Jump to content

eloydark

Premium Members
  • Posts

    1.015
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by eloydark

  1. Δοκίμασα να παραγγείλω μπαταρίες 18650 και NiMH από το gearbest και βγάζει cannot ship to Greece. Ξέρει κάποιος τι έγινε; Κόψαν τις μπαταρίες λόγω κινδύνου; Από που παραγγέλνουμε τώρα ποιοτικές μπαταρίες (αυθεντικές) σε λογικές τιμές;

  2. Θελω να παρω και εγω ενα για το σπιτι. Γενικα ειμαι ασχετος δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει, οποτε δε ξερω τι λειτουργιες να προσεξω απλα εχω δει κατι βιντεακια στο ιντερνετ για τις βασικες λειτουργιες. Μεχρι 50 τι υπαρχει καλο στην ελληνικη αγορα, που να παρω κατι και να μη χρειαστει στο μελλον να αναβαθμισω (λογω ελαττωματων, ελλειψης χαρακτηριστικων, κτλ)

    Νομίζω ότι η υπεύθυνη απάντηση είναι από την στιγμή που δηλώνεις ότι είσαι άσχετος να ΜΗΝ αγοράσεις πολύμετρο.
    Το ηλεκτρικό ρεύμα σκοτώνει και δεν είναι κάτι με το οποίο μπορείς να πειραματιστείς για να μάθεις.
    Όταν εσύ ο ίδιος δεν θα δηλώνεις άσχετος, θα μπορείς να αποφασίσεις μόνος σου τι λειτουργίες χρειάζεσαι από το μετρητικό σου.

    Sent from my Letv X500 using Tapatalk

    • Like 2
  3. Σε αυτά τα λεφτά νομίζω το Parkside είναι μονόδρομος. Δεν θα σε προδώσει και θα φέρει εις πέρας ότι του ζητήσεις σαν ερασιτέχνης.
    Προφανώς ούτε να σκεφτείς να δεις αυτό που πρότεινα πιο πάνω, δεν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά για κάτι που χρησιμοποιείς μία φορά το τρίμηνο και αν...

    Sent from my Letv X500 using Tapatalk

    • Like 2
  4. Δεν υπάρχει λόγος να ανοιγεις και δεύτερο νήμα για την ίδια ερώτηση. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, όπως σου είπαν και στο άλλο νήμα, είναι συμβατές, δεν θα έχεις πρόβλημα!

    Sent from my Letv X500 using Tapatalk


    • Like 1
  5. αυτήν την προσφορά την κυνηγάω από το Σεπτέμβριο που την έχασα από το ελβετικό αγαπημένο μου κατάστημα... 500 κομμάτια έφυγαν πριν προλάβω να πάρω χαμπάρι ότι είναι σε προσφορά (43 φράγκα τότε, κάτω από 40€), και τώρα πάλι τα ίδια...

    Δεν περίμενα πολλά να σου πω την αλήθεια. Πήγα πιο πολύ με την ελπίδα παρά ότι θα το πετύχω πράγματι. Σκέφτηκα στην χειρότερη θα πάρω κάνα marathon. Προφανώς δεν με χάλασε.

    Η Panasonic δεν πάει για εμένα δυστυχώς, είναι δώρο. Θα γράψω εντυπώσεις όταν την παραδώσω αν και θα είναι σύντομη η επαφή μου μαζί της! Προς το παρόν την έχω στην κούτα της κρυμμένη να μην την φάει ο σκύλος!

    Sent from my Letv X500 using Tapatalk

    • Like 1
  6. Απογοητευτηκα χθες το βράδυ που είδα ότι όλες τις προσφορές στα e-shops δεν τις πρόλαβαν, και πεισμωσα! Το πρωί πήγα νωρίς στο Media Markt και πήρα ένα MX Master στα 40 ευρώ και μετά στο Public και πήρα μία Panasonic 49" τηλεόραση, για δώρο!

    Sent from my Letv X500 using Tapatalk

  7. Πήγα σήμερα το πρωί στο κατάστημα στην Αργυρουπολη και είχε πολλά πράγματα της Logitech στις τιμές του black. Πήρα MX Master στα 40 ευρώ, όταν μπήκα είχε 3, πήρα το 1ο και ένας μετά από εμένα πήρε το 2ο. Φεύγοντας είχε μείνει ένα ακόμα αλλα αμφιβάλλω οτι θα υπάρχει μέχρι τώρα.

