Jump to content

poedeer7

Members
  • Posts

    35
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About poedeer7

  • Γενέθλια 11/05/1974

poedeer7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. poedeer7

    ._. Project RGBWhite ._.

    το τροφοδοτικό σου καλύτερα θα ήταν να το γυρίσεις ανάποδα όπως συνηθίζεται στα passive psu's για να μην εγκλωβίζεται η ζέστη στο εσωτερικό του.
  2. poedeer7

    [Κατάστημα] Παρουσίαση Sleeve-modding.com

    ευχαριστω για τη διευκρινηση καρμεν! μαλλον θα προτιμησω το ταχυδρομειο
  3. poedeer7

    [Κατάστημα] Παρουσίαση Sleeve-modding.com

    Κάρμεν συγχαρητηρια για την αψογη παρουσιαση ενος καταστηματος για το οποιο πολλοι δε γνωριζαμε την υπαρξη του! οταν λες στελνει με κτελ πας και παραλαμβανεις απο το σταθμο? σου λεει ποτε ακριβως θα παραλαβεις?
  4. poedeer7

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    και γω μεσα στη παραγγελια. μπορουν να μαζευτουν κ περισσοτεροι απο ενας αθηνα για να γινει ο διαμοιρασμος πιο ευκολα κ οικονομικα σε γειτονικες περιοχες του καθενος. (το λεω μηπως δισταζει καποιος να το αναλαβει εντελως μονος του)
  5. poedeer7

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Παιδια εγω θελω αυτο το πεταλακι απο thomann.Behringer NR300 Noise Reducer - Thomann Greek Cyberstore εχω φαει τον κοσμο να το βρω και μονο εκει το εχει. αν γινεται να συμπεριληφθει στην ομαδικη θα σας ημουν ευγνωμων. επισης ειμαι απο αθηνα και μπορω να βοηθησω με τη παραγγελια.
  6. poedeer7

    Unigine Valley results

    5850 extreme καλα ειναι πιστευω για την καρτα αυτη image ru
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.