Jump to content

devaggos

Premium Members
  • Posts

    345
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Everything posted by devaggos

  1. Το PSU μου τελευταίο χρόνο κάνει αυτό τον ήχο αραιά και που και συνήθως το έκανε για λίγο κατα το ξεκίνημα του. Τώρα τελευταίες 3 μέρες το κάνει σχεδόν συνεχόμενα όσο είναι ανοιχτό. Μπορεί να σταματήσει για λίγο και να συνεχίσει μετά από λίγα δευτερόλεπτα πάλι. Δεν είναι σίγουρα το φαν (έχει κουμπι και το σταμάτησα οπότε σίγουρα δεν ακουμπάει κάτι στο φαν) Ο ήχος έρχεται 100% από το PSU και όχι από κάπου αλλού. Δεν μπορώ να διακρίνω οπτικά κάτι άλλο στο PSU. Τσεκ βιντεο εδώ: Το τροφοδοτικό μου είνια το Thermaltake RGB Platinum 850W αγορασμένο 2019 Τι προτείνετε?
  2. devaggos

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Δεν το βλεπω να ειναι για steam. Απλά το κατεβάζεις.
  3. Δεν καταλαβαίνω τι κερδίσαμε με το Steam Link σε Windows 10 εφόσον ήδη μπορούσαμε να έχουμε το Steam εγκατεστημένο με λειτουργια remote play.
  4. devaggos

    Cyberpunk 2077: An Open World Sci-Fi Epic

    Πολύ απογοήτευση δυστυχώς και όσο περνάει ο καιρός και βλεπουμε περισσότερα κλιπακια με bugs νιώθω ότι έχουμε να κάνουμε με σοβαρά προβλήματα στο core game logic καθώς και στο game engine τους και ειλικρινά δεν ξέρω αν θα στρώσει πλήρως ή κοντά σε ενα πολύ ικανοποιητικο επίπεδο... Εγώ το είδα ελάχιστα μέχρι και το tutorial (να δω πως παιζει στο πισι και την ατμοσφαιρα του) και ενω ειχα σκοπό να το πιάσω στο 1.1 ή 1.2, απότι φαίνεται αυτό δεν θα γίνει και ξαναμιλαμε σε κανα χρόνο.... ?
  5. devaggos

    Cyberpunk 2077: An Open World Sci-Fi Epic

    Και απότι φαίνεται μια χαρα κάνει διαφορά το performance boost που παιρνεις χαμηλωνοντας ρυθμισεις (γιατί λέγανε ότι δεν κάνει στο steam πολλοί χρήστες)
  6. devaggos

    Cyberpunk 2077: An Open World Sci-Fi Epic

    Η CDPR ισχυρίζεται άλλα:
  7. devaggos

    Cyberpunk 2077: An Open World Sci-Fi Epic

    Το έχουν δικάσει πολλά αρνητικά reviews και για αμέτρητα Bugs αλλα και για πολύ κακό performance. Γενικά φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουμε για να το ευχαριστηθούμε όπως πρέπει, εγώ δεν θα το αγοράσω ακόμα πάντως. Γενικά γίνεται πανικούλης, θα βγουν λογικα και βελτιώσεις στους drivers των gpus και μετά θα μπορέσουμε να κρίνουμε πιο σωστά.
  8. devaggos

    AMD RX 6000 Radeon RDNA2 Architecture

    Ανεφερα μια ανησυχια μου απλως στο ότι τέτοιου τυπου τακτικες "συνδυασε αυτο με αυτο γιατι θα κερδίσεις αυτο" είναι ένα βήμα πριν το "πρέπει να πάρεις αυτό γιατι δεν είναι συμβατό με τα άλλα" (βλεπε Nvidia Gsync ή Apple ecosystem) και δεν μας συμφέρουν σαν καταναλωτες. Το DLSS δεν κατάλαβα πως σχετιζεται με αυτο που ειπα από αυτά που γνωρίζω.
  9. devaggos

    AMD RX 6000 Radeon RDNA2 Architecture

    Στα θετικά ότι υπάρουν "αντιστοιχες" επιλογές και από την κόκκινη. Προφανώς πρέπει να δούμε reviews και να συγκρίνουμε και τα features ray tracing DLSS που προσφέρει η κάθε μία κλπ... Στα αρνητικά προσωπικά οι τιμές μου φαίνονται στο θεό ή τέλος πάντων δεν είναι το μαρκετ μου αυτό, ήλπιζα να δούμε και κάτι φτηνότερο που δεν είδαμε. Και με τρομάζει λίγο αυτό το combo με ryzen 5k που ναι μεν μετράει το ότι υπάρχει και παίρνεις εξτρα gains αλλά αυτό κάπως οδηγεί σε μονοπωλιακή τακτική ας πουμε...
  10. +50$ είναι η διαφορά πάντως δεν είναι "Τεράστια" όπως λέτε το θέμα είναι αν θα συνεχίσει την πολιτική που ρίχνει τις τιμές στο διάστημα του χρόνου ή αν θα δούμε τυχόν υπερ-εκμεταλευση από την καλή θέση που έχει βρεθεί....
  11. devaggos

