Jump to content

mib

Members
  • Posts

    39
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About mib

  • Γενέθλια 29/05/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    IT

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mib's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mib

    Επιγον επιλογη λαπτοπ

    Πέφτει το Euro
  2. mib

    Επιγον επιλογη λαπτοπ

    Εγω πάντως απο το service της MSI είμαι πολύ ευχαριστημένος! Είχα μια περιπέτεια στην αρχή , μου έδωσαν καινούριο και πάλι τα ίδια, αλλά τελικά όλα καλά
  3. mib

    Επιγον επιλογη λαπτοπ

    Γιατί είσαι αρνητικός με την νουμερο 1 εταιρία σε πωλήσεις λαπτοπ στον κόσμο;
  4. mib

    Επιγον επιλογη λαπτοπ

    Mα τα +30 που σου πρότεινε ο φίλος απο πάνω για RAM δεν είπε ότι θα τα βάλεις τώρα SONY και καλά. Μην τα βάλεις πότε. Το μηχάνημα που σου προτείνει σε σχέση με τα σαπάκια που προτείνεις στα 600 είναι μέρα/νύχτα! Το 600αρι που λες είναι για καναλυκειοπαιδο, το άλλο στα 700 που λέει ο kpetros είναι επαγγελματικό μηχάνημα. Με πραγματική CPU , 2 φορές πιο δυνατό. Για να μην μιλήσω για τις GPU. μην τσιγκουνευτείς 100 € γιατί σε 3 χρόνια θα το μετανιώσεις.
  5. mib

    Αγορά καινούριου κινητού, από Ελλάδα, στα 200€

    Εφυγες για το ΧΙΑΟΜΙ ΝΟΤΕ 4 ενω εγώ έχω πάρει πάνω απο 20-25 κινητα σε φίλους απο κίνα , τελευταία τα φοβάμαι αφου τα τελωνία μας έχουν αρχίσει να πιάνουν τα "δώρα¨των κινέζων πιο επιθετικά. Σίγουρη φθηνή επιλογή το ΧΙΑΟΜΙ ΝΟΤΕ 4 απο infoquest με 2 χρόνια εγγύηση . Ελλάδα δεν παίζει σε αυτά τα λεφτά κάτι καλύτερο. Το ΝΟΤΕ4 το έχω δει και απο κοντά, σκίζει. Δεν μοιάζει για συσκευή στα χρήματα που ζητάει. κάνει 250 και μοιάζει για 500αρικου. όσο για την αυτονομία... αντε γεια! http://techblog.gr/mobile/xiaomi-redmi-note-4-hands-on-greek-6248/
  6. mib

    MSI GE72 6QC Πρόβλημα με Spacebar

    AAAAΛΕΛΟΥΙΑ!!! Ηρθε το λαπτοπ , μετα απο επισκευή του πληκτρολογίου (αντικατάσταση) Ενώ αρχικά μου αντικαταστήσανε το λαπτοπ σαν DOA, και το δευτερο είχε ακριβός την ίδια συμπεριφορά. Με το που παρέλαβα λοιπόν το λαπτοπ σήμερα στα χέρια μου, παρατήρησα μια πιο κλικι αισθηση στα πλήκτρα, ιδιαίτερα το spacebar. Εν αντιθέση με παλιότερα που ήταν λίγο σαν να πατάω πάνω σε μαξιλάρια. Αυτή τη στιγμή που γράφω , γράφω χαλαρά και χωρίς να πατάω με δυναμη το space bar όπως παλιά και παρόλλα αυτά να χάνει πατήματα, απλά χαϊδεύω το spacebar και λείτουργεί οπως πρέπει! Φαίνεται λοιπόν ότι μάλλον έχουν αλλάξει κάτι στην κατασκευή , αφου αυτό πρέπει να είναι κάποιο καινούριο revision γιατί το νιόθω σαν σύνολο καλύτερο και πιο σαφές Τέλος καλό όλα καλά , Αγαπώ MSI!
  7. mib