    Sent from my Letv X500 using Tapatalk

    • Like 1
  8. Logitech προϊόντα στο MediaMarkt τιμές χώμα.
     
    MX Master 40€, Τιμονιέρα G20 159€, G602 36€ και άλλα πολλά!
     
    http://www.mediamarkt.gr/el/search.html?campaign=true&searchProfile=onlineshop&catalogId=14051&query=logitech-black-friday

    Όλες οι πολύ καλές προσφορές προφανώς εξαντλήθηκαν!

    Sent from my Letv X500 using Tapatalk

  9. Εγώ αν και σύμφωνω στα περισσότερα θέλω απλά να κάνω μία παρέμβαση για το θέμα των σκύλων στα πάρκα.
    Ή είσοδος των σκύλων στα πάρκα ΔΕΝ απαγορεύεται από κανέναν, ειδικά δε από τους εκάστοτε δημάρχους, που δεν νομοθετούν.
    Οι πινακίδες κατά αναλογία που απαγορεύουν την είσοδο σκύλων σε πάρκα είναι εξίσου παράνομες.

    Προσοχή, δεν αναφέρομαι στους υπόλοιπους κανονισμούς που αφορούν ζώα συντροφιάς, και προφανώς ένας ιδιοκτήτης οφείλει να τηρεί όλους τους νόμους που αφορούν το ζώο του, και όχι μόνο αυτούς που τον συμφερουν!

    Sent from my Letv X500 using Tapatalk

    • Like 2
  10. Κατεβάζεις το επίσημο service manual της HP και κοιτάζεις σε τι διαφορετικά configurations έβγαινε το μοντέλο που έχεις. Κοιτάζεις τα part number που σε ενδιαφέρουν και ψάχνεις σε ebay/aliexpress αν μπορείς να τα βρεις και σε τι τιμή. Από εσένα εξαρτάται αν αξίζει να το κάνεις. Σε εμένα άξιζε, το δικό σου λαπτοπ όμως είναι αρκετά παλιότερο από το δικό μου, οπότε παίζει και να μην αξίζει.

     

    Θέλει ψάξιμο και να πιάνουν τα χέρια σου για να το κάνεις όλο σαν εγχείρημα.

  11. Καλησπέρα φίλε μου,
    Έχω και εγώ το HP DV6 6000 και του έχω αλλάξει τα πάντα.
    Ξεκίνησε σαν:
    AMD A6 1.6GHz
    HD6750
    6GB RAM
    750 GB HDD
    HD οθόνη
    Μπαταρία 6 κελιών
    Τώρα έχει γίνει:
    Intel Core i7 2760
    HD3000 graphics (δεν ήθελα discrete GPU γιατί δουλεύω Linux)
    16GB RAM
    120GB SSD & 750 HDD
    FULL HD οθόνη
    Μπαταρία 12 κελιών

    Αν πιάνουν τα χέρια σου όλα γίνονται!

    Sent from my Letv X500 using Tapatalk

  12. Το σημαντικό είναι να μην χρησιμοποιήσεις απαρχαιωμένο compiler, που δεν υποστηρίζει utf8. Θα χρησιμοποιήσεις τον xetex που μπορείς να γράφεις με την μία ελληνικά στο κείμενο σου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!

    Sent from my Letv X500 using Tapatalk

    • Like 1
  13. Θα μπορούσα να σου προτείνω arch, αλλά θα πρέπει να αφιερώσεις τουλάχιστον ένα Σαββατοκύριακο για να το στησεις και ίσως στην πορεία αλλάξει γνώμη λόγο δυσκολίας.

    Αφού έχεις εμπειρία με το mint, μπορείς να παραμείνεις σε αυτό ή να βάλεις το xubuntu που είναι παρόμοιο.

    Sent from my Letv X500 using Tapatalk

  14. Από τα λίγα που διάβασα, δεν άλλαξαν οι επιδόσεις του δίσκου, απλά η crucial έφτιαξε έναν driver που κάνει local caching στην RAM.
    Ανάλογα με το τι κάνεις στον υπολογιστή, αυτό μπορεί να θεωρηθεί από απλά λάθος έως πολύ λάθος πρακτική.

    Αν απλά παίζεις παιχνίδια τότε λογικά δεν σε νοιάζει. Αν όμως κανείς κάτι σημαντικό τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να χάσεις τα δεδομένα σου ανά πάσα στιγμή.

    Sent from my Letv X500 using Tapatalk

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.