Jump to content

Jimakos666x

Premium Members
  • Posts

    105
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Jimakos666x

  1. Jimakos666x

    Τα κουφά του desktop.

    cabdik άλλο δίσκο δεν δοκίμασα...αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θα μπορούσε ναα ωφελήσει; Trexx Τα Win είναι απείραχτα και με αυτά έπαιζα απροβλημάτισμα τόσα χρόνια τώρα.Με ubuntu έχω τα ίδια συμπτώματα. Constandinos Τροφοδοτικό τσέκαρα ως εξής:Τάσεις κομπλέ.Έκανε bsod το pc όταν τα components συνολικά τράβαγαν πάνω από 1040watt (μετρημένο με kill a watt) Σε συνδιασμό λοιπόν μετά του κύριου τροφοδοτικού + ενός ακόμη που τροφοδοτούσε μόνο τις GPU's με κατανάλωση του κύριου τροφοδοτικού 560 watt ξαναbsodάρισε.
  2. Jimakos666x

    Τα κουφά του desktop.

    Μία από τα ίδια Trexx δοκίμασα μία gtx 275
  3. Jimakos666x

    Τα κουφά του desktop.

    Με τις κάρτες μία μία δοκίμασα με άλλη κάρτα θα δοκιμάσω και ενημερώνω.
  4. Jimakos666x

    Τα κουφά του desktop.

    Λοιπόν αποτελέσματα: occt δεν έβγαλε errors εχθές.Σήμερα μετά από ακόμα ένα format με win7 ακριβώς η ίδια συμπεριφορά με εγκατεστημένα μόνο msi afterburner,drivers 347.25 ,directx,JustCause 2
  5. Jimakos666x

    Τα κουφά του desktop.

    Κάπου στην αρχή σε έχασα ...Ναί όλα stock τα έχω τώρα.Furmark οι 580 δεν τρεχουν πλέον χωρίς throttling.Με παλιότερα drivers που δοκίμασα εχθές ακριβώς ίδια συμπεριφορά με τα παιχνίδια.Στα clockia κάνει BSOD κατευθείαν και στα default 2 ώρες την στρέσαρα και ούτε artifact.
  6. Jimakos666x

    Τα κουφά του desktop.

