Jump to content

Eyesburn

Premium Members
  • Posts

    53
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Eyesburn

  1. Eyesburn

    Αμαξι στην Κυπρο

    Για 1400 κυβικά VW Scirocco TSI δίνω 140 ευρώ.
  2. Eyesburn

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλές γιορτές σε όλους και πάνω από όλα υγειά.
  3. Eyesburn

    Internet στην Κύπρο

    Αν και καθυστερημένα θα σου πω να κοιτάξεις για cablenet, 50m με 30 ευρώ. Δες αν καλύπτει την περιοχή σου ή πήγαινε από κάποιο κατάστημα. Που θα κάνεις το μεταπτυχιακό σου αν επιτρέπεται;
  4. Eyesburn

    Call of Duty: Advanced Warfare

    Σωστός..
  5. Eyesburn

    Call of Duty: Advanced Warfare

    Για κάποιο λόγο έβγαλαν από το steam το region lock και οι φίλοι μας οι Ρώσοι το δίνουν στο 20ρικο! Μόλις το ενεργοποίησα και είναι κανονικά RoW έκδοση.
  6. Eyesburn

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Έχω ένα invite να δώσω το οποίο ισχύει για άλλες 12 ώρες! Όποιος το θέλει ας στείλει ένα pm. Το μόνο που θα ήθελα είναι όποιος στείλει pm να έχει πάνω από 50 μηνύματα στο forum και φυσικά να μην το βάλει σε καμιά αγγελία.
  7. Eyesburn

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Αρχικά κάνουμε mount το /system σαν RW ( κατεβάζουμε το ES File Explorer και ενεργοποιούμε το Root Explorer το οποίο χρειάζεται να έχουμε κάνει root την συσκευή μας. Στην συνέχεια με παρατεταμένο κλικ πάνω στον Root Explorer εμφανίζεται η επιλογή για να κάνουμε mount το /system σαν RW) Το αρχείο που θα τροποποιήσουμε είναι: /system/etc/mixer_paths.xml Καλό είναι να κάνουμε ένα αντίγραφο του αρχείου πριν το τροποποιήσουμε Περίπου στην γραμμή 571 του αρχείου θα βρούμε τον παρακάτω κώδικα Select Code <!-- Analog output devices --> <path name="ear"> Όταν βρούμε αυτό το σημείο, μερικές σειρές πιο κάτω και συγκεκριμένα στην 576 θα βρούμε τον κώδικα: Select Code <ctl name="RX1 Digital Volume" value="84"> Αλλάζουμε το (84) με έναν μεγαλύτερο αριθμό μέχρι το 100, Εγώ το έχω στο 95 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δοκιμάστε που σας ικανοποιεί, μετά από κάθε αλλαγή χρειάζεται επανεκκίνηση.
  8. Eyesburn

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Για την ένταση του ακουστικού υπάρχει λύση. Εγώ το έκανα και είναι κομπλέ πλέον... Αν θέλετε να το ποστάρω μου λέτε αλλιώς σε PM.
  9. Eyesburn

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Και εμένα είχε κιτρινίλα στο κάτω μέρος της οθόνης αλλά μετά από μια εβδομάδα χρήσης σχεδόν έχει εξαφανιστεί!
  10. Eyesburn

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    https://forums.oneplus.net/threads/rom-official-4-4-4-oneplus-aosp.65482/ Και επίσημα AOSP Rom!
  11. Eyesburn

    Diablo 3 TheLab Clan

    Αν μπορείτε κάντε και εμένα ένα invite στην clan, βαρέθηκα να παίζω μόνος! Πριν λίγες μέρες πήγα 70 και ακόμα δεν έχω καλό gear. Eyesburn#2995
  12. Eyesburn

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Ναι κομπλέ είναι, σε 2 λεπτά είχα το κλειδί.
  13. Eyesburn

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Μια πολύ καλή προσφορά Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist στα 2.39. Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist (English Only) | UPlay Downloads | SimplyCDKeys
  14. Ο πατέρας του είναι μαύρος
  15. Eyesburn

    TITANFALL

    http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/1ohy1r/origin_mexico_battlefield_4_premium_2831_2281/ Η ίδια διαδικασία και για το titanfall.. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
  16. Eyesburn

    TITANFALL

    Μόλις ξεκίνησε το pre-load για εμάς τους "Κορεάτες".
  17. Eyesburn

    TITANFALL

    Season Pass & Digital Deluxe - Titanfall Ξεκινήσαμε...
  18. Eyesburn

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    [ame=http://www.amazon.fr/gp/product/B00G5T1P1I/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A1X6FK5RDHNB96]Sapphire 21227-00-40G Carte Graphique ATI Radeon R9 290X 1000 Mhz 4096 Mo PCI-Express: Amazon.fr: Informatique[/ame] Χμμ έχει κωδικό της 290 αλλά λέει 290x..
  19. Eyesburn

    Nexus 4

    Από Play store Ευρώπης έχει σίγουρα και κάπου διάβασα ότι ακόμα και από το Play store Αμερικής έχεις εγγύηση κανονικά αλλά για να μην σε πάρω στον λαιμό μου μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο την LG και να ρωτήσεις..
  20. Eyesburn

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Να και το Cinematic!
  21. Eyesburn

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Football Manager 2013 - Buy and download on GamersGate Football Manager 2013 14.30 euro!
  22. Eyesburn

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Eμ δεν το αναφέρει..Στο λέω από πρώτο χέρι(δηλαδή το δικό μου) ότι είναι region locked.
  23. Eyesburn

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Φυσικά και το παίζεις μέσω steam αφού είναι steamworks! Απλά δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις αν δεν είσαι Αμερική ή έχεις αμερικάνικη IP..
  24. Eyesburn

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Το Dead Island από amazon.com είναι Region Locked για Αμερική. Βεβαία μπορείς να το ενεργοποιήσεις με VPN αλλά δεν νομίζω να είναι νόμιμο..
  25. Eyesburn

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Το Secret world sta 15$!!! [ame=http://www.amazon.com/Electronic-Arts-41018ecret-World1-Download/dp/B007VTVKG6/ref=sr_1_1_title_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1355523802&sr=1-1&keywords=secret+world]Amazon.com: The Secret World [Download]: Video Games[/ame]
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.