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Ωπ ωραιος δεν ειχα δει οτι εχει και το dlc, πως το κατεβαζω ομως? Eκανα GET και δεν μου κατεβασε κατι άλλο εξτρα... εκτός αν το εχει ηδη κατεβασμενο και απλα κανοντας OWNED το εμφανιζει ενεργο in-game?
  12. devaggos

    Nvidia RTX 30X0 Ampere Architecture

    How a Bot Bought Dozens of RTX 3080 Units Before Consumers Could Grab Them WWW.PCMAG.COM Based on a tweeted image, the bot was able to help one reseller score 42 units of the RTX 3080 from Nvidia’s website before it went out of stock.
  13. devaggos

    Nvidia RTX 30X0 Ampere Architecture

    Asus and Zotac Massively Slash GeForce RTX 2000-Series Pricing | Tom's Hardware WWW.TOMSHARDWARE.COM In time for Nvidia’s Ampere RTX 30-series launch, graphics cards makers slash prices of existing boards Έκλαψα με το 'token of sadness' ???? Λέτε να παίξει και Ευρώπη κάτι τέτοιο στις τιμές της προηγούμενης γενιάς? Και αν παίξει θα άξιζε η αγορά ? Υποθέτω πως όχι
  14. devaggos

    Nvidia RTX 30X0 Ampere Architecture

    Λίγο πιο κάτω από το tweet είδα και αυτό όμως: ? Ethereum Miners Eye NVIDIA's RTX 30 Series GPU as RTX 3080 Offers 3-4x Better Performance in Eth | Hardware Times WWW.HARDWARETIMES.COM Images have surfaced on China’s Baidu forums showing crypto-miners hoarding NVIDIA’s new GeForce RTX 3080 graphics cards in the dozens. Considering that the launch date is still several days away, it’s a surprise that these miners were able to get their hands on so many units: In the above image, you can see a mining …
  15. Με την ACS δράμα η κατάσταση... τουλάχιστον 1 βδομάδα στο κατάστημα και ακόμα τίποτα το πακέτο μου. Και προχθές στην περιοχή μου πήγε αστυνομία να διώξει τον κόσμο από το κατάστημα στις 20:30 το βράδυ γιατί αρνούνταν να φύγουν...
  16. Πω επιτέλους! Φαίνεται πολύ βολικό και όμορφο με μία πρώτη ματιά! Σε όσους δεν κάνει το update από μόνο του ενώ ήταν ήδη στο beta profile, απλά πατήστε πάνω αριστερά στο μενού : Steam -> "Check for Steam Client Updates..."
  17. devaggos

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύει αυτό το promo ? μιας και τώρα λιώνουμε λίγο wow classic ?
  18. Rename απλα το φάκελο, το μόνο που θα χαλάσει είναι το steam shortcut σου.
  19. https://www.techpowerup.com/review/amd-radeon-rx-5700-xt/
  20. devaggos

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Greek Book (2018) Την ξεκίνησα χωρίς καν όρεξη, αλλά μου άρεσε πολύ στην πορεία! Χαλαρή ταινία με τα αστειάκια της και τα εξαιρετικά μηνύματα της!
  21. Δεν έχει γίνει release αυτό το νέο UI. Ούτε στο beta υπάρχει ακόμα, είναι άγνωστο πότε θα βγεί. Απλά έγινε leak ένα αρχείο του νέου UI που ετοιμάζει το Steam. Το leak έγινε καταλάθος νομίζω στο chinese store(νομίζω) και το βρήκε το steamdb και το γνωστοποίησε. Προσωπικά δεν ασχολήθηκα να βάζω τώρα εξτρά πράματα αφού δεν είναι έτοιμα ακόμα δεν έχει νόημα. Αλλιώς θα είχα ήδη skin από όλα αυτά που κυκλοφορούν... Αν θέλετε να το βάλετε πάντως δείτε το βίντεο του UltraΒ παραπάνω.
  22. Γιατί εγώ βλέπω το παλιό UI στα screenshots? Πως βάζουμε το καινούριο?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.