    Φίλε Trexx,αυτο με το hardware acceleration το έκανα και θα δω αν βελτιώθηκε.Το Java έκανε πριν κανά διήμερο update να το απεγκαταστήσω και ξανά?Όσο για το flash player θα το κάνω και αυτό αλλά έχω επιλέξει στο Youtube να παίζει με html5 τί παίζει? Το hd sentinel το έχω δεν έχει στα αρχεία καταγραφής τίποτα και η υγεία όλων των δίσκων είναι 100% το memtest το έτρεξα ένα 8ωρο και δεν έβγαλε errors να το τρέξω παραπάνω? Format έκανα 2 φορές μία με win7 και με 8. Αστάθεια εννοείς λόγο degration?Αν ναι δεν νομίζω να είναι γιατί ο CPU τουλάχιστον ακόμα και με 110 base clock (default είναι 100) κάνει BSOD φαντάσου πριν ήταν στα 200. greekfragma τι παίζει με το θερμοσίφωνα?
  7. Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα το pc άρχισε να κάνει "νερά" και παρόλο που έψαξα/δοκίμασα διάφορα δεν μπόρεσα να το συνεφέρω. Καταρχάς το hardware είναι το εξής: i7 920, DFI Lanparty UT T3EH8, 2X GTX 580 SLI, Corsair AX 1200, Kingston Hyperx T1 Black series 12 gb, OCZ Vertex Max IOPS. Τα πάντα είναι στο νερό σε πολύ καλές θερμοκρασίες εδώ και 2 χρόνια, με σταθερό oc σε CPU,GPU,RAM. Ξαφνικά λοιπόν μία μέρα ανοίγοντας το pc παρατηρώ ότι ο ήχος καλωσορίσματος των windows κάνει ένα μικρό σπάσιμο στο ενδιάμεσο του. Δεν δίνω σημασία και μετά από λίγες μέρες ξεκινάει κάτι εντελώς τυχαία παγώματα σε εντελώς άσχετες στιγμές.Δηλαδή μπορεί να βλεπω κάτι στο youtube και για 1-2 δευτερόλεπτα να παγώσει εικόνα και ήχος με τα ηχεία να κάνουν ήχο πολυβόλου.Ακόμα και παίζοντας ράδιο και διαβάζοντας κάποιο άρθο μου συνέβει αυτό.Το κάνει εντελώς τυχαία όποτε θέλει.Παρατηρώ επίσης πολλές φορές μη ανταποκρισιμότητα του εκάστοτε browser και πολλες φορες είτε κρασάρει το flash player ή μου λέει να διακόψει κάποιο unresponsive script στην σελίδα. Τέλος όλα αυτά ήρθαν και έδεσαν όταν δοκίμασα να παίξω παιχνιδι τύπου just cause 2 όπου το load του save παίρνει πλέον πολύ παραπάνω από όσο θυμάμαι και με το που κάνει να ξεκινήσει μάυρη οθόνη πολυβόλο στα ηχεία και μετα από λιγο επανεκκίνηση. To dump file απο bluescreenview δίνει 0x00000116 επισημαίνοντας dxgkrnl.sys, dxgmms1.sys, nvlddmkm.sys έτσι δοκίμασα να βγάλω-βάλω drivers τους ίδιους,παλιότερους, με driver sweeper.να δοκιμάσω εναλλάξ μία μία τις κάρτες και με εξωτερική τροφοδοσία (από άλλο τροφοδοτικό) αλλά τίποτα. Δοκίμασα ακόμη format και ξαναπέρασμα τα 7άρια x64 αλλά και τα win 8.Memtest και Prime 95 μετά από 8 ώρες έκαστος κανένα σφάλμα. Τέλος δοκίμασα να βάλω στα default settings CPU,GPU και Ram αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι: α.Με oc στην CPU και στις RAM, και GPU default:BSOD β.Με oc στην GPU και στις RAM, και CPU default:BSOD γ.Με OC μόνο στις RAM και CPU,GPU default:Πολύ Σπάνιο BSOD ένα στις 10 φορές που θα παίξω. δ.Με όλα σε default settings δεν κάνει καθόλου BSODS αλλά ο firefox θέλει μετάνοιες για να ξεκολλήσει Συνοψίζοντας φαίνεται πως το πρόβλημα δεν είναι από τροφοδοτικό,μνήμες,κάρτες γραφικών,δίσκο ή λειτουργικό απ' όσο καταλαβαίνω μιας και σε όλες τις περιπτώσεις έχω το ίδιο dumpfile μετά από το bsod. Οσο και να το έψαξα δεν έβγαλα άκρη παίζει να είναι η Mobo?Επισυνάπτω το τελευταίο dmp. Περιμένω τα φώτα σας λαμπίτες,ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους και μόνο που θα διαβάσετε το κουραστικό post μου!
  8. Jimakos666x

    προβλημα με τη καρτα γραφικων

    Κάνει επανεκκίνηση μόνο του μετά από λίγο ή μένει έτσι?Παγώνει και ο ήχος? Άν κάνει επανεκκίνηση μόνο του μάλλον κάποιο bsod κάνει πιθανότατα 0x000000116, βάλε κάποιο πρόγραμμα σαν το bluescreenview για να το τσεκάρεις. Άν δεν κάνει ίσως απλά να σταματάει να ανταποκρίνεται το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών. Έχεις κλοκάρει την κάρτα, ή την cpu ή τις μνήμες?
  9. Custom υδρόψυξη.1ον Λόγο σχέσης απόδοσης/Θορύβου,2ον λόγο του ότι η πλειοψηφία των κομματιών μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί σε άλλο build ή αναβάθμιση, πέραν των blocks.Τέλος γιατί η αγωνία του να μην έχεις καμία αναπάντεχη διαρροή στο σύστημα και γίνει ενυδρείο είναι ανεκτίμητης αξίας.
  10. Jimakos666x

    CPU στους 120 βαθμους

    Δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο, αν το έχουν ακόμα στο site.Στείλε τους ένα μήνυμα και επισύναψε και μια κόπια από σκανάρισμα της απόδειξης αγοράς.Ή πάρ' τους ένα τηλ και εξήγησε τους το πρόβλημα.
  11. Jimakos666x

    Android Apps

    Maps with me pro! FTW
  12. Jimakos666x

    Samsung Galaxy S4 - official thread

    Όντως, γιατί octa και όχι snap, όσα συγκριτικά έχω διαβάσει λένε ότι στην αυτονομια ειναι μπροστά snap και ο octa ειναι για πολύ λίγο μπροστα σε μερικά benches όσων αφορά performance και λίγο καλύτερη ανάλυση στις φώτο αλλά δεν υποστηρίζει LTE Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
  13. Jimakos666x

