνικα εχω βρει ενα μαζοχισμο που το ευχαριστιεμαι αρκετα. Σκετο παντα, χωρις ψωμι, ή οτι αλλο σατανα βαζουν πανω... 

    • Like 1
    • Haha 3
  11. Το φυστικοβουτηρο εχει θερμιδες ναι αλλα ειναι "καλες" σε τεραστιο βαθμο και ειναι τρομερα υγειηνο. Καμια σχεση με οτιδηποτε αλλο σπρεντ με εξαιρεση το μελι φυσικα που και με το μελι ειναι τελειως διαφορετικα και εχει λιγοτερη ζαχαρη. 

     

    Αν σου αρεσει ειναι τοπ το φυστικοβουτηρο. 

    • Like 4
    • Agree 1
  12. 15 minutes ago, Gregorypeg1000 said:

    Δεν ξέρω γιατί δεν το χα σκεφτεί τόσο καιρό να γράψω σε αυτό το thread. 
    Ποδηλάτης μόνος ψάχνει παρέα για βόλτες σε βουνό τα ΣΚ. Συνήθως πάω Υμηττό/Πεντέλη/Άλσος Συγγρού αλλά έχω αρχίσει και το βαριέμαι το solo.
    Εδώ και το strava για να δείτε τις συνηθισμένες διαδρομές που κάνω.
    https://www.strava.com/athletes/52234191

     

     

    @GoMaR  θα σε παει βολτα και θα κερασει και 12 σαμπρελες 1000%, δικο μας παιδι! 

    • Like 1
    • Haha 4
  13. On 11/16/2014 at 5:18 PM, astrolabos said:

    Ειδήσεις όχι τεχνολογικές οι οποίες μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Σας υπενθυμίζουμε να φέρεστε κόσμια και να μην τσακώνεστε. Το θέμα είναι μια προσφορά των σχεδόν μόνιμα banαρισμένων από αυτό, @LL_Neo και @Myralis.

     

    Νταξει με αυτο το ποστ ειναι πραγματικα σαν να μην εφυγα μια μερα.... 

     


    ΕΔΙΤ: Ειδα οτι απαντησα σε ποστ του Αντωνη απο το 2014, το αφηνω γιατι δεν μου αξιζει να το σβησω αφου ειμαι τοσο ηλιθιος. 

    • Like 4
    • Haha 2
  14. Τα μαγαζιά θα ανοίξουν και θα είναι τιγκα θα δείτε, όπως έγινε παντού μετά το λοκ νταουν. Εδω ο πατέρας μου που δεν έχει παει για ψώνια ΠΟΤΕ θυμηθηκε να παει να αγορασει φανέλες σε μια φαση (ευτυχως τον προλαβαμε στην πορτα). 

     

    Η ερώτηση είναι αν θα προλαβουν τα μετρα να κανουν έστω και ένα μικρο dent στην κατάσταση, και η απάντηση είναι κατα 99% οχι, και θα γινει δυνατο παλι ρισετ τα χριστουγεννα. Λογικά για άλλες 15 μέρες τα κρουσματα θα ειναι ανοδικα ή στην καλύτερη φλατ και μετά ελπίζω να δούμε μια μέιωση. Αν δεν ήμασταν ένα κρατος που ξαφνικα θα θυμηθουν και οι αθεοι οτι θελουν να πανε στην εκκλησια το Πασχα ισως ειχαμε ελπιδες τοτε, αλλα οπως ειπα, κραταω μικρο καλαθι ? 

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.