Jump to content

Jargon

Premium Members
 • Content Count

  450
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Jargon

 • Rank
  Registered User

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Dark Side of the Moon
 • Ενδιαφέροντα
  PC Hardware / Home Cinema

Recent Profile Visitors

964 profile views
 1. Καλά θα της είχα τραβήξει Shunt mod, waterblock και θα τις είχα πιει το αίμα, χαχαχα.....από την άλλη ξέρει ότι μπορεί να πάει παραπάνω οπότε το αποφασίσει. Τώρα είναι και καλοκαίρι, ζέστη....
 2. Σίγουρα παίρνει γιατί η 1080Ti μου βγάζει 10546 στο ίδιο benchmark overclocked.
 3. Το έβαλα στο wishlist και μετά στο library αλλά δεν το κάνω download ακόμα γιατί δεν νομίζω να το παίξω...αλλά ας υπάρχει μαζί με άλλα 100! LOL!
 4. Τέρμα το Witcher 1 το οποίο τελικά μου άρεσε πολύ αλλά μου φάνηκε εύκολο στις μάχες ακόμα και στο Hard. Έκανα και grinding όμως και ΟΛΑ τα quests οπότε έφτασα level 49 στο τέλος και με Full Igni + potions τους τσάκιζε όλους μαζικά o Geralt.. Μεγάλο παιχνίδι πάντως. Τώρα ξεκίνησα το Witcher 2 στο Dark difficulty (αυτό μου πρότεινε από το tutorial) και είμαι στο Chapter 1. Θα πάω για "Caster Build"....
 5. Το PREY είναι στη λίστα μου ακριβώς επειδή είναι διαφορετικό. Τελείωσα πρόσφατα το Doom 2016 οπότε θα ήθελα κάτι άλλο σε FPS..αφού τελειώσω το Witcher 1 γιατί είναι μεγάλο και είμαι ακόμα στη μέση του Chapter 2.
 6. Φοβερή ατμόσφαιρα και γραφικά εκεί που δεν το περιμένεις... Στο μεταξύ, με το Witcher έμπλεξα, έλεγα να μην παίξω τα 1-2 και να πάω στο 3, μετά πήγα στο 2 και τελικά παίζω το 1 που το ξεκίνησα και κόλλησα....lol!
 7. The Vanishing of Ethan Carter The Witcher 2 και μετά το 3 αλλά έχω δρόμο!
 8. Why not! Πλάκα έχουν τα reviews και τα κοιτάω κι εγώ που και που για να ξέρω τι να προτείνω σε φίλους...Με τρώει βέβαια ο κώλος μου για καμιά GPU 2080Ti αλλά ακόμα αντέχω...με τα παλιά παιχνίδια που έχω backlog. Για το καλοκαίρι με όλα αυτά που έχω να πληρώσω (σχολεία, καλοκαιρινά μαθήματα παιδιών, διακοπές, εφορίες, διάφορα για το γραφείο) δεν με βλέπω ν'αγοράζω τίποτα για το δικό μου PC. Άντε να πάρω κανένα ψυγείο κι ένα τροφοδοτικό για το άλλο που φτιάχνω το gaming και βλέπουμε από Σεπτέμβριο. Από την άλλη αν φτάσω στο Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και δεν έχω πάρει άλλη GPU μετά νομίζω ότι θα περιμένω τις επόμενες για τα καλά... Συνέχισε εσύ να βάζεις...
 9. Μέχρι να κάνει release το full product line-up η nVidia θα έχουν περάσει 1-2 χρόνια και θα είναι ώρα για τις επόμενες...έτσι για να κρατά τον Deadlazarus σε δουλειά!
 10. Χαχα....ευτυχώς που έχουν εμάς και τα πιάσαν τα λεφτά τους...ειδικά εγώ το πιο ακριβό παιχνίδι που έχω πάρει είναι το AC Origins Gold λίγο κάτω από 20 Ευρώ...τα υπόλοιπα όλα bargain bin αλλά είχα και 10 χρόνια σχεδόν απουσίας..
