Jump to content

vageo

Premium Members
  • Posts

    145
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by vageo

  1. vageo

    RedMonk: Η δημοτικότητα των γλωσσών προγραμματισμού

    Εγώ προσωπικά δεν έχω να σκεφτώ κάτι. Αυτό που έγραψα το διδάσκω, σύμφωνα με το επίσημο βιβλίο "Εφαρμογές Πληροφορικής", Κεφάλαιο 11, σελίδα 94 του Υπουργείου Παιδείας στους μαθητές της Α΄ τάξης Γενικού Λυκείου.
  2. vageo

    RedMonk: Η δημοτικότητα των γλωσσών προγραμματισμού

    Ότι χακάρει δεν σημαίνει ότι είναι και γλώσσα προγραμματισμού, απόδειξη ο παραπάνω εικονιζόμενος.
  3. vageo

    RedMonk: Η δημοτικότητα των γλωσσών προγραμματισμού

    Η HTML δεν είναι γλώσσα προγραμματισμού ΑΛΛΑ μια περιγραφική γλώσσα δηλαδή ένας ειδικός τρόπος γραφής κειμένου. Τα αρχικά γράμματα του: Γλώσσα Χαρακτηρισμού Υπερ-κειμένου (Hyper-Text Markup Language).
  4. vageo

    Η Nasa αρχίζει να κλείνει το Voyager μετά από 50 χρόνια

    Σταμάτιος Κριμιζής (τόπος γέννησης Βροντάδο Χίου)
  5. περίπου 5.000 εργαζόμενους μείωση του αριθμού των εργαζομένων κατά περίπου 1.100 άτομα
  6. "Η GIGABYTE στρέφει τους γειτονικούς ανεμιστήρες προς την αντίθετη κατεύθυνση, έτσι ώστε η κατεύθυνση της ροής του αέρα μεταξύ των δύο ανεμιστήρων να είναι η ίδια, μειώνοντας την τύρβη και ενισχύοντας την πίεση της ροής του αέρα." Ναι αλλά έτσι, αφού δεν βγάζουν και οι δύο αέρα από το κουτί, ο ένας ανεμιστήρας κατευθύνει τον ζεστό αέρα προς το εσωτερικό του κουτιού και θερμαίνει τα υπόλοιπα εξαρτήματα, πράγμα ανεπιθύμητο.
  7. Στο κοντινό μέλλον ΔΕΝ θα υπάρχουν υλικά αγαθά, όλα θα γίνουν υπηρεσίες. Το να αποκτήσεις για να φας ένα μήλο ίσως γίνει υπηρεσία και τότε ... Υ.Γ.: Χρειάζεται και η υπερβολή για να φανεί καλύτερα τι μας περιμένει
  8. Μπορεί αν θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει το script, να παρακάμψει τον έλεγχο και να εγκαταστήσει Windows 11, αλλά όπως έχει γραφεί και σε προηγούμενη ανάρτηση:
  9. Άμα γίνεται με τα χέρια τότε πόσο μάλλον.
  10. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση σε πρώτο στάδιο, τα thermal pads μαζί με το αυτοκόλλητο να μπαίνουν με μηχάνημα και μετά σε επόμενο βήμα, πάλι το μηχάνημα να βγάζει τα αυτοκόλλητα, αλλά λόγω προβλημάτων, το μηχάνημα να μην τα έβγαλε;
  11. Κατάλαβα, μόλις έβγαλαν τις "απαιτήσεις", ενώ μπορείς να έχεις windows 11, δεν θέλουν να έχεις ούτε και αν το πληρώσεις.
  12. Αφού μπόρεσαν και εγκατέστησαν τα Windows 11, πως είναι δυνατόν να μην ικανοποιούν τις απαιτήσεις συστήματος των Windows 11;
  13. Αν θυμόσαστε παλαιότερα, υπήρξε προσπάθεια από την Intel να επιβάλει το πρότυπο BTX το οποίο εγκαταλείφθηκε αρκετά γρήγορα.
  14. Όπως φαίνεται, οι παραγωγοί όπως η Lenovo δεν συμμορφώνονται με τους δικούς τους όρους και καθιστούν σχεδόν αδύνατο για τους πελάτες να λάβουν επιστροφή χρημάτων για άδειες χρήσης που δεν χρησιμοποιούνται Αφού και η ίδια η Lenovo αποδέχεται ότι μπορεί κάποιος αγοραστής του προϊόντος της να πάρει τα χρήματα πίσω γιατί δεν τον ικανοποίησε;
  15. Τον Μάρτιο του 2018, ο Luca αγόρασε ένα ολοκαίνουργιο tablet Lenovo Ideapad 1. Μήπως αυτό που αγόρασε ΔΕΝ υπάρχει χωρίς OS; 2. Αφού και η ίδια η Lenovo αποδέχεται ότι μπορεί κάποιος αγοραστής του προϊόντος της να πάρει τα χρήματα πίσω γιατί δεν τον ικανοποίησε;
  16. Και γιατί να μην προτιμήσω Thermal grizzly Kryonaut που "βγήκε" και πρώτη ή την Prolima PK-3 (φθηνότερη); (Και οι δύο ηλεκτρικώς μη αγώγιμες).
  17. Αν κατάλαβα καλά, επειδή έχω ανοιχτό το thelab είναι η φωτογραφία του άρθρου, που ενεργοποιεί το Glasswire να δείξει επικοινωνία με την παραπάνω διεύθυνση. Θέλω να ψάξω και κάτι ακόμη και θα επανέλθω.
  18. "Μια άλλη ενδιαφέρουσα ανακάλυψη είναι ότι το "EpicWebHelper" έστειλε ορισμένα δεδομένα στην ακόλουθη διεύθυνση URL: tracking-website-prod07-epic-961842049.us-east-1.elb.amazonaws.com" Ελέγχοντας με το Glasswire και χωρίς να έχω το Epic Games Launcher παρατήρησα ότι και σε μένα στέλνονται δεδομένα στην διεύθυνση s3-eu-west-1.amazonaws.com που φαίνεται να είναι στην Ιρλανδία.
  19. Μας φοβίζουν για να αγοράσουμε τώρα, γιατί το 2021 οι τιμές θα πέσουν κι άλλο και θα έχουν λιγότερα κέρδη.
  20. Αφού χρησιμοποιήθηκε η ονομασία 4000 στα laptop για επεξεργαστές Zen 2, νομίζω είναι καλύτερα για να φανεί και να μη γίνει μπέρδεμα ότι οι νέοι που έρχονται και είναι Zen 3 να πάρουν ονομασία 5000. Κανονικά θα έπρεπε όπου υπάρχει Zen 2 να βάλουν ονομασία 3000, για να δείχνουν ότι είναι η 3η γενιά ( Zen, Zen+, Zen 2 ), αλλά αφού ονόμασαν 4000 τους Zen 2 στα laptop, τώρα είναι πιο ταιριαστό να ονομάσουν 5000 τους νέους για να μη φανεί ότι ανήκουν στην ίδια γενιά.
  21. vageo