    MSI GE72 6QC Πρόβλημα με Spacebar

    Προτιμώ να πάρω 2 MSI λαπτοπ (Το ένα για backup) παρά να πάω σε laptop χωρίς USB με διπλάσια χρήματα και ίδιες επιδώσεις.
  8. mib

    MSI GE72 6QC Πρόβλημα με Spacebar

    Παιδιά τελικά δεν μπορώ να ζήσω με το Spacebar αυτό. Όπως θυμάστε όπως ανέφερα και πιο πάνω, όταν παρέλαβα το λαπτοπ παρατήρησα το space bar να μην ανταπορίνεται στην ακρη δεξια (εκεί που το πατάω 99% ) και στα πλαίσια DOA μου έδωσαν καινούριο ίδιο λαπτοπ με το ίδιο πρόβλημα! είπα λοιπόν να μάθω να ζω με αυτό. Μετά απο μήνες λοιπόν με κούρασε. Σκεφτικα ότι δεν πρέπει να είναι σε όλα, γιατι αν ηταν σε όλα θα είχε δημιουργηθεί χαμος στα forum, εν'αντιθέση, παγκοσμίως βρήκα λίγα forums που αναφέρουν το πρόβλημα αυτό. Οπότε πιστεύω ότι δεν είναι όλα έτσι, απλά ήμουν άτυχος. Μίλησα λοιπόν με την μαμα MSI και μου είπε να επικοινωνήσω με το επίσημο service, και πολυ φιλικά με ενημέρωσαν ότι θα μιλήσουν με την εταιρία και θα με πάρουν πάλι πίσω να μου πουν τι να κάνω. Με πήραν την επόμενη, και μου είπαν ότι θα μου αλλάξουν το πληκτρολόγιο με καινούριο απο την MSI. Τους ενημέρωσα ότι έχου ανοίξει το λάπτοπ για προσθήκη RAM και M.2 SSD , και είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το άνοιγμα και την εγγύηση. Οπότε την επόμενη βδομάδα θα τους το στείλω , γιατί αυτόν τον καιρό το χρειάζομαι και θα δουμε τι θα γίνει. ελπίζω να έρθει καινουριο βελτιωμένο revision keyboard και να έχει λυθεί το πρόβλημα. ΕΙΔΩΜΕΝ... ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝ...
  9. mib

    [e-shop] BEATS BY DR. DRE UR BEATS 2

    Ρε παιδιά μήπως είναι FAKE? Κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ fake BEATS , για αυτό το λέω
  10. mib

    Νεo Laptop και άμεση αναβάθμηση του

    τι να πω, δεν ξέρω γιατί πραγματικά. ίσως έχει να κάνει με το BIOS και τις ρυθμίσεις που έχει ο καθένας
  11. mib

    Νεo Laptop και άμεση αναβάθμηση του

    10sec απο την στιγμή που πατάω το κουμπί.
  12. mib

    MSI GE72 6QC Πρόβλημα με Spacebar

    έχουμε ξεφύγει απο το θέμα του thread, σου απαντώ ΕΔΩ:
  13. mib

    Νεo Laptop και άμεση αναβάθμηση του

    Δεν ξέρω αν είναι καλά τα αποτελέσματα γιατι δεν εχω μέτρο σύγκρισης. Απο ότι είδα δεν μέτρισε την geforce GPU αλλά την ενσωματομένη intel. Στην πράξη, bootαρει σε 10sec και η ταχύτητά είναι ότι καλύτερο έχω δει όχι σε λάπτοπ αλλά γενικά. στη δουλεια έχω έναν i5 4440 με 8gb ram και ssd sandisk ultra2 , και πλέον μου φένεται αργο!
  14. mib

    MSI GE72 6QC Πρόβλημα με Spacebar

    ...... Τις μνήμες πως να τις μετρήσω;
  15. mib

    MSI GE72 6QC Πρόβλημα με Spacebar

    http://www.mgmanager.gr/notebook/53332-kingston-hyperx-impact-16gb-2x8gb-ddr4-2133mhz-cl13-sodimm-hx421s13ibk216.html Αυτές πήρα, και δουλεύουν πολύ καλά Ουτε κιχ δεν μου έκαναν.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.