Jump to content

giantdi

Premium Members
  • Posts

    77
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by giantdi

  1. giantdi

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία!
  2. giantdi

    #labxmas2014 day 18 gift 30

    DJD RootX Suedehead .38-.45
  3. giantdi

    #labxmas2014 day 17 gift 29

    Space Invaders
  4. giantdi

    #labxmas2014 day 17 gift 28

    1, 8x8 square 4, 7x7 squares 9, 6x6 squares 16, 5x5 squares 25, 4x4 squares 36, 3x3 squares 49, 2x2 squares 64, 1x1 squares 64 + 49 + 36 + 25 + 16 + 9 + 4 + 1=204
  5. giantdi

    #labxmas2014 day 11 gift 19

    888 + 88 + 8 + 8 + 8 = 1000
  6. giantdi

    #labxmas2014 day 8 gift 13

    6 Αυγούστου 2012
  7. giantdi

    Καλος οδοντιατρος

    Να 'σαι καλά Γιατρέ, σε ευχαριστώ πολύ για τις τεκμηριωμένες και άμεσες απαντήσεις σου! Άρα ξεκινάω με την ακτινογραφία και βλέπουμε για τα παρακάτω. Κάτι μου λέει ότι θα μου στοιχίσει πολλά αυτή η δουλειά...:sick:
  8. giantdi

    Καλος οδοντιατρος

    Ευχαριστώ πολύ Doc για την άμεση απάντηση! Κάποιες τελευταίες απορίες: Άμα δεν βγάλω τους φρονιμίτες μπορεί να συνεχιστεί το στράβωμα ή ότι έγινε έγινε? Την ακτινογραφία μπορεί να μου την βγάλει και κάποιος οδοντίατρος-ορθοδοντικός? Μπορείς να μου πεις πόσο θα κοστίσει στο περίπου η αφαίρεση των 4 φρονιμιτών γιατί έχω ακούσει κάτι 150άρια ο καθένας?:hang3:
  9. giantdi

    Καλος οδοντιατρος

    Καλησπέρα γιατρέ, Θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Ο οδοντίατρος που πηγαίνω που είπε πως είναι μύθος πως όταν βγαίνουν οι φρονιμίτες μπορούν να σου προκαλέσουν στράβωμα στα μπροστινά σου δόντια.Αυτό ισχύει? Από τότε όμως που ξεκίνησαν να μου βγαίνουν είναι αλήθεια πως παρατήρησα ένα στράβωμα στα μπροστινά μου δόντια, τόσο στο κάτω όσο και στα πάνω. Έχουν εμφανιστεί και οι 4 φρονιμίτες αλλά δεν έχουν βγει ακόμα ολόκληροι. Μπορούν ακόμα να μου προκαλέσουν μεγαλύτερο στράβωμα καθώς αναπτύσονται κι άλλο? Σκέφτομαι να πάω σε κάποιον ορθοδοντικό για να κάνω μια ακτινογραφία μπας και είναι στραβοί και χρειάζονται αφαίρεση γιατί όλο και περισσότεροι φίλοι μου πάνε και τους αφαιρούν λόγω φόβου στραβώματος των δοντιών τους. Τι λες να κάνω? Αν τους αφαιρέσω η μοναδική λύση για το υπάρχον στάβωμα είναι τα σιδεράκια? Έχω ακούσει και για κάτι διάφανα, σαν μασελάκια, αυτά κάνουν δουλειά? Άλλη λύση υπάρχει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση και κυρίως για την βοήθεια που προσφέρεις σε όλα τα μέλη του Lab! Τα έχει όλα αυτό το φόρουμ τελικά!
  10. giantdi

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Δεν χρειάζομαι τον καινούργιο δίσκο γιατί αγόρασα καινούργιο μιας και έπρεπε να μεταφέρω τα δεδομένα μου πριν τον πάω για service και καθώς επειγόμουν γιατί θα έμενα χωρίς pc μέχρι να αντικατασταθεί. Επομένως θα με βόλευε πολύ κάποιο πιστωτικό ή το χρηματικό ποσό του καινούργιου δίσκου. Σε ευχαριστώ πολύ απλά θα ήθελα μια πιο σίγουρη απάντηση για να ξέρω πως θα το χειριστώ. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει!
  11. giantdi

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Όχι, δεν είναι ίδιος γιατί δεν υπάρχει πλέον. Έχει την ίδια χωρητικότητα και χαρακτηριστικά αλλά είναι η νέα γενιά. Γιατί, τι ρόλο παίζει αυτό? Στην περίπτωσή μου, δικαιούμαι πιστωτικό ή το χρηματικό ποσό?
  12. giantdi

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Καλησπέρα και από μένα, Είχα πάει σκληρό δίσκο για service λόγω προβλήματος και έγινε αντικατάσταση με καινούργιο. Μπορώ να αρνηθώ την παραλαβή του καινούργιου δίσκου και να ζητήσω πιστωτικό ή λεφτά πίσω? Εφόσον αυτό γίνεται, η επιστροφή θα γίνει στην τελευταία τιμή που είχε ο παλιός δίσκος ή στην τωρινή τιμή του καινούργιου δίσκου που γίνεται αντικατάσταση?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.