Jump to content

AbitImmortaLAi7

Premium Members
  • Posts

    121
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

759 Εμφανίσεις προφίλ

AbitImmortaLAi7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Όχι ακριβώς, η τοποθεσία ήταν διαφορετική κ όχι yahoo.com το οποίο αφορά αποκλειστικά χρήστες του yahoo που δε χρησιμοποιώ. H πρώτη μου κίνηση ήταν να κάνω ένα "απλό" google search κ όπως ανέφερα τα resources που βρήκα ήταν αρκετά περιορισμένα. Tα removal guides εάν μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε έτσι, είναι αμφιβόλου αξιοπιστίας όπως και τα ίδια τα sites μέσα στα οποία βρίσκονται (τα περισσότερα αυτά αναφέρονται συγκεκριμένα στο banner.js from yahoo.com). Φυσικά δεν πρόκειται να πατήσω τα μεγάλα links που αναφέρουν "click to fix banner.js with xxxx software". Κάποιες λογικές κινήσεις που βρήκα σε ένα από αυτά τα guides τις έκανα πριν κάνω επανεγκατάσταση χωρίς αποτέλεσμα, κάτι το οποίο ήταν κ αναμενόμενο λαμβάνοντας υπόψην ότι τα συγκεκριμένα sites είναι ψιλοάγνωστα. To κατάλαβα έτσι και αλλιώς οπότε μη σε απασχολεί, την ίδια δουλειά κάνουμε. Αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε παντογνώστες, ειδικά στο θέμα του security, τουλάχιστον εγώ καθώς ομολογουμένως δεν το έχω μελετήσει τόσο καλά όσο άλλους τομείς αυτής της δουλειάς. Δε ζητάω κάποια λύση σε αυτό το σημείο αλλά θα είναι καλοδεχούμενη εάν προκύψει. Κάνω επανεγκατάσταση κ τσεκάρω κάθε freeware που βάζω προσεχτικά (τακτικά os backup) μπας κ πετύχω εκείνο που έκανε τη ζημιά αν κ όπως προανέφερα στο αρχικό post και το επιβεβαίωσαν κάποιοι χρήστες, από το daemon tools ξεκίνησε το κακό κ πιθανώς και το vuze leap, το timing δεν ήταν τυχαίο. Το αν κάποιος έχει συναντήσει το ίδιο πρόβλημα με ενδιαφέρει καθώς μπορούμε να ανταλλάξουμε πληροφορίες που σχετίζονται με live εμπειρία. Από εκεί κ πέρα παιδιά αισθανθείτε ελεύθεροι να προτείνετε ποια free και commercial security software θα εμπιστευόσασταν για την ασφάλεια του υπολογιστή, καθώς είναι σίγουρο ότι θα προμηθευτώ κάποιο commercial κάποια στιγμή (μάλλον το BitDefender) αλλά μέχρι τότε θα παίξω με τα free τα οποία είναι το Panda και όπως προτάθηκαν ήδη το MalwareBytes k AdwCleaner. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  2. Java δεν έχω ούτε την εγκαθιστώ ποτέ εκτός αν χρειαστεί από κάποιο software, για τους λόγους που ανέφερες. Προγράμματα τρίτων ποτέ δε μου ξεφεύγoυν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης ενός freeware, όπως ανέφερα και στο αρχικό post. Από add-ons\toolbars\accelerators τώρα τίποτα, ο explorer είναι καθαρός, γενικά δεν χρησιμοποιώ\εγκαθιστώ τέτοιου είδους apps ποτέ, το μόνο add-on π.χ. που έχω αυτή τη στιγμή ενεργό είναι το google toolbar. Γενικά ακολουθώ μία ιεροτελεστική συμπεριφορά όσον αφορά το security και τη χρήση του υπολογιστή, μέσα σε normal πλαίσια πάντα. Αναγκαστικά θα δοκιμάσω τα MalwareBytes κ AdwCleaner όπως προτάθηκε κ μάλλον θα τα μονιμοποιήσω, ενώ σκέφτομαι σοβαρά να επενδύσω σε κάποιο εμπορικό security suite τύπου Kaspersky\BitDefender. Η ερώτησή μου είναι βασικά εάν έχει κανείς συναντήσει πρόσφατα το συγκεκριμένο (ας το πούμε malware γιατί δεν ξέρω ακριβώς πως να το ταξινομήσω) με αυτή τη μορφή που ανέφερα στο αρχικό μου post, καθώς σερφάρει το Internet : "Do you want to download or save banner.js from τάδε τοποθεσία.com" Κάθε φορά που εμφανίζεται είναι το ίδιο επαναλαμβανόμενο pattern με την τοποθεσία να μεταβάλλεται τυχαία.
  3. Καλησπέρα σε όλους, Εδώ κ ένα μήνα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το internet browsing (Win8.1 Pro64, chrome, explorer 11). Σερφάροντας σε normal sites ξαφνικά άρχισαν να μου πετάγονται prompts με αυτή τη μορφή "Do you want to download or save banner.js from τάδε τοποθεσία.com". Η τοποθεσία μπορεί να είναι διαφορετική την κάθε χρονική στιγμή που πετάγεται αυτό το μήνυμα. Κάνοντας cancel επαναλαμβάνεται το ίδιο μέχρι και 4-5 φορές. Μπαίνοντας σε άλλο site μπορεί να γίνει πάλι το ίδιο μπορεί κ όχι. Αναφέρομαι τώρα σε sites τύπου Anandtech,Tom's,Techradar και παρόμοια. Μετά από κάποιο διάστημα δε μπορούσα να σερφάρω σαν άνθρωπος, κολλήματα και crashes κ στους 2 explorers. Κάνοντας επανεγκατάσταση των windows, αφού έφτασα στο σημείο να έχω τελειώσει με drivers k windows update, έφτασε η στιγμή για την εγκατάσταση των freeware apps που χρησιμοποιώ, τα οποία δεν είναι πολλά και θεωρούνται καλά έως πολύ καλά στην κατηγορία τους. Π.χ => imgburn & για iso\data burning , bandizip για extractions, potplayer για video\music, kingsoft office για τα βασικά του office, HWinfo για monitoring και άλλα προγράμματα όπως daemontools, skype, ccleaner, keepass, benchmark tools (crystaldiskmark), άντε κ κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας video\music (audacity,handbrake). Σε γενικές γραμμές το σύστημα δεν είναι φορτωμένο με πολλά προγράμματα και όλα όπως βλέπετε είναι freeware. Τα υπόλοιπα είναι τα games τα οποία βρίσκονται σε ξεχωριστό δίσκο\partition. Τα backups σε εξωτερικό δίσκο. Με το που εγκατέστησα 2-3 freewares μόλις μπήκα να σερφάρω πάλι πετάχτηκε αυτό το prompt. Διαβάζοντας τα λιγοστά resources που βρήκα πάνω στο θέμα, υποτίθεται ότι αυτό το παθαίνεις από 3rd party downloading sites (υποθέτω εννοεί από εκεί που κατεβάζουμε το αντίστοιχο freeware) ή από την εγκατάσταση κάποιων από αυτών (στην προκειμένη περίπτωση η ζημιά πρέπει να έγινε είτε από το daemon tools είτε από το vuze leap το οποίο χρησιμοποιώ για πολύ χαλαρό torrenting). Άλλη περίπτωση το download email attachemtns αλλά εγώ ποτέ δεν το κάνω αυτό εκτός εάν γνωρίζω τον αποστολέα (φίλοι\γνωστοί). Να τονίσω εδώ ότι πάντα στην εγκατάσταση των freeware κάνω decline\uncheck τα πιθανά extra προγράμματα\ads που προσπαθούν να πλασάρουν οι εταιρείες μέσω της εκάστοτε εγκατάστασης freeware. Το περίεργο είναι ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχα τέτοια θέματα, χρησιμοποιώ τα ίδια προγράμματα όπως τότε ωστόσο αυτό το πρόβλημα ξεκίνησε μέσα στον τελευταίο μήνα άρα είναι κάποιος καινούριος ιός\malware\spyware κάτι τέλος πάντων. Το μόνο security app που χρησιμοποιώ είναι το panda free, καθώς ποτέ δε χρειάστηκα κάτι πιο εμπορικό\εξειδικευμένο. Καλοδεχούμενη όποια βοήθεια\άποψη, ευχαριστώ.
  4. AbitImmortaLAi7

