Jump to content

theosdor

Premium Members
  • Posts

    134
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About theosdor

  • Γενέθλια 17/06/1988

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    ό,τι τελειώνει σε -ing....
  • Επάγγελμα
    Αλλάζουμε φώτα... :P

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

theosdor's Achievements

  1. Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά με υγεία, Σκέφτομαι προς αγορά του laptop. Καθημερινή απλή χρήση και μία φορά στο τόσο κανένα Aut*ad απλή version. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Όχι παιχνίδια. Πως σας φαίνεται? Μία σύγκριση που έχω κάνει με κάποια από Ελλάδα, μου φαίνεται καλύτερη λύση.
  2. Καλησπέρα σας, Είμαι έτοιμος προς αγορά ενός laptop Teclast F6 Plus 13.3inch. Ο συγκεκριμένος φοράει 256GB SSD M.2 αλλά δεν έχω κάποια πληροφορία. Ήθελα να ρωτήσω αν μελλοντικά θα μπορούσα να τον αντικαταστήσω με NVM.e Ρωτάω γιατί βρήκα στο web την παρακάτω φωτογραφία που δείχνει κάποιες διαφορές στην κατασκευή τους.
  3. theosdor

    Laptop Dell δεν ανοίγει

    Καλησπέρα, δυστυχώς δεν είμαι.
  4. Καλησπέρα σας, Αντιμέτωπίζω το παρακάτω πρόβλημα, έκανα shut down χθες το βράδυ το laptop. Σήμερα που πήγα να το ανοίξω δεν άνοιγε με τίποτα. Επειδή έχω και δεύτερο αντίστοιχο, δεν είναι θέμα μπαταρίας ή τροφοδοτικού. Με τα πολλά το άνοιξα, αφαίρεσα την μπαταρία από την MB για κανένα τέταρτο, τα ξανακούμπωσα όλα και άνοιξε κανονικά. Έκανα κάποια updates, έκανε επανεκίννηση από τα update και όλα καλα. Μόλις έκανα shut down πάλι δεν άνοιξε. Ξανά η ίδια διαδικασία με την μπαταρία της MB και έπαιξε. Έλα πάλι που μόλις έκανα shut down δεν ξανάνοιξε. Τι κουλό είναι αυτό??
  5. theosdor

    Κάδος ανακύκλωσης server

    το undelete server χρειαζόμαστε?? Και πόσα licences χρειαζόμαστε? Θα μπορούσε να είναι μόνο ένα και ό,τι διαγράφει ο καθένας να πηγαίνει σε αυτό το κάδο ή χρειαζόμαστε 14 άδειες?
  6. Καλημέρα στην παρέα, Στον server της εταιρείας υπάρχει ένας φάκελος public που μπαίνουν και οι 14 χρήστες και ο κάθε χρήστης έχει τον δικό του φάκελο, υπάρχει τρόπος όταν διαγράφεται κάτι μέσα από αυτούς τους φακέλους να μην είναι μόνιμη διαγραφή αλλά να πηγαίνουν σε κάποιον κάδο ανακύκλωσης έστω κοινόχρηστο για όλους ή αν γίνεται ιδανικά στον φάκελο του κάθε χρήστη να υπάρχει ατομικός κάδος και ένας για τον φάκελο public. Ευχαριστώ.
  7. theosdor

    Πρόβλημα αναβάθμιση σε Windows 10 pro

    Καλησπέρα, συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. Τελικά ο IT της εταιρείας μου το έφτιαξε. Το έκανε με generic κλειδί και μετά χρησιμοποίησε το αυθεντικό κλειδί για να τα ενεργοποιήσει όπως και το περιέγραψε ο Γιάννης_84 Εγώ ωστόσο είχα δοκιμάσει να κατεβάσω μια καθαρή έκδοση των windows και να ενσωματώσω το αρχείο PID.txt όπως έγραψε acct αλλά δεν τα κατάφερα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθειά σας.
  8. Καλησπέρα, έχω την access σε ένα nas στο οποίο συνδέονταν καποιοι υπολογιστές. (η διαδρομή φαίνεται στη φώτο 1) Τα 2 αρχεία που δουλεύω είναι το OFFICE-USER-V.2.9 και το WH-USER-V.1.7-F Τώρα έβαλα server, έκανα copy paste τα αρχεία όλα σε αντίστοιχη διαδρομή στον server αλλά όπως ήταν λογικό επειδή αυτός που δημιούργησε αυτές τις 2 βάσεις δεδομένων έχει βάλει σαν διαδρομή να χτυπάει το \\NAS\Public\OFFICE\ACCESS προφανώς αν ξεσυνδέσω το nas δεν με αφήνει να ανοίξω τα αρχεία. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει από MS Access να με βοηθήσει πως μπορώ να αλλάξω την διαδρομή και πλέον αυτά τα δύο αρχειάκια να ανοίγουν από την καινούργια θέση " \\SERVERERP\Public\OFFICE\ACCESS " ώστε ο NAS να πάει στην ευχή του Θεού? (η διαδρομή φαίνεται στη φώτο 2) Σας ευχαριστώ.
  9. theosdor

    Πρόβλημα αναβάθμιση σε Windows 10 pro

    Μου βγάζει σφάλμα στην αλλαγή κλειδιού φίλε μου μέσω αυτής της διαδικασίας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δημιουργήσω ένα iso από το αυθεντικό CD και να του ενσωματώσω κάποιο αρχείο που θα με αφήνει να κάνω επιλογή ποια έκδοση να εγκαταστήσω?
  10. theosdor

    Πρόβλημα αναβάθμιση σε Windows 10 pro

    Κατά την διάρκεια του φορμάτ δεν μου ζητάει κλειδί. P55 Δεν το δέχεται το κλειδί μέσω της αναβάθμισης που λες. Το δοκίμασα.
  11. theosdor

    Πρόβλημα αναβάθμιση σε Windows 10 pro

    Δεν μου ζητάει κλειδί. Έκανα clean install ωστόσο. Διέγραψα τα πάντα από αρχεία που είχε ο σκληρός δίσκος.
  12. Καλησπέρα, αγόρασα ένα Dell laptop με προεγκατεστημενα τα Windows 10 home. Αγόρασα ένα CD την έκδοση των Windows 10 pro αλλά προσπάθησα να κάνω format με το νέο CD και εγκαθιστά πάλι τα home. Είναι σαν κλειδωμένη η εγκατάσταση και δεν με αφήνει να βάλω άλλη έκδοση. Μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? Ευχαριστώ.
  13. theosdor

    GA-G33M-DS2R πρόβλημα θύρα ethernet

    Ναι το κατάλαβα. Αλλά δεν έχω ασχοληθεί με Linux ποτέ και δεν ξέρω την διαδικασία
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.