Jump to content

Dr_Nikiforos

Premium Members
  • Posts

    611
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Dr_Nikiforos

  1. On 2/9/2023 at 5:05 ΜΜ, το μέλος iseeklife έγραψε:

    Να επανέλθω παίδες . Καλό φθινόπωρο . Βλέπω σε γνωστά καταστήματα ο σαμσουνγκ 870 Έβο 4ΤΒ είναι πάλι σε τιμή χώμα . Επίσης και ο 970 εβο πλας είναι σε τιμή χώμα . Ο 2 ΤΒ . Οποίοι θέλουν και τους χρειάζονται ας έχουν τον νου τους . Από το 2018 τα call of duty gia pc ήταν 200 γίγα . 

     

    Είναι μοντέλα 3-4 ετών. Λογικό να πέφτουν συνέχεια οι τιμές τους. 

    • Like 1
  2. 2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    @Dr_Nikiforos

    οταν εψαχνα για Custom και γω ημουν αναμεσα σε αυτο και το keychron q1

    ολοι λεγανε να παω σε keychron. παρολα αυτα θα επαιρνα το gmmk pro αλλα τελικα βρεθηκε μεταχειρισμενο σε κατασταση καινουριου q1 και το τσιμπησα χωρις 2η σκεψη

     

    με τι διακόπτες το εχεις το gmmk pro? τα keycaps βλεω ειναι τα pudding??

     

    Ναι τα λευκά pudding είναι. Διακόπτες τους panda unlubed προς το παρόν. περιμένω τα έξτρα για να το κάνω. Πήρα και τους μεταλλικούς αποστάτες για τα swift - space κλπ και θα μπουν όλα μαζί.  

  3. Ωραίο το gmmk pro σαν κατασκευή και αίσθηση αλλά σαν ποιότητα pcb/ switch θέλει δουλειά για τα λεφτά που ζητάει. Day 1 και αφού τα κούμπωσα όλα, 5 πλήκτρα δεν λειτουργούσαν. Ψάχνω reddit και βλέπω άπειρα threads για το θέμα. Σε εμένα δούλεψαν όλα με αλλαγή των διακοπτών στις συγκεκριμένες θέσεις. Το 1 βέβαια ήθελε καμια 10αριά διακόπτες για να παίξει. Αλλοι στράβωνα τα pins του switch και σε πολλές περιπτώσεις έστειλαν το pcb για αλλαγή. 

    4.jpg

    • Like 3
  4. 1 ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

    Νικι πες μου οτι παιζεις diablo...

     

    Ήμουν δυνατό καψούλι στο 3. 12 ώρες την ημέρα solo! Τώρα για το 4 δεν νομίζω πως αντέχω για τέτοιο grind αλλά θα παλέψω όσο μπορώ.

  5. Αν σε κάλυπτε τόσο καιρό η 1080ti τότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείς παραπάνω από την 3080 ti. Θα σου βγάλει σίγουρα ανάλογα χρόνια. Η 4080 θα άξιζε αν έκανες κάθε χρόνο αλλαγή για να μην χάνει αξία.  Αν μπεις σε τρυπάκι να περιμένεις και να ψάχνεις όλη μέρα μήπως και πέσει 50€ η 3080ti, τότε περιμένεις να πέσει στο χιλιάρικο σε κανα 4μηνο η 4080 και την τσιμπάς. 

    • Agree 2
  6. 1 ώρα πριν, το μέλος Trooper έγραψε:

    Ετσι για τα καλα Χριστουγεννα αποφασισε η activision να με κανει shadow ban... Να μην εχουμε κατι να παιξουμε δηλαδη τωρα που έχουμε χρονο...ελεος

     

    Μπορείς να κάνεις ένα account για να παίξεις warzone αυτές τις 10 μέρες που θα είσαι σε shadow ban στο κανονικό σου. 

    1-2 εβδομάδες κρατάει και στο επαναφέρουν. Πως το έφαγες; Εκτός από περίεργη απόδοση που δεν είναι απαραίτητο το cheat,  το δίνουν και σε όσουν κάνουν χρήση τα γνωστά bug-exploits που υπάρχουν. 

  7. Για να το πιάσουμε από κάπου μιας και το νήμα έχει γίνει "πείτε cpu usage σε random videos".

