Jump to content

newlynx

Premium Members
  • Posts

    56
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

newlynx's Achievements

  1. newlynx

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Χαιρετώ την παρέα! Το σκέφτομαι να επιστρέψω και εγώ γιατί περνούσα πολύ καλά με όλους σας παλαιότερα. Ο orgios πάντως προσπαθεί να με πείσει Οι Πέμπτες μάλλον με βολεύουν και εμένα...
  2. newlynx

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Στάθη φοβερό το combo σου αν και την Κυριακή θα λείπω για να δοκιμάσω να μπω. Κοιτάξτε να σώσετε κανένα replay....
  3. newlynx

    Assetto Corsa

    Με τι ρυθμίσεις παίρνουμε αυτά τα γραφικά; Απλά φοβερά....
  4. newlynx

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Παιδιά μην χαλάτε το ωραίο κλίμα που έχει δημιουργηθεί τόσο καιρό... είναι κρίμα. Μια παρεξήγηση θεωρώ ότι είναι που μπορεί να λυθεί εύκολα.
  5. newlynx

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Την g27 πήρα, αντιλαμβανόμενος πως αυτά τα παιχνίδια είναι για τιμονιέρες και όχι για gamepads. Όμως δεν είχα αντιληφθεί πόσο σημαντική είναι η τοποθέτησή της ώστε να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις. Στο γραφείο μου που κάνω και άλλα πράγματα ή κάθεται και ο μικρός απλά δεν γίνεται. Στον ίδιο χώρο υπάρχει βέβαια και 2ο γραφείο που υποχρησιμοποιείται οπότε σκέφτομαι μήπως την βάλω εκεί αφού πρώτα νικήσω την οικογενειακή γκρίνια.
  6. newlynx

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Γεια χαρά στην ωραία παρέα. Έχω χαθεί λιγάκι και όλο λέω να επιστρέψω για να υπάρχει και πλουραλισμός στις τελευταίες θέσεις!!! Το θέμα της ώρας και μέρα είναι πραγματικά δύσκολο. Ο ρόλος του πατέρα και το gaming πραγματικά δεν ταιριάζουν στις περισσότερες των περιπτώσεων. Η Πέμπτη δεν ήταν η μέρα που προτιμούσα και η Κυριακή ακόμα χειρότερη ειδικά αν ο αγώνας πάει για 21.30. Αλλά το σωστό είναι να γίνει ότι θέλει η πλειοψηφία γιατί λύση για όλους δεν μπορεί να βρεθεί. Το αστείο είναι ότι εξαφανίστηκα ακριβώς τη στιγμή που πήρα τιμονιέρα αλλά ακόμα δεν έχω βρει λύση με την τοποθέτησή της . Εύχομαι καλούς αγώνες και σύντομα να τα πούμε.
  7. newlynx

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Δυστυχώς, παρερμηνείες μπορούν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Ζήτησα να ανεβάσει κάποιος setup ως απαιτούμενο; Για μένα βοήθεια είναι τα βίντεο που έχετε δώσει και όχι τα setup. Και πάλι αυτό ισχύει αν κάποιος θέλει να το κάνει, δεν πίεσα ή απαίτησα να γίνει ως κανόνας για τη συμμετοχή στο θέμα. Ακόμα όμως και αν ζητούσα setup δεν σημαίνει πως θα ενοχληθώ ή θα κλάψω αν κάποιος δεν ανεβάσει.
  8. newlynx

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Πολύ ησυχία βλέπω.Που είναι οι pro παίκτες να βοηθήσουν και εμάς τους noobs;
  9. newlynx

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    O λόγος που δεν έβαλα την SLS ήταν γιατί ήθελα να κάνουμε ακριβώς έναν από τους πρώτους αγώνες με τον οποίο πολλοί γνωριστήκαμε εδώ μέσα.
  10. newlynx

