Jump to content

hrrsppzgl

Premium Members
  • Posts

    51
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About hrrsppzgl

  • Γενέθλια 21/04/1987

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hrrsppzgl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. hrrsppzgl

    Εταιρια παροχης ηλ.ρευματος GREEN

    Αρχικά να πούμε ότι δεν έχεις υπολογίσει το ΦΠΑ, δεν θα κάνει βέβαια τρομακτική διαφορά γιατί έχεις μικρή κατανάλωση ούτως ή άλλως. Ομως, εν τέλη πληρώνεις 20% λιγότερο. Αυτό είναι αρκετό. Εφόσον, απολαμβάνεις την ίδια υπηρεσία με λιγότερα χρήματα γιατί να δώσεις παραπάνω; Sent from my LG-H815 using Tapatalk
  2. Έστω ότι έχεις πρόσβαση από 2 σημεία από τα οποία χωράει το χέρι σου. Μια πρόχειρη λύση θα ήταν να πάρεις ένα λεπτό μακρύ κανάλι στο οποίο να βάλεις μέσα ένα καλώδιο ή ακόμα και κλωστή και να το περάσεις σιγά σιγά πάνω από τα εμπόδια. Μόλις περάσεις ένα καλώδιο- κλωστή βγάζεις το κανάλι δενεις πάνω του το επόμενο καλώδιο και επαναλαμβάνεις όσες φορές χρειαστεί Sent from my LG-H815 using Tapatalk Αν δεν έχει αρκετό ύψος για να γίνει το παραπάνω, ίσως δοκιμάσεις κάποια λύση με ισχυρό μαγνήτη Sent from my LG-H815 using Tapatalk
  3. hrrsppzgl

    access point router

    Αν δεν αλλάζει η ip του access point σε 192.168.2.254, άλλαξε του router σε 192.168.0.1 Sent from my LG-H815 using Tapatalk
  4. hrrsppzgl

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Καλησπέρα σε όλους και όλες! Ευχαριστώ
  5. Σκέψου και το cloud! http://pcsupport.about.com/od/backup/fl/backblaze-review.htm 200 δολάρια είναι αρκετά για 4 χρόνια. Να προσθέσω ότι: Για φώτο flickr Για video YouTube (private) Για γενική χρήση 50gb free box.com Με έχουν καλύψει πλήρως προς το παρόν!
  6. hrrsppzgl

    computeruniverse.net Αγορά

    Αγγλικό manual είχε η οθόνη και φις για την πρίζα που ταιριάζει στην Ελλάδα. Με paypal είχα κάνει την αγορά
  7. hrrsppzgl

    computeruniverse.net Αγορά

    Ναι, πολύ καλή εξυπηρέτηση. Έχω πάρει μια οθόνη και ένα android box.
  8. Όντας νέος στον προγραμματισμό, έχω να πω τα εξής: 1) java και c# είναι ότι πιο mainstream υπάρχει για εφαρμογές και php για sites 2) αν σε ενδιαφέρει το web που κατά την γνώμη μου είναι το μέλλον (Δηλαδή Όλα να τρέχουν online), ρίξε μια ματιά στο codeacademy. Θα σε πορωσει αρκετά. Μάθε html, css, JavaScript jQuery και μετά php. Μετά έχει πάρα πολλές νέες τεχνολογίες. 3) αν θες εφαρμογές τότε java. Η c# έχει τρομερά εργαλεία αλλά δύσκολα θα την μάθεις χωρίς καθηγητή.
  9. Έχω έναν παρόμοιο προβληματισμό και νομίζω το παρών νήμα είναι το καταλληλότερο για να τον αναπτύξω. Μέχρι στιγμής, δούλευα στον υπολογιστή με μια 40αρα τηλεόραση από τα 80-100 εκ. Πολύ καλή εμπειρία στα 1920χ1080 μόνο σε ευκρίνεια έχανε λίγο. Τώρα, η τηλεόραση πήγε στο σαλόνι. Θέλω λοιπόν να αγοράσω οθόνη- οθόνες. Η χρήση θα είναι για coding, browsing, ελάχιστο gaming. Προτιμώ η υλοποίηση να έχει ηχεία και usb 3.0 και το κόστος να μην ξεπεράσει τα 400 ευρώ. Έχω σκεφτεί τα εξής setup: α) 2χ22αρες οθόνες πλάι πλάι β) 1 ultrawide 28-30 ίντσες. Στην περίπτωση της ultrawide έχω δει το split screen που κάνουν οι lg και νομίζω ότι θα προσφέρει την ευκολία των 2 οθονών και την αισθητική της μιας. Συγκεκριμένα έχω δει αυτή σε σούπερ τιμή την lg 29eb53 https://www.computeruniverse.net/en/products/90546071/lg-29eb53-b-led.asp . Δεν την βρίσκω όμως στα site της lg μόνο στο γερμανικό και ένα άλλο. Θέλω να ακούσω την γνώμη σας για το setup και για την συγκεκριμένη επιλογή!
  10. hrrsppzgl

