Jump to content

gaurilaki

Premium Members
  • Posts

    59
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About gaurilaki

  • Γενέθλια 24/03/1995

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Βολος
  • Ενδιαφέροντα
    -
  • Επάγγελμα
    Φοιτητης

gaurilaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. καλημερα παιδια! Σημερα καθως ανοιξα το πισι και διαβαζα ενα αρθρο(ειχε και βιντεο) μολις ξεκινουσα το βιντεο στα 10-15 δευτερα freezare το πισι. Το εκανε κανα 2 φορες αυτο και απο την 3η φορα λιγη ωρα μετα το μπουτ το φαν δουλευει 100% ασταματητα,και το gpuZ μου δινει -165 C. Μεσα απο καταλιστ δν με αφηνει να πειραξω το φαν. Η καρτα ειναι 6ετιας και πηγενε για αλλαγη μεσα στο χειμωνα (ASUS 6950 CUII 2GB) καθως περιμενα καμια μειωση τιμων καθως και τις vega. αξιζει να το ψαξω με κομπλε unistall drivers και επανεγκατασταση ή εχει σιγουρα παραδωσει πνευμα ο κοντρολερ? Ευχαριστω
  2. gaurilaki

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλες Γιορτες σε ολους!!
  3. καλησπερα στην ομαδα. παει καιρος απο τοτε που πηρα το πισι και πλεον μου εχει γινει εμμονη ιδεα να αναβαθμησω κατι. το τωρινο πισι αποτελειτε απο ι5-2500κ gigabyty Z68XP-UD4 8gb ram 1600 asus 6950 2gb cu2 1tb hdd 60gb ocz agility3 αρχικα υπαρχει ενα budget μεχρι 200 ευρω και σκεφτομαι να αναβαθμησω τον ssd διοτι τα 60 δεν ειναι και οτι καλυτερο(συνεχεια σβηνω μν γεμισει). Ετσι ελεγα να παω για τον 850evo 500gb να εχω το κεφαλι μου ησυχο για χρονια γυρω στα 165 αυτο και μου περισευουν και καποια χρηματα να παρω ενα usb 3.0 stick που μου λειπει. Υπαρχει καποιος καλυτερος σσδ να κοιταξω γιατι ειδα οτι ο συγκεκριμενος ειναι 2χρονων σχεδον.... Τελος σκεφτομουν για καρτα γραφικων αλλα λογω budget και οτι αυτην την περιοδο με σχολη κλπ δν παιζω αρκετα(μονο κανα λολ οπου η 6950 ειναι υπεραρκετη)δεν αξιζει ισως στο αμεσο μελλον να ειναι η επομενη αναβαθμηση. Τι προτεινετε εσεις?
  4. gaurilaki

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 2η

    Μηπως ηταν arial ?? Θα πω και εγώ arial.
  5. gaurilaki

    Ξεπέρασαν τα 40 εκατομμύρια οι συνδρομητές του Spotify

    Λογική η αύξηση αφού το καλοκαίρι είχε προσφορά 1€ για 3μηνες συνδρομης.
  6. gaurilaki

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρονια πολλα στο φορουμ μας! Οι προτασεις μου ειναι 2: 1) τα reviews να εχουν και βιντεο το οποιο να ανεβαζετε στο καναλι του Youtube. 2)ενα καναλι στο Discord για καλυτερο chitchat και αμεση βοηθεια αμα χρειαζεται κανεις.
  7. gaurilaki

    #labxmas2014 day 18 gift 30

    DJD RootX Suedehead .38-.45
  8. gaurilaki

    #labxmas2014 day 8 gift 13

    6/8/12 καλη επιτυχια σε ολους!
  9. gaurilaki

    mindefactory.de

    Απο οτι ειδα στο σαιτ τους χωριζουν τα αντικειμενα σε 2+ πακετα οταν υπαρχουν στην παραγγελια μεγαλα και μικρα πραγματα και εχει ως παραδειγμα τηλεορασεις. δεν νομιζω τωρα να χωρισουν gpu/cooler/mobo Που εχουν μεγαλα κουτια. θα τους στειλω βεβαια ενα μειλ να το σιγουρεψω
  10. gaurilaki

    mindefactory.de

    σκεφτομαι να αγορασω cpu mobo gpu hdd ram και cooler απο αυτο το μαγαζι επειδη βρηκα αρκετα καλυτερες τιμες απο ελλαδα(τα υπολοιπα παρτς θα αγοραστουν απο ελαδα λογω βαρους/ογκους/τιμης) η αγορα θα γινει μεσω paypal εκτος απο τα 30ευρω που ειναι στανταρακι απο οτι καταλαβα θα χρεωθω και αλλα?
  11. gaurilaki

    Συνθεση Pc Gaming-all around 750ευρω

    οποτε παω σε καποια φτηνη ζ97 για πιο futureproof λυση +δυνατοτητα oc στο μελλον. οι μνημες @ 2133/2400 δεν δινουν καποια σοβαρη διαφορα σε σχεση με μικροτερα ρολογια σωστα? οποτε παω σε κατι τετοιο μονο αμα οι τιμες ειναι κοντα/ιδιες. σχετικα με newegg kai λοιπα σαιτς τα μεταφορικα πως πανε? γιατι σκεφτομαι να παρω απο εκει mobo/gpu/cpu/ram/ssd/hdd να μου βγουν μηπως μου ερθουν πιο οικονομικα.
  12. gaurilaki

    Συνθεση Pc Gaming-all around 750ευρω

    [MENTION=28876]salde[/MENTION] οποτε το μ2 το παραταω τελειως. @ntg το Ζ97 εκτος απο το oc που προσφερει σιγουρα εχει και πιο πολλες σατα? γτ ετσι και αλλιως ο επεξεργαστης ειναι κλειδωμενος. :/ Επισης θεωρω πως στο χωριο δεν θα χρειαστω ραιδ0 με εναν φτηνω 120-128γβ σσδ θα κανει την δουλεια του μια χαρα. αλλωστε τωρα με τις σπουδες μονο καλοκαιρι και γιορτες θα τον δουλευω αυτον και αμα... να ρωτησω τωρα και κατι που ειδα το Ζ97 με το Ζ87 και το Η87 τι διαφορες εχουν? αξιζει να παω σε αυτα? επισης αξιζει να γινει αγορα απο εξωτερικο σε καποια παρτς για να βγουν πιο φτηνα ή τα μεταφορικα τα ισοσταθμιζουν? και αν ναι ποια μαγαζια ειναι αξιολογα και εμπιστοσυνης? ειδα στο newegg παιζουν καλες τιμες.
  13. gaurilaki

    Συνθεση Pc Gaming-all around 750ευρω

    Ωραια οποτε παιρνω το Η97 με απλο ssd sata3 και απλα εχω την δυνατοτητα στο μελλον για Μ2.
  14. gaurilaki

    Συνθεση Pc Gaming-all around 750ευρω

    ωραια οποτε μαλλον με βλεπω για τον ιντελ ι5 και Η97 σοκετ. βγαζω τον ssd και περνω εναν μ2 ssd.( κατι τετοιο πχ crucial m500 120 gb m2 και για καρτα περιμενω κανα 10-15ημερο να δω πως θα κινηθει η αγορα
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.