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Combo για αγώνα 11/12/14 Καιρός να θυμηθούμε πως ξεκινήσαμε τις συναντήσεις μας!!! Cars: MP4-12C GT3/BMW Z4 GT3 Track: Imola Settings: Ώρα πίστας: 13:30μμ Pro settings και επιτρέπονται τα auto-clutch, auto-blip για όσους δεν έχουν shifter tyre blankets OΝ Penalties ON 100% grip, optimum track surface 100% fuel consumption 100% Damage 1x tyre wear Practice 60 Mins @ 20:45 Pickup Mode Qualify 30 Mins @ 21:45 1o Race 10 Laps @ 22:15 ~ 18 Mins 2o Race 10 Laps @ 22:40 ~ 18 Mins Reverse Start 1ος αγώνας: Standing start 2ος αγώνας: O δεύτερος αγώνας ΔΕΝ θα είναι standing start αλλά rolling start! Όταν τερματίσουμε όλοι στον 1ο αγώνα θα ψηφίσουμε για next session και αυτό θα μας βάλει στο qualifying. Στο qualifying θα βγαίνουμε στην πίστα ένας - ένας. Πρώτος θα βγει αυτός που τερμάτισε τελευταίος στον προηγούμενο αγώνα, 2ος θα βγει ο πρότελευταίος κλπ. Αφού όλοι ολοκληρώσουμε 1 γύρο, θα κάνουμε vote for next session και με αυτόν τον τρόπο θα τοποθετηθούμε στο grid στη σωστή σειρά (reverse order της τελικής κατάταξης του 1ου αγώνα). Οπότε ο κάθε ένας να θυμάτε τον οδήγο που τερμάτισε πίσω του στον προηγούμενο αγώνα, αυτόν θα ακολουθεί. Ο 1ος γύρος σε αυτόν τον αγώνα θα είναι ένας γύρος σχηματισμού και όχι standing start. Σημαντικό: -Να είμαστε όλοι στο teamspeak. Δεν έχει μα μου. Είναι απαραίτητο. Για ότι πληροφορίες σχετικά ρωτάτε. -Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό και τον βγάλουμε εκτός του παραχωρούμε σε ασφαλή σημείο τη θέση μας. -Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα. Ακόμη και αν βγούμε εκτός πίστας από λάθος άλλου οδηγού, αυτό δε μας δίνει το δικαίωμα να μπούμε καρφί στην πίστα και να χαλάσουμε τον αγώνα και των υπολοίπων. -Εγκατάσταση και χρήση Spotter Application (http://www.racedepar...s/spotter.2307/) -Χρήση virtual mirror (f11) -Εγκατάσταση και χρήση Blue flag application (http://www.racedepar...artracker.3420/)
  11. newlynx

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Προσωπικά έμπλεξα με κάτι θέματα και δεν έχω μπει για πάρα πολύ καιρό. Μετά έγινα και η αλλαγή του qualify σε 21.30-22.00 οπότε έμεινα τελείως απέξω γιατί τα μικρά μου κοιμούνται μέχρι τις 22.00. Είπα και χθες -αν είναι εύκολο - το qualify να πάει 21.45 -22.15 ώστε να προλάβω και καμιά φορά. Επίσης θα ενεργοποιηθώ πάλι και στο Insomnia για να μαζέψω κόσμο.
  12. newlynx

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Δεν μπήκα χθες στον αγώνα αλλά μάλλον είχατε αγώνα με συγκρουόμενα. Θυμάμαι τέτοια περιστατικά στους πρώτους αγώνες αλλά μετά νόμισα είχαμε στρώσει.... που να μπω και εγώ με ένα μήνα απραξίας :happy2:
  13. newlynx

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Συγγνώμη, αλλά νόμιζα ότι η ψηφοφορία αφορούσε την επιλογή μέρας μεταξύ Πέμπτης και Παρασκευής, ώστε στο μεσοδιάστημα να κάνουμε εξάσκηση. Αυτό είχαμε πει και στην συνάντηση που κάναμε πριν λίγες μέρες.Γιατί προστέθηκαν και οι άλλες μέρες της εβδομάδας;
  14. newlynx

    FIFA 15 DEMO προβλημα

    Μερικές λύσεις για προβλήματα εδώ FIFA 15 Demo | Έχει αρκετές λύσεις για προβλήματα που έχουν εμφανιστεί.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.