    Εγκατάσταση IP Camera παρακολούθησης

    Και εγώ το noip είχα δωρεάν με πρόγραμμα στον υπολογιστή. Δεν το δεχόταν το router μου και για αυτό το γύρισα σε dyndns που είναι μόνο επί πληρωμή. Κάνε έναν έλεγχο καμιά βδομάδα και δες αν ο πάροχος σου αλλάζει την ip,πχ παλιά η on telecoms δεν την άλλαζε ακόμα και μετά από reboot του router.
  11. hrrsppzgl

    Εγκατάσταση IP Camera παρακολούθησης

    Αρχικά, για να μπορείς μέσω διαδικτύου να βρεις οποιαδήποτε συσκευή στο δίκτυο σου θα πρέπει να έχεις μια "διεύθυνση" για το δίκτυο σου. Αυτή είναι η external ip που θα βρεις στο router η αν ψάξεις στο google "my ip". Δυστυχώς όμως ο πάροχος που σου δίνει internet πιθανότατα δεν σου δίνει σταθερή ip, που σημαίνει ότι αλλάζει ανά κάποιο χρονικό διάστημα ή μετά από reboot του router ή κάποια αποσύνδεση. Αν δεν έχεις σταθερή ip θα πρέπει να εγγραφείς σε μια υπηρεσία (είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή) η οποία μεταφράζει κάθε φορά την εκάστοτε external ip σου σε κάποιο url,πχ virus.no-ip.net. Αυτό γίνεται είτε εγκαθιστώντας ένα προγραμματάκι στο pc(που όταν είναι ανοιχτό θα κάνει refresh) είτε βάζοντας τις ανάλογες ρυθμίσεις στο router αν το υποστηρίζει. Έπειτα χτυπώντας αυτό το url θεωρητικά σε πάει στο router, πρέπει λοιπόν να μπορείς στο router και να κάνεις port forward στην κάμερα. Δηλαδή όταν χτυπάς το url στην μορφή virus.my-ip.net:554 να σε πηγαίνει στην κάμερα. Επειδή δεν ξέρω τι γνώσεις έχεις, πες μου που θες καθοδήγηση να το δούμε βήμα βήμα. Στείλε μου το link που βάζεις για να δεις την κάμερα.
  12. Δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον τα δεδομένα είναι local, αν είναι μέσω δικτύου τότε δεν τα πάει καλά. Για το 2 δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει.
  13. Ναι σωστά κατάλαβες! Το raspberry νομίζω είναι για πιο απλές εφαρμογές, πολύ χαμηλά specs και το ethernet 100mbps. Πολύ πιθανό να έχεις κολλήματα με high bitrate
  14. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στο μυαλό μου, οποιοδήποτε με ethernet ικανό να παίξει 1080p φαντάζομαι θα είναι αρκετό. Σίγουρα όμως θα δώσεις πάνω από 50 ευρώ. Media player με ethernet ιδανικό μόνο για ταινίες ίσως βγει κάτω από 50. Για να αξιοποίησεις πλήρως το desktop σου, θες αυτό http://www.startech.com/AV/Extenders/HDMI/HDMI-Video-Over-IP-Gigabit-LAN-Ethernet-Extender-Kit-1080p~ST12MHDLAN Το οποίο φαντάζομαι είναι υπερβολικά ακριβό. Αν μπορείς να στήσεις υπολογιστή με αυτά που έχεις + λιγότερα από 100 ευρώ και να μπορεί να παίξει 1080 τότε κάντο. Αλλιώς πάρε ένα android box και θα έχεις ταινίες (μπορείς να στήσεις και xbmc) , διαδίκτυο και αν θες την ισχύ του desktop χρησιμοποιείς το splashtop remote desktop. Για να σου δώσω να καταλάβεις, σπίτι έχω έναν server και ένα android tablet με πληκτρολόγιο. Κάθε μέρα μπαίνω με remote desktop στα windows και κάνω την δουλειά μου σαν άνθρωπος!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.