 11. Θέλω τα: Shadow of the Tomb Raider (αλλά να τελειώσω το Rise πρώτα) Prey (να τελειώσω το Doom πρώτα που είμαι στη μέση) Και Far Cry 4 αλλά μπορεί να πάω και στο 5. Αυτό το έχει παίξει κανείς? https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/gears-of-war-4-xbox-one-digital-code Ξεφτίλα τιμή έχει..
 12. Νόμιζα ότι έχει 2 slot covers κάτω από την κάρτα αλλά αφού είσαι σε ITX αναγκαστικά θα πρέπει να γίνουν και μερικοί συμβιβασμοί σε σχέση με ένα μεγάλο tower. Αν δεν σ'ενδιαφέρει να την κάνεις overclock to the max τότε την αφήνεις ως έχει και απολαμβάνεις..
 13. Αν βάλεις την Χ42 κάτω και μπορεί να φεύγει ο αέρας από πίσω (βγάλε τελείως τα PCI Slot covers) μπορεί να είναι και καλή η διαφορά. Αν ανεβαίνει πάνω λίγα πράγματα. Από εκεί και πέρα πας σε customιες για να κατευθύνεις τον αέρα εκεί που θες δημιουργώντας «κανάλια»… Custom loop και συχνές αλλαγές δεν είναι ότι καλύτερο. Πρόσφατα πήγα και σε hard tubes και μόνο που σκέφτομαι την αναβάθμιση στο μέλλον, φρικάρω από τώρα. Δεν αλλάζω όμως συχνά οπότε δεν με νοιάζει.
 14. Με custom loop οι θερμοκρασίες είναι θεαματικά πιο κάτω. Η δικιά μου 1080Ti μένει καρφωμένη στα 2085 Core /12100 MEM και μέχρι και σήμερα δεν ξεπερνά τους 35C με 18C ambient και ποτέ τους 40C μέχρι και 26C ambient (καλοκαίρι). Αυτά σε full load ασχέτως του χρόνου που δουλεύει. Βέβαια το ψυγείο μου είναι εξωτερικό (ποτέ ξανά μέσα), πολύ μεγάλο και παίρνει πάντα κρυο αέρα γιατί είναι στον πιο ψυχρό τοίχο του δωματίου. Και σε loops όμως με 2-3 μεγάλα radiators που έχουν στηθεί σωστά πάλι πολύ χαμηλές είναι. Το σημαντικότερο είναι η επαφάνεια και η θερμοκρασία φρέσκου αέρα στα ψυγεία και τέλος οι ανεμιστήρες που έχουν να κάνουν και με το θόρυβο σε σχέση με τις επιδόσεις τους. Μέσα στο κουτί και με ψυγεία 1Χ120 (η και 2Χ) που έχουν αυτές οι all in one λογικό είναι τοι θερμοκρασίες να είναι πολύ υψηλότερες. Στην ουσία δεν αλλάζουν πολλά από ένα πολύ efficient air cooler όπως της Asus Strix RTX208Ti σε σχέση με το οποίο ακόμα και η flagship (my ass) Matrix RTX2080Ti φαίνεται ανεπαρκής στις θερμοκρασίες (λίγο χειρότερη στο max). Ο μόνος τρόπος να δεις βελτίωση είναι να παίρνει το ψυγείο της αέρα απ'έξω από το κουτί αλλά μετά όλη η θερμότητα θα πέφτει πάλι μέσα στο κουτί με ότι αυτό συνεπάγεται...(π.χ. ο onboard ανεμιστήρας θα παίρνει πιο ζεστό αέρα). Εκτός κι αν βρεις τρόπο το ψυγείο της κάρτας να παίρνει αέρα απ' έξω και να να τον βγάζει πάλι έξω..εκεί θα δεις βελτίωση. Όπως το βλέπω αυτή τη στιγμή το ψυγείο της κάρτας "ρουφάει" όλη τη ζέστη από το NZXT..
 15. Το είχε κάνει και με την 1080Ti η Asus και η πλάκα είναι ότι μετά επέστρεψε στο αρχικό PCB...Ευτυχώς δεν είχα θέμα με τη δική μου. Από την άλλη η κόλλα που έβαλε στην 2080Ti θα μπορούσε να αφαιρεθεί τμήμα της στη γωνία αλλά φυσικά δεν σκέφτηκαν τα standoffs του EK....
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.