Jump to content

ametanoitos

Premium Members
  • Posts

    103
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About ametanoitos

  • Γενέθλια 26/06/1984

ametanoitos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ametanoitos

    Καρτα στον φουρνο

    Μου άρεσε η εναλλακτική με το πιστολάκι. Είναι και πιο οικονομική και καθαρή λύση (για τον φούρνο ο οποίος θα φτιάχνει το φαί μας)
  2. ametanoitos

    Ιστοσελίδες που είδαμε και μας άρεσαν

    Μια χρήσιμη ιστοσελίδα σε όσους άλλαξαν πρόσφατα οθόνη ή θέλουν απλά να δοκιμάσουν κατα πόσον είναι σωστα ρυθμισμένη η οθόνη τους. LCD monitor test images :fun:
  3. ametanoitos

    Καρτα στον φουρνο

    Μην δίνεται ιδέες. Φανταστείτε τον Ευαγγελάτο να ανακαλύψει μετα από μερικούς μήνες φούρνους στα υπόγεια των αποθηκών του e-shop και του Πλαισίου μαζί με vga από rma....
  4. ametanoitos

    Ιστοσελίδες που είδαμε και μας άρεσαν

    Συμφωνώ! Το site το διαβάζουν και πολλά νέα, ανήλικα παιδιά αλλα και μεγαλύτερα παιδιά που ανακατεύονται έυκολα. Θεωρούν δεδομένη την επίθεση και ακόμη χειρότερα, την πυρηνική επιθεση την παοκλείουν όχι λόγω του κόστους σε περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές , αλλα λόγω του ότι μαζί με τους Ιρανούς που θα εξαυλωθούν, θα δεχθούν την ραδιενέργεια και οι στρατιώτες τους που υπηρετουν στους κατοχικους στρατους στις γειτονικές χώρες καθώς και συμμαχοι τους. Σότυ για το οφ τοπικ, το έβαλα σε spoiler
  5. Αφού είπταε τα κλασσικά να προσθέσω αυτό: Where Professional Models Meet Model Photographers - ModelMayhem
  6. ametanoitos

    Καρτα στον φουρνο

    Εσύ και οι υπόλοιποι μας κάνετε πλακίτσα...
  7. Πολύ σωστά. Ο Αινστάιν κέρδισε αίγλη ερμηνεύοντας την σημασία και τις αρχές ανακαλύψεων άλλων... Αυτό δεν έχει σχέσεις με εφευρέσεις. Ακόμη και στην ατομική βόμβα απλά συμμετείχε. Επί του πρακτέου ακόμη και τις δικες του θεωρίες προσπαθούσε με προσπάθειες τρίτων, να τις εδραιώσει και μαθηματικά .. Οπότε μάλλον στον θεωρητικό τομέα και την φιλοσοφία ταιριάζει παρά με την "καθαρή" επιστήμη και τις εφεύρεσεις.
  8. Αρχιμήδης αδιαμφισβήτητα γιατί με τα μέσα της εποχής και με τις εφευρέσεις του άλλαξε αρκετά πράγματα για την εποχή του. Ακόμη μεγαλύτερο θετικό του ήταν η πολυεπίπεδη γνώση του από ειρηνικούς μέχρι στρατιωτικούς σκοπούς, από την άντληση νερού με κοχλία από ένα ποτάμι μέχρι καταπέλτες, συστήματα τροχαλιών και γερανούς. Μετά ίσως να έβαζα (σαν πνεύμα περισσότερο) τον Da Vinci γιατί ασχολήθηκε με πολλούς τομείες της τεχνολογίας, αν και δεν καρποφόρησαν πολλά από τα σχέδια του (ειδικά κάτι πολεμικά άρματα ή κάποιες παράξενες πτητικές μηχανές). Ο Τέσλα πραγματοποίησε πιο χειροπιαστές και κομβικές ανακαλύψεις όπως και μια σειρά επιστημόνων του πρώτου μισού του 20ού αιώνα ιδιαίτερα σε χημεία-φυσική αλλά και μηχανολογία. Σημαντικός μεν αλλά δεν θα έχει τους επόμενους 10 αιώνες την αίγλη και την σημαντικότητα τα γραπτά και οι ανακαλύψεις του με αυτές του Αρχιμήδη, ούτε θα επηρεάσουν επί αιώνες ολόκληρους την επιστημονική σκέψη. Από την άλλη εφευρέτες του 19ου δεν με ενθουσιάζουν πέρα από τον Φορντ και τους Ράιτ (οριακά μεταξύ19-20ού) γιατί οι περισσότεροι ειτε κλέψαν ιδέες άλλων είτε απλά κερδισαν--καπαρώσαν με δικαστήρια τις ευρεσιτεχνίες. Κάτι που σημαίνει ότι αν δεν ήταν αυτοί σε 1-2 χρόνια θα ταν άλλοι ή αν δεν κερδίζαν το δικαστήριο αυτοί πάλι θα ταν άλλοι. ΥΓ. Εφευρέτες εδώ μιλάμε για ανθρώπους που φτιάξανε ευρεσιτεχνίες ή εφήβραν τεχνολογίες ή γενικά όσους ανακαλύψαν κάτι?
  9. Εφτιαξε την συντόμευση με απλό δεξί κλικ σε αυθεντικά Xp Sp3. ¨Οαν το πατάω μου εμφανίζει τον φάκελο του Dropmyrights, δεν μου ανοίγει τη νεφαρμογή. WTF? Δεν δουλεύει...
  10. Παιδιά φαίνεται χρησιμότατο. Εγω έχω διάφορα προβλήματα, επειδή ότνα εγκατέστησα τα XP SP3 (αυθεντικά) τον λογαριασμο που είχα τον έκανα απλό user και έφτιαξα νέο admin για ασφάλεια. Αποτέλεσμα πολλές εφαρμογές να μην τις βλέπι ο αντμιν ή να μην μπορώ να τρέξω ότι θέλω από τον quest. Πχ. με το Nero ζητάει άδειa να γραψει cd, βάζω στοιχεία admin αλλα το νέρο παύει να δύναται να γραψει cd. Επίσης scan σε antivirus, antispyware, μόνο από αντμιν λογαριασμό. Ετσι όποτε γράφω cds ή κάνω καθάρισμα, defrag αλλάζω αναγκαστικά και λογαριασμό. Και το κακό είναι οτι παρότι admin δεν μπορώ να δω τα εγγραφατου απλού, πρώην admin user. Ετσι ότι γραφω σε cd, το μεταβιβάζω πρώτα στα κοινόχρηστα έγγραφα ή στον εξωτερικό. Σπάσιμο! Την περίπτωση μου, θα την βοηθήσει το προγραμματάκι? Ειναι σπαστικό αυτό το μπες-βγες από τον ένα λογαριασmό στον άλλο. ΥΓ. Ο δημιουργός φαίνεται αξιόπιστος σαν μέλος της MS, αλλά ειναι καρατσεκαριμένες οι αγνές προθέσεις του προγράμματος κι από την ίδια την MS ή άλλα site?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.