Jump to content

freemannnn

Premium Members
  • Posts

    82
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About freemannnn

  • Γενέθλια 01/06/1975

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

freemannnn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. freemannnn

    Κατεβάστε δωρεάν το παιχνίδι Darkwood μέσω του The Pirate Bay

    απιστευτο κολλημα ολο το ΣΚ με το παιχνιδακι, ειναι φοβερο. χωρις bugs και crashes.
  2. παντα ειχα αυτη την απορια. οκ σου δινω τους κωδικους μου του ebanking. τι μπορεις να κανεις με αυτους? περα απο το να μπεις και να δεις τι εχω. αφου σε καθε συναλλαγη μεταφορας χρηματων σου στελνουν sms στο κινητο για επιβεβαιωση η χρειαζεσαι συσκευη με generator codes. αντε να πληρωσεις κανενα λογαριασμο ισως. τι αλλο?
  3. freemannnn

    SSD για Win XP 32bit και 24/7 χρηση

    εγω ειμαι κολλυμενος με τους corsair για θεμ υποστηριξης και εγγυησης. και οχι μονο στους δισκους αλλα και πχ στα τροφοδοτικα.
  4. freemannnn

    Ποιον ssd για boot drive

    5 χρονια εδινε η ιντελ σε εναν 128gb που ειχα βαλει προσφατα σε πελατη. δεν ξερω αν ισχυει ακομα
  5. ειναι καλυτερα να μπει στο router κατευθειαν? πχ. σε mikrotik με routeros. οι διευθυνσεις αυτες τις twc αλλαζουν συχνα? αρα δηλαδη οι διευθυνσεις του πρωτου ποστ δεν ισχυουν? η πρεπει συνεχεια να προσθετουμε?
  6. freemannnn

    Official Windows 7 Thread

    εκανα και εγω install την χ64 εκδοση και μεχρι στιγμης πανε φοβερα. δεν ειχα κανενα προβλημα με windows 7 nvidia driver (8800gtx) και x-fi fatality. απο προγραμματα που εγιναν install χωρις παρενεργειες.(latest versions παντα) dameon tools firefox office 2007 microsoft money itunes x64 imgburn jdownlaoder mtorrent orbit downloader live messenger 2009 teamviewer gom player ccleaner notepad++ δοκιμασα και 1-2 games (velvet assasin,gta iv) και τρεχουν αψογα. επισης εβαλα και το windows virtual xp x64 το οποιος ειναι +1 στα win7. μπορει να τρεχεις παλια προγραμματα αλλα να το εχεις και σαν testing OS. παιδες φοβερα πανε, σκεφτομαι να τα κρατησω σαν primary os, σε σχεση με τα vista x64 που εχω κρατηση image.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.