     

    Αφου γράφεις πως θες να κάνεις streaming γιατί δεν κάνεις δοκιμή πραγματικών συνθηκών και να δεις πως συμπεριφέρεται το μηχάνημα σου.  Τα τυχαία videos 30k δεν βοηθούν να βγάλεις συμπέρασμα για κάτι. Δεν παίρνεις μετρήσεις για κάτι αν αυτό νομίζεις. 

     

    • Like 5
  8. 9 ώρες πριν, το μέλος iseeklife έγραψε:

    Διάβασα ότι σταμάτησε το πείραμα με το 4Κ του γιου τιουμπ . Κανονικά πρέπει να βλέπουμε 4Κ . Μπήκα στα δύο κανάλια ,ακόμα 1080 δείχνουν . Μπορεί να είναι νωρίς να κάνουν τις αλλαγές . Να αλλάξει ο διαχειριστής τις ρυθμίσεις . 

     

    Τα 2 τελευταία video στο κανάλι με το bugatti παίζουν 1080 ενώ όλα τα υπόλοιπα 4k. Δεν σχετίζεται με την συνδρομή που ήθελαν να βάλουν για 4k θέαση αλλά με το κανάλι. 

    • Like 1
  9. 9 λεπτά πριν, το μέλος GFFermari έγραψε:

    Δλδ να μη το πάρω; (επανάληψις)

     

     

    Στο κομμάτι gameplay αν έχεις παίξει battlefront και σου άρεσε τότε τσίμπα το.  Τα αρνητικά στοιχεία του παιχνιδιού σε core σημεία και σε performance είναι γνωστά οπότε με μια δοκιμή είτε από ea access είτε να σου δώσω account να μπεις μερικές ώρες να δεις αν σου κάνει για αγορά θα αρκεί. 

     

    • Like 1
  10. 5 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε:

    ξαναγυρναει κόσμος ρεεεε....😄

     

    Πόσο να κρατήσει όμως με 1 map που όντως έχει δράση και 5 όπλα που τα ξεκλειδώνεις σε 2 ώρες. 

    • Like 1
  11. Αν το φορτώνεις με πολλές εφαρμογές και μπουκώνει δεν θα θα δεις διαφορά με την κάρτα γραφικών. Πες παραπάνω λεπτομέρειες σε χρήση και τα υπόλοιπα υποσυστήματα για να υπάρχει καλύτερη εικόνα και εκτιμήσεις. 

  12. 3 ώρες πριν, το μέλος iseeklife έγραψε:

    Σε καθημερινή χρήση με πολλά απλά πράγματα ,έν έτη 22 πάει μέχρι 20 τις εκατό cpu usage . 
    Αρχίζουν τα σήμαδια ότι πλησιάζει η ώρα της αναβάθμισης . 
    1) battlefield 2042 δουλεύουν οι μισοί πυρήνες , μάλλον δεν αναγνωρίζει το hyper threading , και πάνε μέχρι στο 80 τις εκατό τους . Τυχερός που στην εξαετία παίζει το battlefield . Στο call of duty είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα .τους βλέπει όλους και με αρκετά προγράμματα και twitch streams ανοιχτά έχω βαρέσει 60 τις εκατό χρήση. 
    2) σήμερα ήρθε και το πιο βαρύ στοιχείο . Τυχαία έμαθα για το 8 k earth channel στο YouTube . Δεν με αφορούν τόσο τα βίντεο όσο το τεχνολογικό όριο του 8k .

     

    Ο λόγος αναβάθμισης από αυτά που γράφεις δεν προκύπτει πουθενά νομίζω. 

    Θες να κάνεις αναβάθμιση για να βλέπεις 1% χρήση σε ότι κάνεις? Το 8k προφανώς και πρέπει να το δεις σε 8k monitor για να το καταλάβεις όπως γράφει παραπάνω ο gdp77.

    Γενικά τα games θέλουν Mhz και τα servero cpu δεν αποδίδουν αναλογικά με τα χρήματα τους γι' αυτή τη χρήση. Σίγουρα σου δίνουν αβάτζο στο να streamαρεις από το ίδιο μηχάνημα, αλλά την καθαρή δύναμη που παίρνεις από τις mainstream πλατφόρμες για τα games δεν τα πιάνουν ποτέ. Πάντα σε σχέση απόδοση/ τιμή. 

     

    Ps. Το bf42 είναι από τα χειρότερα unoptimized games οπότε δεν υπάρχει κάτι σαν μέτρο σύγκρισης.

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.