    Προβλημα με λαπτοπ - Δεν ανοιγει

    Καλησπέρα γνωρίζω ότι αρκετά λαπτοπ έχουν ένα "κουμπάκι" κάτω από την οθόνη του οποίου ο σκοπός είναι, όταν κλείνεις το καπάκι να σβήνει και την οθόνη.Μήπως φράκαρε αυτό πατημένο,μετά το τελευταίο κλείσιμο;
  14. Jimakos666x

    LGA 1366

    Η αλήθεια ειναι πως όπως λες σε Ελληνικά καταστήματα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα,αν καίγεσαι κάποια στιγμή να βρεις, θα κοιτάξεις ή σε καταστήματα εκτός Ελλάδος ή σε μεταχειρισμένη.Πάντως απ' όσο γνωρίζω το 1366 δεν είναι EOL ακόμα.
  15. Jimakos666x

    LGA 1366

    Επαναδιατυπώνεις την πρόταση σε παρακαλώ, γιατί δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις.
  16. Jimakos666x

    LGA 1366

    Γιατί θέλεις να την αλλάξεις;
  17. Jimakos666x

    Καρτα στον φουρνο

    Άλλος ένας εδώ:yes4:, φούρνισμα στους 200 για 7 λεπτά μιας 8600M GS και το λαπτοπάκι ξαναζωντάνεψε!
  18. Jimakos666x

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    @dangar Ρε τρελέ 16A είναι αυτό! Λές να συνδέσω και το Air condition και το θερμοσίφωνα επάνω! Δεν ειν' κακό
  19. Jimakos666x

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    @dangar αυτό είναι ρελέ το οποίο όταν πάρει 12v από μόλεξ κλείνει την γέφυρα των 230V που έρχεται από την πρίζα και τροφοδοτεί τις 2 αντλίες EHEIM 1250.Ηλεκτρολογικό εξάρτημα αρκετά φτηνό και κάνει την δουλειά που το χρειάζομαι, αφού όταν ανοίξω το pc παίρνουν μπροστά και οι αντλίες:dance3:. @javaneze: Προς το παρόν 2 τανκ σε ένα λουπ γιατί διαθέτω μία gtx 275 και έναν 980x σε ένα τριπλό ψυγείο και ένα μονό αντίστοιχα.Το οποίο σημαίνει ότι άν το σπάσω σε 2 loop,αυτό με το μονό ψυγείο δεν θα ψύχεται σωστά.Όταν με το καλό τον Σεπτέμβρη ξεμπαρκάρω θα ασχοληθώ να βάλω με μόντα άλλο ένα μονό ψυγείο μπροστά και να το σπάσω σε 2 loops.
  20. Jimakos666x

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Να και το δικό μου τσίρκο
  21. Jimakos666x

    Post yer picz!

    ???
  22. Jimakos666x

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Λάθος δικό μου τότε.(Γκαβός mode on) Ωραίο στήσιμο πάντως αρκετά καθαρό.
  23. Jimakos666x

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    kakao83 οταν ειπα fansandwich δεν εννοούσα push and pull αλλά το γεγονός του ότι από την κάτω πλευρά έχεις βάλει τα fan ανα δύο αν βλέπω καλά.Αυτόόχι μόνο ρίχνει το airflow,air pressure αλλά ανεβάζει και τις στροφές των ανεμηστήρων με αποτάλεσμα να κάνουν παραπάνω θόρυβο.Αυτό συμβαίνει 1ον γιατί ο αέρας εγκλοβίζεται ανάμεσα στα 2 fan και 2ον τα πτερίγια τους "ξεπιάνουν" αφού δεν βρίσκουν τον απαρέτητο αέρα να σπρώξουν με αποτέλεσμα να κινούνται ποιο "ελέυθερα" σε μεγαλήτερες στροφές.Τέλος θα φθαρούν και ποιο γρήγορα. ELGreco από θέμα απόδοσης σίγουρα το να αποφύγεις τις γωνίες είναι συνετή λύση.
  24. Jimakos666x

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    kakao83 μία ερωτησούλα offtopic τo fan-sandwich από επάνω βοηθάει;Απόσο ξέρω έτσι πέφτει το airflow.
  25. Jimakos666x

    Post yer picz!

    Να με και εγώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.