    Star Citizen

    O CR δεν είναι τυχαίος.Το Project με τέτοιο φανατικό κοινό και υποστήριξη δεν πρόκειται να αποτύχει, τουλάχιστον όχι με βάση τη λογική και τα νούμερα που χτύπησε-άει το crowedfunding.Οι άνθρωποι φαίνεται ότι έχουν μεράκι και αυτό που κάνουν το κάνουν γιατί το αγαπάνε.Βασικά είναι πορωμένοι με το whole concept και αυτό φάνηκε από τα διάφορα videάκια.Μαζί τους βέβαια πορώθηκα και εγώ.Ειδικά όταν είπε "I Am A PC Game & I Am A Space Sim". Για μένα που τα space trade\combat sim είναι το αγαπημένο μου genre και τα έχω σχεδόν όλα original και τερματισμένα, το Star Citizen θα είναι ουσιαστικά το 2ο μακροπρόθεσμο gaming project μαζί με το EVE που παίζω εδώ και 4 χρόνια. Πήρα το Come Fly With Me 250$ και έκανα και Subscribtion για να υποστηρίξω το game παραπάνω.Δεν τα λυπήθηκα καθόλου τα χρήματα αυτά και ας μη μου βγούν (χλωμό αλλά ποτέ δε ξέρεις).Δε μου περισσεύανε τα χρήματα, ουρανοκατέβατα έμαθα τα νέα για τη δημιουργία του SC, δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Θα παρακολουθώ το SC από κοντά και σκοπεύω να συμμετάσχω στα live shows με τη δυνατότητα ερωτήσεων & άλλα καλά extra που έχουν οι subscribers.*To subscribing είναι εντελώς εθελοντικό και το SC δε θα απαιτεί ποτέ μηνιαία χρέωση για να παιχθεί, δεν είναι pay to win. Το μόνο που μένει είναι να χτίσω όπως πρέπει ένα πολύ καλό gaming rig & φυσικά να αποκτηθεί ένα HOTAS WARTHOG να δέσει το γλυκό.
  5. AbitImmortaLAi7

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκα με Alien σε κανένα AvP..Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι.Με Marine,Predator είναι απόλαυση, αν και μικρά τα Campaign το ξαναπαίζω σε δυσκολότερο level αφού μου άρεσε η ατμόσφαιρα.Αν δεν έχεις παίξει Alien δοκίμασέ το πριν αποφασίσεις.Έτσι έκανα και εγώ.
  6. AbitImmortaLAi7

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Starcraft 2 & Aliens Vs Predator(2010) Πάντως παιχνίδια έπη σαν το Deus Ex : HR αναδεικνύουν το gaming σαν τέχνη και όχι σαν απλώς μία ευχάριστη ασχολία για να περνάει η ώρα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.