    Η EVGA ανακοινώνει τη νέα θερμοαγώγιμη αλοιφή Frostbite 2

    ... και σκέφτηκα ΔΕΝ θα το σχολιάσει κανένας; Πάντως αυτές (και γιατί όχι και αυτοί) που ξέρουν τις συνέπειες ?, λένε ότι το μέγεθος ΔΕΝ είναι το σημαντικότερο, αλλά σημασία έχει η ικανότητα χειρισμού*. * της θερμοαγώγιμης πάστας ( μη πάει αλλού ο νους)
  22. vageo

    Η EVGA ανακοινώνει τη νέα θερμοαγώγιμη αλοιφή Frostbite 2

    Αναμένουμε να πληροφορηθούμε για: 1. Ηλεκτρική αγωγιμότητα και 2. Διαβρωτική ικανότητα ( τις θέλουμε και τις δύο πολύ μικρές - ιδανικά μηδέν)
  23. Πάντως ότι UltraStar ( 55 προϊόντα) πουλάει το skinflint.co.uk τα χαρακτηρίζει ως Conventional magnetic Recording (CMR). Τώρα κατά πόσο είναι αξιόπιστο δεν ξέρω.
  24. vageo

    Η SeaSonic ανακοινώνει νέα τροφοδοτικά υψηλών προδιαγραφών, Prime Fanless

    Θεωρώ ότι η καλύτερη περίπτωση τροφοδοτικού είναι με διακόπτη eco on-off και τοποθέτηση όπως σε παλαιότερα κουτιά, στο άνω μέρος του κουτιού, με το άνοιγμα ανεμιστήρα επάνω. Έτσι έχουμε σε κάθε περίπτωση (on ή off), μικρή ή καθόλου αποβολή θερμότητας από τις 4 κλειστές έδρες του στο εσωτερικό και σημαντική, από την 5η ή 6η επάνω έδρα προς τα έξω. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια δεν μετέχει καθόλου στο airflow του κουτιού.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.